vineri, septembrie 18, 2009

Un magazin ce pune totul pe oTrAVA!

Oferta completa nu este afisata din lipsa de spatiu. Din acelasi motiv lipsesc probabil si semnele de punctuatie. De semne nu am reusit sa fac rost, dar, pentru cititorii mei fideli am reusit sa fac rost de oferta completa a magazinului. Pe langa otrava, insecte, sobolani si alte lighioane, se ma pot achizitiona si lacuste, muste de diferite nationalitati, verde de Paris, galben de Odobesti, pepeni de Dabuleni, si multe altele. La doua kilograme de otrava cumparata, gratuit 250 grame purici! Si, oferta zilei, otrava proaspata second - hand, la numai doi bani, sau de doi bani.... Dar buna! Sau rea...

Necredinciosii nostri sunt mai atei decat ai lor...


Cum am lasat-o mai usor cu deplasarile prin tara, credeam ca am sa duc lipsa de subiecte pentru blog. NU! Iata ca doar Bucurestiul si se ridica la nivelul asteptarilor. Curiozitatea ce ma apasa este legata de reticenta celui ce nu crede. In ce nu crede? Sau, ce anume e greu de crezut? Pretul? Nu e chiar asa mic. Termopane, aer conditionat si usi metalice are tot omul. Intabularea nu e mare lucru daca cunosti pe cineva, care cunoaste pe cineva... "Accept credit " Hmm, pe criza asta unii ar accepta si bonuri de masa. Cred totusi ca e vorba despre panorama. De unde panorama, dar mai ales de unde splai? Sau poate omul chiar si-a pierdut credinta si vrea ca vecinii lui sa afle asta. Acum stie toata tara! Na! Ti-am facut-o! Parerea mea!

marți, septembrie 15, 2009

La fotbal ne pricepem toti.

Cat de asemanatoare este viata cu un meci de fotbal am mai aratat-o. Cat de asemanatoare este cu o casnicie va puteti imagina. Va ajut cu cateva idei in acest neconventional trailer de nunta marca UNIKT.

La Medias cheia se tine sub pres.

Da! Am verificat! Chiar asta este parola. Fuctioneaza. Asa ca daca aveti drum pe la Medias, si nu aveti net, aciuati - va pe langa stadion, cat mai aproape de sala de conferinte, si furati net. Apropos, daca va aciuati pe la mine, cheia de la usa nu este sub ghiveciul din mijloc. Nici sub pres. E sub streasina cum bagi nasul pe stanga. Atentie la paianjeni si mai ales la porumbei! Sa nu-i speriati!

In publicitate e bine de AdFel...

Ii spune Publicitate Neconventionala. Are un festival. Anul asta a fost. Eu nu am fost, desi in fiecare an imi promit s-o fac. Poate la anu' ! Castigatorii, si cei care au infrant, ii gasiti pe http://adfel.iqads.ro/ . Eu zic ca toti cei care au participat au fost castigatori. Sau ca de castigat a avut publicitatea. Sincer nici nu imi pasa. Mie mi-au placut astea doua....


Locul 3: Gogoneaua (HappyFish.ro)
Vezi mai multe video din Reclame

Locul 5: Pufuletii la punga (Stefan Neculai)
Vezi mai multe video din Reclame