vineri, ianuarie 23, 2009

COPRA NOSTRA

Poiana Brasov.O zi superba de ianuarie,soare,aer curat,zgomot de atv-uri,ceva straini,dintre care jumatate tarani de la noi (ar trebui sa se ceara vize la iesirea din unele orase romanesti).Am de pierdut cam o ora intre doua filmari.Hotarasc, de comun acord cu colegii sa bem o "cafia" ei , respectiv una sau doua beri eu.La ideea blondei din grup alegem localul Capra Neagra.Mai exact pub-ul din incinta localului.Atmosfera placuta,muzica in surdina...noi si doua ospatarite.Ni se aduc meniurile.Deschid fix la pagina cu berea (coincidenta sau puterea obisnuintei?)."Bere la draught - 0,3 ml..6 lei." Cat a ajuns sa coste o lingurita de bere....! 0,3 LITRI e unitatea de masura corecta,"inculturistilor"! Mai in josul paginii, "Bere Perroni -0,5 ml (not again!)....8 lei.Comand una.Ospatarita foarte amabila,comanda vine repede,temperatura berii perfecta...dar....iar "probleme" cu unitatea de masura.Berea e mai mica decat cea comandata."Nu avem decat Ursus Black la 0,5".-Ochei,lasati asa...! Timpul trece,mai iau una...vine nota...8 (opt) lei bucata,16 lei doua beri,la 0,3 la pret de 0,5 , de litri,de mililitrii ,de lei noi,de.....de dreacu sa-i ia de furaciosi!!! Cei care ma cunosc stiu ca nu prea pretuiesc banii,dar de data asta m-am simtit prostit,furat,pacalit pe fata.Deasupra mesei "trona" numarul de telefon OPC Brasov.Dar eu mai aveam 5 minute si incepeam filmarea.Las-o ashea Litzene! Nu face nimic.-Am sa ma descarc pe blog, imi zic,iau ultima gura de bere,amara precum viata,si merg mai departe.Dar totusi...Bai patroni inculti si furaciosi,bai care pe langa adaosul comercial de "intre 0 - 300 % mai si pacaliti clientul...decat sa moara "capra neagra",sau cea a vecinului,mai bine MURITI voi....!!!

joi, ianuarie 22, 2009

UNIKT MEDIA

Toate drepturile rezervate UNIKT MEDIA SERVICES SRL. Blackie & Lytza 2009. Asa sa ne ajute Dumnezeu....

2009 CRIZAT

Anul 2009 este un an critic,sau CRIZAT.Adica Criza Mondiala va atinge apogeul in 2009.Sau ceva de genul asta.Ideea e ca este un an cu Criza.Mondiala sau mai locala,creata artificial sau nu,ne-a afectat putin sau mai mult pe fiecare dintre noi.Daca in State e asa cum se vede in filmuletul acesta,parca eu trec mai usor peste criza.La urma urmei de la ei a plecat ei sa traga ponoasele.Anyway,amuzanta ideea clipului.

marți, ianuarie 20, 2009

Pregatiri pentru targul de nunti!

O mostra din ceea ce facem noi, UNIKT MEDIA.

GARSONIERA DE INCHIRIAT!

Care te intereseaza sa te faci vecin cu mine? Garsoniera de inchiriat chiar langa mine.Super oferta ( nu la pret ma refer ci la faptul ca poti fi vecin,vecina cu mine)! Nu este mobilata,necesita doar o mica curatenie si eventual o mana de lavabila.Prima luna gratuit.Vorbesc serios!Pentru mai multe amanunte nu ezitati sa ma contactati.

Cea mai tare reclama EVER !

Pentru cei care nu inteleg cat de grea e viata de cameraman.Pentru cei care nu stiu cat de grea e viata de bautor de bere.Dar in special pentru cei care nu isi dau seama cat de grea e viata de CAMERAMAN BAUTOR DE BERE! O reclama parca conceputa pentru mine.Asta-s eu frateeee! Clarr! Cea mai tare reclama EVER!

luni, ianuarie 19, 2009

Definiţii noi extrase din DEX-ul Moldovenesc 2009

PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune
MONOLOG = olog de un picior
BIOLOG = olog de am-bele picioare
SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)
MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor
AŢÂŢAT = fără sâni
AMÂNAT = fără mâini
ÎNCHINARE = transport către China
ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului!
ÎNFOCARE = transformare în focă
GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane"
ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie
BIZAR = zar dublu
MĂCEL = mac mic
MICROSCOP= scop mărunt
ÎNVIORAT = Prevăzut cu vioară
LEŞINA = pe unde merge „le tren"
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
RATEU = pateu din carne de raţă