joi, mai 14, 2009

E chestie dovedita: Litza ROLE's!


Asa plina o fost ziua de azi... Pe la Cooperativa, prin Herastrau spre casa. Asa am ajuns cu o pofta de alergat rolele... mama mama! Le-am incaltat, am strans sireturile, am montat pe mine cotiere, genuchiere si maniere, si... si ceva, ceva mi-a iesit! Imi pare rau pentru cei care se asteptau sa ma ranesc, sa cad, sa vada sange! Litza ROLLE's coaie!!!

In God we TRUST! Trustul Realitatea!

Cica orice sfarsit inseamna un inceput! Iar un inceput poate aduce lucruri noi. Sper si bune. Azi ne mutaram. E a doua mutare pe care o prind la aceasta cooperativa. Dupa mutarea precedenta mi-a mers tare fain! Daca teoria se verifica de data asta are sa-mi mearga foarce fain! La tatzi ni grieu, numa' ca nu la fel! Iata ce a ramas in urma! Zozo, stinge tu lumina pliz! Casa Presei ne asteapta. Labirintul din ea la fel. Telesport a murit, Traiasca Telesport! Asa sa ne ajute Barbosu'! Prea Sefu' si-a luat "La revedere" mai exact "Adio" de la noi. Un speach ieftin si relaxat de genul "Voi fara mine ati fi reusit, eu fara voi NU!" Urari de bine, in care nu crede nimeni, un gest frumos, fara sampanie si fara coliva. Mie mi-a sunat mai mult a " Sa-mi bag p...a daca stiu ce se va intampla cu voi!" TRUSTul Realitatea - Catavencu este noua noastra religie! In God we TRUST!

Am capu' mare, am capu' mare! Parea mea!

Pentru prietenii mei, care se simte ei, si care se stie, pe persoana fizica, si care zice ei ca am capu' mare! Bai distrusilor, bai ciocoflenderilor, bah Duhule, bah Comane' , iata cum arata un cap mare in comparatie cu al meu! Invidiosilor care sunteti, pe IQ-ul meu si pe semnele mele de inteligenta! Watch and cry! Mother fucker! Parerea mea!

Din Caracal, dar al cui esti maica din Caracal?!?

Se iau doi muncitiori. Li se da ceva de facut. De exemplu sa monteze niste stalpisori, astfel incat accesul auto sa fie imposibil. Din orice directie. Si din exterior si din interior. Se cere a se afla cat timp le ia sa isi dea seama ca sunt niste doi idioti si ca vor ramane captivi impreuna cu masina din dotare. PS. Regula de trei simple nu functioneaza in cazul celor doi idioti!

marți, mai 12, 2009

Recomand Punct Ro: Cum sa ascultam muzica.

Daca abia te trezishi, daca esti putin beat, high, supi, obo, daca conduci pe autostrada 66, daca afara ploua, daca e duminica, si nu sti ce muzica s-ar potrivi sa asculti, stiu eu ce sa faci! Intra pe www.stereomood.com. Este un site plin de muzica buna, clasificata exact dupa starea de spirit in care te afli. Asa ca daca nu v-a placut articolul asta sau v-a plictisit, sigur gasiti acolo muzica pentru starea asta. Din (ne) fericire nu am vazut rubrici pentru prosti sau manelisti! Deci, spune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun cum esti!

luni, mai 11, 2009

LITZA ROLE's !

Chiar in seara asta, cineva drag mie mi-a spus ca arat bine, sunt bine, si ca a fost o perioada cand de pe blog-ul meu afla ca sunt cam pesimist si ca ba m-am accidentat, ba mi-am rupt o coasta, ba ajunngeam la spital cu nu stiu ce problema. I-am multumit si am intrebat-o daca e compliment sau constatare. A spus ca nu stie. Altceva ce nu stie este ca... pam pam... MI-AM CUMPARAT ROLE!!! Stiu ce veti spune: "nu esti sanatos" , "role iti trebuiau tie" , "old man, incearca altceva" si altele! Dar eu, de mic copil, cu lacrimi in ochi mi-am dorit. Si iata ca astazi inca un vis a devenit realitate. Nu va faceti griji, sunt obisnuit sa cad, sa ma ridic, sa ma scutur, si sa cad din nou. I'LL be just fine! Nu imi doresc sa ajung mare roller, dar nici la hospital nu imi doresc sa ajung. Dar, cu siguranta veti mai auzi de la mine povesti legate de noua mea "pasiune". Asteptati cu interes prima cazatura, primele vanatai, si prima vizita la spital, din cauza (sau datorita) ultimei mele nebuneli. Promit ca nu am sa va dezamagesc, si nici nu va trebui
sa asteptati prea mult. Bah, Nebunul asta nu e sanatos! Litza ROLE's!

Recomand Punct Ro si Parerea Mea.

Din ciclul "Prin tara, azi (iar) Cluj", pe drumul de intors spre casa (mai exact pana acasa) va recomand sa opriti la iesirea de pe Valea Oltului, inainte de Calimanesti - Caciulata, langa benzinaria Omv, la Pensiunea - Restaurant DADA. Dupa atatea serpentine, depasiri de Tir-uri, 60-uri la ora, si altele, merita sa va relaxati ceva vreme inainte de a porni iar la drum, inainte de Dealul Negru, si sa bagati ceva la "ghiozdan". Orice fel de mancare ati alege, va fi gustos, portia destul de mare, pretul foarte ochei. Recomand ciolanul cu fasole, servit pe un platou de lemn, dar si ciorbele, micii, ficateii, in general orice. Salata de varza murata ca la bunica, mancarea ca la mama acasa, berea rece si ieftina. Incercati totusi sa evitati toaleta (ca la masa acasa). Aaa si va rog eu, sa-i dati si lui "schiopu' " un os ceva... micii nu-i plac!

Oalilii.

Pentru a incepe in forta, mai recomand ceva. Nu Punct Ro, ci fabricat in Ro. Vas Roman ii spune pe numele lui de scena, oala de lut pe graiul romanului ce-l vinde. Prima oara am achizionat unul acum o luna si ceva, inainte de Paste. Unul inalt, pentru sarmale cica. De Paste l-am incercat. Au iesit niste sarmale de m-am lins pe buze, si nu doar pe ale mele! Am mai luat unul, mai pentru fripturi, pui, si pentru alte idei ce-mi vor mai veni. Costa 25 - 30 de Roni, se poate achizitiona din zona Calimanesti - Caciulata, sau pe Valea Prahovei. Inainte de folosire se tine in apa calda cam 30 de minute, se baga in cuptor si abia apoi se porneste focul, nu se spala cu detergent, iar ce se pregateste in astfel de oala se consuma cu prietenii la un spritz. Am gatit o friptura cu cartofi copti si ciupercute la gratar de-mi ploua si acum in gura. Pentru alte idei si (sau) retete nu ezitati sa ma contactati. Daca dati voi friptura, dau eu oala si berea... Unitatea noastra va doreste... Pofta buna!

Parerea Mea.


Parerea mea este o rubrica in care, cum ii spune si numele, imi voi da cu parerea. In stilul meu. Incep cu cu o parere pe care de ceva vreme tot vreau sa o expun. Legat de nunti, obiceiuri si oameni. S-a deschis sezonul, asa ca sambata asta fusei la o nunta. Oameni foarte ochei, din Iasi, Tecuci, Galati. Insurateii, desi cam prea seriosi la inceput, in timp s-au relaxat si au zambit, s-au distrat, au dansat. Invitatii, moldoveni, bucuresteni, dar si oarece straini, si ei! S-a furat mireasa! Pana aici nimic deosebit. Pe tema asta, am o MARE, dar ce zic eu MARE, GIGANTICA rugaminte spre toti prietenii mei: cand va fi sa ma insor si eu (nu anul asta, ca sunt ocupat cu nuntile altora) am 3 MARI "conditii". Si anume: 1. - Cand furati mireasa, chiar incercati sa faceti asta pe bune, nu pe blat cu mine! 2 - Va rog, va implor chiar, sa nu o duceti la Arcul de Triumf sau in Club! Si 3 - Nu imi cereti drept rascumparare whisky!!! Orice, eugenii, hartie higienica, scobitori, mersul trenurilor, orice dar nu whisky. Au trecut 120 de ani cred, de cand s-a cerut drept rascumparare whisky. PAREREA MEA!