sâmbătă, august 07, 2010

50 de sorici, cu gheata, va rog!

E vremea "doi in unu" -lor . Ce mai e nou pe piata produselor "doi in unu" ?!? Ehe, nici nu va imaginati. Jelloware! Jelloware este un pahar. Din care bei si apoi din care mananci. Nimic deosebit veti spune. Unii dintre voi ati mancat din strachina, direct din oala, din palma, inclusiv din cana sau pahar. Si eu! Doar ca, din paharul asta, mananci efectiv din el.
Adica musti, mesteci, inghiti." The Way We See The World " este o companie foarte friendly si foarte verde, formata din patru fete cucuiete, care au venit cu conceptul bei si mananci, 2 in 1, la pachet.
O idee geniala de altfel, dar nu ma pot abtine sa le dau fetelor cateva sfaturi utile, in cazul in care vor dori sa isi dezvolte afacerea si in Romania. Jelloware, pahare comestibile cu diferite arome, specifice tarii noastre. Si anume:
- sticla de bere de doi litri cu aroma de mici.
- paharul de tulburel cu gust de pastrama de oaie.
- paharelul de tuica cu gust de sorici.
- cana mare cu aroma de muraturi.
- pahar pentru wisky cu gust de red bull.
- paharel pentru vodka cu gust de vodka, pentru adevaratii campioni.
- cana de lapte cu gust de fulgi de porumb, pentru lenesi matinali.
Cum spune romanul ; "bautura-i temelie, mancarea-i fudulie ! " Chiar, fudulii, mmm, paharele mici, rotunde...

www.unarticolpeblogulmeu.ro

Ca mare Ti-e internetul Doamne, si nu ai pus un gard mai inalt, ca prea multi au inceput sa-l sara in ultima vreme. Cum criza a reusit sa inchida multe afaceri, mici, mari sau mijlocii, IMM-uri, SRL-uri, SA-uri, multi au incercat sa isi schimbe domeniul de activitate. Si, cum au auzit ei ca pe internet se gasesc domenii de vanzare s-au apucat de treaba. Asa a aparut, doamnelor si domnilor, dragi copii, stimati cititori, pam pam... www.laptesibranzadecapra.ro
Asta ma face sa ma gandesc serios, mai ales acum in prag de insolventa, sa imi schimb si eu domeniul. Si, iata cateva idei ce mi-au venit:
www.painecuuntsigem.ro , www.painecuuntgemsiceai.ro , www.parizercumustar.ro , www.borsdeputina.ro , www.castravetibulgarestidinromania.ro , www.salatadevinete.ro , www.micipegratarcuberelapet.ro , www.salatadeardeicopti.ro ,www.pastramadeoaiecutulburel.ro , si nu s-ar putea fara www.mamaligacubranzasismantana.ro si www.mujdeicurosiicoaptepegratar.ro .

joi, august 05, 2010

Al dracu' de oficial : Telesport se scufunda!

Telesport Intermedia SRL, societatea care opereaza postul Telesport, a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa. Cererea a fost admisa in 2 august, instanta dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.

Societatea Telesport Intermedia SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti, in data de 27 iulie, deschiderea procedurii insolventei, potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului Bucuresti (TB), informeaza Mediafax.

Instanta a dat dispozitie tuturor bancilor la care debitorul are disponibil in conturi sa nu dispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al lichidatorului, obligatia de instiintare a bancilor revenindu-i lichidatorului.

Lichidatorul este Cabinetul Individual de Insolventa Siliste Cristian Dragos, care va indeplini atributiile prevazute de lege, cu o remuneratie de 2.000 lei din averea debitorului, Telesport Intermedia SRL.

Potrivit CNA, licenta postului sportiv Telesport este detinuta de SC Telesport Intermedia SRL, ai carei actionari sunt GMG Media Box SA (99,95%) si Sorin Enache (0,05%). Sorin Enache este si directorul general al grupului Realitatea-Catavencu, care a detinut licenta Telesport pana in aprilie 2009.

Licenta Telesport a revenit la Telesport Intermedia SRL, in conditiile in care aceasta societate a detinut licenta si din 2003 pana in 9 septembrie 2008, cand a fost preluata de grupul Realitatea-Catavencu.
Sursa : ziare.com si EU, care am fost ieri dupa Enache prin trust dar am dat doar de Blebea.
Voi revenii cu amanunte!

Red Bull iti da aripi, sau iti pune coarne.

RED BULL. ( SI TOATE PRODUSELE SIMILARE)
Se gaseste in toate magazinele, cluburile si barurile din tara. RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.
RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: '' Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energie si o stare de spirit mai buna". Toate aceste se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului.
RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
Marca Taurului Rosu
are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.
ISTORIA:
Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austriac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .
Lichidul bazat pe o formula ce contine cafeina si taurina facea furori in orasul respectiv. Atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.
ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!
In Franta si Danemarca a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.
GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stresul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene, tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.
In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul:
GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.
Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:
1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.
2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.
3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o "bomba mortala" care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata..
4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica.
Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .
5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile.
Deci, sloganul publicitar al produsului este adevarat doar pe jumatate ; iti da aripi, spre paradis, sau iti pune coarne in iad. Asta tine de tine.

miercuri, august 04, 2010

Eu Miss din Romania. Tu de unde esti?

Ca ma pricep la descoperit talente se stie. Sa vedem ; am descoperit ca am talent la scris, ca am talent la condus, la Discovery ma uit non-stop, si mai nou am descoperit ca fi-mea face talente la mincare. Azi dimineata am mai descoperit un talent nedescoperit (asta pana sa il descopar eu). Vad o melodie la TV, la VH1 mai exact, curiozitatea ma face sa dau un search cu "micutul savant idiot" (google) si sa descopar :
Pe langa videoclipul acestei melodii am mai gasit unul :
DA! Ati vazut-auzit bine! E romanca. Wikipedia.com zice ca s-a nascut in Timisoara, in 1980, si pe la opt ani s-a mutat in Berlin unde s-a apucat de muzica.
Ruth Maria Renner, pe numele ei adevarat, ii place sa compuna, sa cante, si evident sa MANANCE. Pofta buna! Pardon, vizionare placuta! Comentariile le las pe seama voastra. La asta am descoperit ca nu am talent. Azi nu!

Saluto pe pisi! Sau... Soluto pe pc!

Am colegi care vin la servici, saluta, pornesc calculatorul, ies la cafea, tigare, o mica barfa ca sa inceapa ziua bine, apoi se aseaza la birou. Abia atunci se aude sunetul de Windows Start. Incep treaba la calculator, a se citi ; messenger, facebook, travian, hattrick, kostellsmith.blogspot, sau mai stiu eu ce mizerii. Calculatorul merge greu. Dar, ce zic eu greu. Abia se abtin sa nu il arunce de la geam.
Eu. Am un laptop. La calculator am renuntat din lipsa de spatiu. Acum am spatiu in casa, dar nu am in laptop. Merge greu. Ma enervez des. De obicei ma ajuta IT-ul meu personal ITyty, sau HackerBerryFinn, un vecin de 16 ani, de ocupatie ochelarist de tastatura. Dar ei nu sunt mereu langa mine, respectiv langa laptopul meu.
Pentru ambele probleme, a colegilor si a mea, exista o solutie! SALUT SALUTO! Aha, ati vazut bine! SALUTO este un pui de soft care face calculatorul sa nu mai mearga ca o Dacia veche, ci ca una noua, sau opt. Deci toti cei care nu se prea pricep la "restartare" , "rebutare" , "reinstalare" , "re-enervare" , vizitati http://www.soluto.com/ . De aici va descurcati singuri nene! Hai, succesuri!

luni, august 02, 2010

Un cover pe saptamana, sau... Slagare in revenire.

Le stim, ne plac, le recunoastem, le fredonam. Le auzim in "heavy rotation" la posturile de radio. Ce nu stim despre ele, e ce au fost cand erau mici. Ma refer la cele mai "noi " melodii din, si de top. Am sa incerc eu, un modest fost Dj. , Dj. Litza candva... sa va arat ce a fost o melodie "atunci si acum". O sa incep nu intamplator cu "Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano" . Asta este acum:
Si asta a fost atunci:
1958... De mult... O canta unu' Renato Carosone. Care Renato se intoarce. In cosciug!

In sir Pinguian.

Ai fost sau n-ai fost la vreo nunta in ultimii doi ani, sigur ai auzit, vazut, dansat, "Dansul Pinguinului" . Eu unu' cred ca de 300 de ori. L-am vazut. De dansat o singura data, si atunci la cea mai tare nunta la care am fost. A mea! "Curios, curios, te macina, te macina", (vorba unui coleg chel) , care-i faza frate cu pinguinu' asta? De unde vine, cum arata cand era mic, cine l-a crescut, si mai ales, cine i-a dat drumu' in lume. Am dat telefoane, am angajat documentaristi, redactori, reporteri, am intrebat in stanga, in dreapta, si iata ce am aflat:
„Pinguinul" nu este o invenţie autohtonă, ci o versiune a unui dans finlandez din secolulul XIX, jenka. Diferite variante ale acestui joc de petrecere au fost exportate în ţările nordice, în Grecia sau în Statele Unite. O versiune impecabilă a „Dansului pinguinului" se regăseşte într-un film din anii '90 cu Johnny Dep.
Ultima modă românească în materie de nuntă, „Dansul pinguinului" nu este o creaţie neaoşă, ci o prelucrare a unui joc
şi a unei melodii finlandeze. Dansul se numeşte „jenka", iar în România a ajuns, cel mai probabil, prin versiunea lui grecească, numită „gianka".
Din Finlanda, jenka a fost promovat ca dans de societate de o şcoală din San Francisco, sub denumirea de «bunny hop», pentru ca imediat să fie preluat de orchestra trompetistului Ray Anthony, care a lansat piesa „The Bunny Hop" în 1952, păstrându-i secţiunea ritmică, nu şi pe cea melodică.
Asa ca... mai bine... Maestre, baga "Brasoveanca". De asta ma ocup saptamana viitoare!

A fi sau a nu fi... folbalist...

" Cu televizorul ati mintit poporul" ! Cunoasteti expresia. Ceea ce nu cunoasteti este cat de adevarata este. Cate din "povesti" nu sunt impachetate intr-o forma sau alta si va sunt servite la teve! Cate nu se intampla cand camerele de luat vederi sunt oprite. Si, ce nu se vede nu se pune, vorba ceea. Dar nu depre asta vreau eu sa va vorbesc. Nu! Dimpotriva, vreau sa va vorbesc despre ce s-a vazut, s-a auzit, s-a ras, dar s-a uitat. Azi din sport. Si cum fotbalul e sportul rege, iar noi numai tara democratica nu suntem, voi incepe cu cateva perle a unor mari, mici si chiar medii oameni de fotbal:
- "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."(Gigi Becali)
- "Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!"(Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in
campionatul 1994/95)
- "Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1."(Uli Hoeness, manager Bayern Munchen)
- "Rapidul şi celelalte formaţii sînt cele mai avantajate din campionat” (Mititelu)
- "Suporterii nostri sunt 80 la suta din Bucuresti si 40 la suta din provincie", Ionel Danciulescu
- "Sunt momente cand joci bine si pierzi sau nu castigi", Vasile Maftei
- "Sunt pesimist. Cred ca putem invinge Olanda", Nicolae Mitea
- "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv", Marius Maldarasanu
- "Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile", Cosmin Moti
- "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier", Cornel Dinu
- "Daca am avut ceva probleme cu Moldova, nu inseamna ca va fi la fel cu Olanda. Va fi un meci mult mai dificil", Victor Piturca
- "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu", Ionut Popa
- "Important e punctele", Gica Hagi
- "Rapidul fara spectatori, e ca o ..." . "Gigi Netoiu se baga in vorba ca virgula intre subiect si predicat." (Adrian Paunescu)