vineri, iulie 10, 2009

Last Day Dream.

Un filmulet absolut genial. Comentariile sunt de prisos! Mi l-a aratat Blackie, si am zis ca e pacat sa nu arat si eu altora. Enjoy!

Inca un Promo!

FABRICA DE SPORT from unikt on Vimeo.

miercuri, iulie 08, 2009

Ziua cea mai INGRATA.

Am prins Ziua Americii, Ziua cea mai Aglomerata, Ziua cea mai Lunga, chiar si Ziua lui nea Gigi, la mine la cooperativa. Nu ma asteptam, si nici nu imi doream vreodata sa prind si Ziua cea mai INGRATA! S-a intamplat ieri, Marti, 7 iulie 2009. Ziua in care 70 ( da ati citit bine, saptezeci) de oameni, colegi de-ai mei, au devenit fosti colegi de-ai mei. Fiecare sef de departament a primit o lista. Cu nume. Acele nume (pentru unii doar nume, pentru mine persoane) trebuiau anuntate ca sunt someri. Si nu oricum, ci de la ei putere pentru ca trebuie sa-si dea demisia. Ei bine, am primit si eu o astfel de lista. TREI, erau acolo. I-am convocat la o bere. Bem una, bem doua, vine si al TREIlea. Ii suna telefonul, raspunde, apoi se uita la mine intreband daca zvonurile sunt adevarate. Zambesc, si dau afirmativ din cap. - Cati? intreaba el. - Jumate, zic eu. - Adica cati? insista. - TREI, in plm!!! - Si care sunt aia trei? intreaba, moment in care se uita la ceilalti doi colegi, si cu el TREI.... TREI Doamne si toti TREI! Inteleg toti care a fost ideea cu berea! Urmeaza injuraturi, amenintari, intrebari... mui! Cu trecerea orelor aflu mai multe nume, de la diferite departamente: Patrascoo, varul meu George,colegi care imi devenisera prieteni, prieteni care imi devenisera colegi. Oameni cu care am impartit mii de kilometri de deplasari, dureri de cap, de stomac, cu care am impartit intarzieri de salariu, nopti nedormite, oameni cu care am prins rasarituri si apusuri in cooperativa, sunt acum doar niste nume pe niste liste. Oameni pe care chiar eu ii adusesem in firma. Oameni care si-au petrecut ultmii 5 - 6 ani mai mult la servici decat acasa, care au stat mai putin cu familia lor si mai mult cu "familia Telesport" (brrr suna a secta) . Ei bine, 70 dintre acestia, au plecat acasa cu coada intre picioare si cu putin vant facut pe scari, plus un sut in cur. UN FLEAC, NE-AU "DECIMAT" !
PS. Sa nu crezi in sefu' nici cand te scoate la bere!

Inca una de Oscar, sau macar de Pulitzer.

Iata si promo-ul de care va spuneam cu ceva postari mai jos! Am filmat intr-o clasa de liceu, si cat de mult ne-am distrat filmand se poate vedea. Dar am facut si treaba. Cunoscatorii in ale sportului inteleg mai bine promo-ul si mesajul lui. Desi este pentru Telesport, poate fi considerat o productie UNIKT MEDIA, avand in vedere componenta echipei tehnice: Eu si Blackie. Multumim pentru ajutor figurantilor (adica cei care au facut figuratie), doamnei Directoare de la Liceul Anghel Saligny, Mihaelei care si-a pus la bataie trusa de machiaj, terasei de vis-a-vis unde am baut o bere rece, si nu in ultimul rand mamei mele care m-a nascut cu un asemenea talent!

Another dream come true!

In sfarsit mi-am mai indeplinit un vis! Din copilarie mi-am dorit sa devin vedeta. Si iata... PAM PAM : The dream come true, am jucat intr-o reclama, de fapt e mai mult un promo, mai exact un teaser... Si daca nu ma recunoasteti, aveti cuvantul meu: EU sunt! Uitati-va atent la detalii.
PS. Saptamana viitoare am de gand sa organizez o sesiune de autografe, iar cealalta sa imi deschid un Fun Club.

Luminita de la.... etajul doi.

- Salut, sunt Lita si sunt dependent de National Geographic si Discovery! - Bunaaaa, Litaaaaa! - Si.... de 45 de minute nu m-am mai uitat la aceste posturi! - Bravooo! Aplauze si imbratisari. Eu ma uitam, dar nu vedeam nimic. De fapt aveam sunet dar nu si imagine. Am incercat un exercitiu de imaginatie foarte complex. Sa vizualizez imaginile documentarului dupa comentariu. Hei, orbii o pot face, de ce nu si eu?! Apoi am observat numele documentarului si m-am luminat!

marți, iulie 07, 2009

Un fel de Making Off.


Am fost la liceu. Nu, nu acum 13 ani. Adica si atunci. Am fost si ieri, intr-un liceu bucurestean sa facem un promo pentru o emisiune. Care promo o sa-l vedeti si voi cat de curand. Poate chiar maine.
Iata si niste "elevi" neascultatori, neatenti, galagiosi, unii si cu burta...
De cand imi doream sa pun mana pe un catalog. Visul meu de cand eram mic. Dar, de data asta nu a avut niciun farmec. Trist, nu?!
Va vine sa credeti ca asta este usa de la clasa de curs?! La ce Dreacu' le trebuie elevilor vizor?! Imi vin in minte niste idei....

And God Said: Let There Be Rock!

A fost Bestfest....
Ultima zi de Bestfest a fost dedicata "roacherilor" . Desi au cantat mai multe trupe, toata lumea a asteptat Manowar. Si eu!
Cel mai mult m-a bucurat faptul ca pe o raza de 5 km, nu am vazut niciun manelist, niciun tricou cu Maical, niciun tricou mulat cu scrisuri aurii!

Roacherii au asteptat CUminti si Cu bere sa inceapa concertul. Si eu la fel.
Una dintre cele mai proaste idei: sa aduci zeci de vitrine pline cu inghetata la un concert unde sunt mii de rockeri, treizeci de grade afara, si o suta de dozatoare de bere.
In schimb o idee geniala a avut Ciuc: "la zece pahare goale aduse la noi, un pahar de bere gratis" ! Nu am vazut atata curatenie la niciun concert. Un pahar gol nu gaseai pe jos.
Curate si toaletele. Pareau putin dintr-un film Sf, dar nu erau.
Cam asa s-a vazut show-ul din locul unde "parcasem" eu.
Show total, sunet foarte puternic.... atunci cand se auzea... De doua ori a luat foc generatorul si a lasat scena muta si pe intuneric.
"Uite, asa se vine la un concert rock, bai tata, nu cu Matizu' ! " i-am spus lui tata la sfarsitul concertului.
Trupa rock care detine un record de "cea mai zgomotoasa trupa" (record depasit chiar de ei, de doua ori) , si un record de "cel mai lung concert rock" de 5 ore si un minut, a venit si-n tara noastra de-a cerut pamant si apa.... Ba nu, tot ce au vrut cei de la Manowar a fost sa cante, asa cum o fac ei: tare!!! Nu i-a lasat echipamentul Made in China din Romania! Generatorul no.2 a cedat de doua ori, nereusind sa faca fata echipamentului audio adus extra de trupa. Fanii au trecut peste, mai ales cand solistul trupei, Eric Adams, a tinut un "discurs" de 5-7 minute intr-o romana aproape fara greseala. Ne-a spus ca tot ce stia el despre tara noastra e legat de Contele Dracula. Pe care nu l-a cunoscut, dar a cunoscut o fica de-ai lui care cica suge mult mai bine decat taicasu' . Si, pentru ca le-a placut, vor mai veni in Romania.
Organizare ok, desi nu am inteles partea cu jetoanele; un jeton 5 lei, orice produs minim un jeton. Bere rece, buna si multa, rockeri adevarati, peace, si miros de iarba, multa iarba. Rock rules!!!


luni, iulie 06, 2009

A fost Diua lui Zuhu' , asta.. Ziua lui Duhu' !

Am inceput, "elegant" , cu Uischi cu Ried Bul! Prezentat intr-o maniera originala tocmai de sarbatorit. El e Duhu' ! Seamana nu?! Cu Duhul Lampii, sau mai degreaba cu unul al sticlei...
A ras, a glumit, a zambit, pana a primit cadoul. Dansa e Gicutza! Cum ii plac lui blondele... sunt sigur ca se vor intelege de minune. Din partea mea, a lui Dani, si familiei Polo, a primit o sabie. Pentru ca locuieste in Baicului si nu se stie cand ii este de trebuinta. Si, stiind ca o va tine pe noptiera, am adaugat si un mesaj : "Cand vei zace-n pat ca PROSTU' / Sa-ti aduci aminte, de cadoul NOSTRU! "
Aaaa... nu stiti ce forma avea tortul! M-am gandit ca mai intra pe blogul meu si copii, asa ca am renuntat la fotografia cu tortul. Dar, va imaginati! Va dau un indiciu: era de negru...
Si, s-au pornit gratarele... Cica nu iese fum fara foc! Imaginati-va cat foc a fost de a iesit atat fuhhmmmm!!!
Serios! Eu doar am pozat cu paharul! Era gol cand am facut asta!
Toata lumea s-a simtit excelent, pana si Bunica si-a gasit pe cineva cu care sa vorbeasca, sa povesteasca, sa danseze, sa...

Si, pentru ca chiar nu am zis asta pana acum, "La multi ani, Duhule! "