marți, august 11, 2009

Funny ? ! ?

" Don't drink and drive " spun unii. Iata inca zece "lucruri" pe care nu e indicat sa le combinam cu condusul:

luni, august 10, 2009

Calarasi City.

Ce mai umblu eu prin tara cu cooperativa, dar ce umblu si cu firma. Turnu Magurele, Brasov, Rm. Valcea, Rm. Sarat, Calarasi, pe 22 august Turnu Severin, mai la anu' si prin Cluj. Iata ce facuram la Calarasi. Enjoy!

Recomand Punct Ro. Raiul documentarelor

Il stiti pe Piedone! Ala din Romania. De arunca tone de Dero peste mici si alte produse prin piete. Glumeam candva pe seama lui, zicand ca intrebarea lui existentiala ar fi : "Exista PIATA dupa moarte?! " Legat de intrebari existentiale si moarte, m-am gandit si la documentare (fata de care am o dependenta, nu stiu cum se numeste in termeni medicali) . Unde se duc documentarele cand se duc?! Am aflat!! Aici http://documentaryheaven.com/ . Iata RAIUL documentarelor!

Eu cu mine, la o bere, intr-o dimineata!




Ati observat cum bete lungi nu se mai fac?
De parca is fabricate de un drac.
Dar alea scurte sunt multe rau,
Si toate trag la mine, ZAU!

Dar cine-s eu sa judec Soarta?
Eu doar termin o zi, si incep alta.
Ajung acasa, ca sa plec din nou,
Ma bag in pat, dar nu-i mereu al MEU.

Eu viata imi traiesc fix cum imi vine,
Daca e rau, e rau, si daca nu e rau, e bine.
O bere, o tigara, un norisor,
O inima si un ficat ce DOR!

De ce am scris aceasta poezie,
Din plictiseala sau melancolie?
E cam tarziu, o fi de la alcool,
Sau de la mama lui de NORISOR?!

Si s-a facut din nou devreme,
Aud un ceas, si parca geme.
Poate ca vrea si el sa doarma,
Dar nu, lui ii e menit s-o ia la GOANA!

PS. Numai am BERE!

duminică, august 09, 2009

Duminica foarte dimineata!

Cine credeti ca era azi, duminica dimineata, pe la patru jumate pe Aeroportul Otopeni? EU! Bine, eu si Duhu' . (Sa traiti, domnuuu Toleaaaa! ) Pe la cinci fara ceva, o vesta verde cu burta si statie emisie - receptie vine la noi. Ne priveste suspect, misca usor spranceana stanga spre sus, cautand timid microfonul pentru a afla el singur de unde suntem. Pana la urma ne intreaba cu o usoara urma de dispret : "DE LA CE ANTENA SUNTETI? " Ne facem ca nu intelegem, el repeta intrebarea, apoi il lamurim. Dupa cateva minute ajung niste colegi de la postul Acasa. Il vad pe "badigard" in spatele lor, ridicandu-se pe varfuri cautand microfonul. De data asta se lamureste singur, si, anunta victorios prin statie : "ACASA LA PLECARI ! " Vine si personajul nostru, unu' de antreneaza la Dinamo. Un minut si douazeci de secunde! Atat am filmat. Multumesc inca odata Trustului, si ii dedic inca o ODA. PS. Ce m-am gandit io in dimineata asta? Frate, sti unde se vorbesc cele mai multe limbi straine? LA AEROPORT! Parerea mea!