vineri, ianuarie 23, 2009

COPRA NOSTRA

Poiana Brasov.O zi superba de ianuarie,soare,aer curat,zgomot de atv-uri,ceva straini,dintre care jumatate tarani de la noi (ar trebui sa se ceara vize la iesirea din unele orase romanesti).Am de pierdut cam o ora intre doua filmari.Hotarasc, de comun acord cu colegii sa bem o "cafia" ei , respectiv una sau doua beri eu.La ideea blondei din grup alegem localul Capra Neagra.Mai exact pub-ul din incinta localului.Atmosfera placuta,muzica in surdina...noi si doua ospatarite.Ni se aduc meniurile.Deschid fix la pagina cu berea (coincidenta sau puterea obisnuintei?)."Bere la draught - 0,3 ml..6 lei." Cat a ajuns sa coste o lingurita de bere....! 0,3 LITRI e unitatea de masura corecta,"inculturistilor"! Mai in josul paginii, "Bere Perroni -0,5 ml (not again!)....8 lei.Comand una.Ospatarita foarte amabila,comanda vine repede,temperatura berii perfecta...dar....iar "probleme" cu unitatea de masura.Berea e mai mica decat cea comandata."Nu avem decat Ursus Black la 0,5".-Ochei,lasati asa...! Timpul trece,mai iau una...vine nota...8 (opt) lei bucata,16 lei doua beri,la 0,3 la pret de 0,5 , de litri,de mililitrii ,de lei noi,de.....de dreacu sa-i ia de furaciosi!!! Cei care ma cunosc stiu ca nu prea pretuiesc banii,dar de data asta m-am simtit prostit,furat,pacalit pe fata.Deasupra mesei "trona" numarul de telefon OPC Brasov.Dar eu mai aveam 5 minute si incepeam filmarea.Las-o ashea Litzene! Nu face nimic.-Am sa ma descarc pe blog, imi zic,iau ultima gura de bere,amara precum viata,si merg mai departe.Dar totusi...Bai patroni inculti si furaciosi,bai care pe langa adaosul comercial de "intre 0 - 300 % mai si pacaliti clientul...decat sa moara "capra neagra",sau cea a vecinului,mai bine MURITI voi....!!!

joi, ianuarie 22, 2009

UNIKT MEDIA

videoToate drepturile rezervate UNIKT MEDIA SERVICES SRL. Blackie & Lytza 2009. Asa sa ne ajute Dumnezeu....

2009 CRIZAT

Anul 2009 este un an critic,sau CRIZAT.Adica Criza Mondiala va atinge apogeul in 2009.Sau ceva de genul asta.Ideea e ca este un an cu Criza.Mondiala sau mai locala,creata artificial sau nu,ne-a afectat putin sau mai mult pe fiecare dintre noi.Daca in State e asa cum se vede in filmuletul acesta,parca eu trec mai usor peste criza.La urma urmei de la ei a plecat ei sa traga ponoasele.Anyway,amuzanta ideea clipului.

marți, ianuarie 20, 2009

Pregatiri pentru targul de nunti!

videoO mostra din ceea ce facem noi, UNIKT MEDIA.

GARSONIERA DE INCHIRIAT!

Care te intereseaza sa te faci vecin cu mine? Garsoniera de inchiriat chiar langa mine.Super oferta ( nu la pret ma refer ci la faptul ca poti fi vecin,vecina cu mine)! Nu este mobilata,necesita doar o mica curatenie si eventual o mana de lavabila.Prima luna gratuit.Vorbesc serios!Pentru mai multe amanunte nu ezitati sa ma contactati.

Cea mai tare reclama EVER !

Pentru cei care nu inteleg cat de grea e viata de cameraman.Pentru cei care nu stiu cat de grea e viata de bautor de bere.Dar in special pentru cei care nu isi dau seama cat de grea e viata de CAMERAMAN BAUTOR DE BERE! O reclama parca conceputa pentru mine.Asta-s eu frateeee! Clarr! Cea mai tare reclama EVER! video

luni, ianuarie 19, 2009

Definiţii noi extrase din DEX-ul Moldovenesc 2009

PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune
MONOLOG = olog de un picior
BIOLOG = olog de am-bele picioare
SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)
MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor
AŢÂŢAT = fără sâni
AMÂNAT = fără mâini
ÎNCHINARE = transport către China
ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului!
ÎNFOCARE = transformare în focă
GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane"
ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
BIZAR = zar dublu
MĂCEL = mac mic
MICROSCOP= scop mărunt
ÎNVIORAT = Prevăzut cu vioară
LEŞINA = pe unde merge „le tren"
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
RATEU = pateu din carne de raţă