sâmbătă, august 08, 2009

Nicoleta & Radu.

Inca o nunta la care mi-a facut placere sa merg si, mai ales, de la care nu m-am intors obosit. O mireasa mai non-conformista, doua sedinte foto, niste prieteni cu chef de distractie, muzica buna, cam asta este reteta. Ce iese daca amesteci aceste ingrediente se vede:

vineri, august 07, 2009

Chi, chi, chiiiii.... !!!

Numai fusesem de ceva vreme la o nunta de olteni. "Teleolteni" cum zice bunicu' . Am fost la Turnu Magurele, si credeti-ma, oamenii aia stiu sa se simta extraordinar la o nunta. Luati de vedeti! PS. Sa traiasca nashu' , care intre timp a devenit tatic!

ADRIANA & TRAIAN from unikt on Vimeo.

miercuri, august 05, 2009

Indianu' poza uite! Sau, unde mi-e locul.



"indianu': zic: deh' futute'n cur litza ca nici aici nu scap de tine! " Indianu' este un foarte coleg din cooperativa. Ne intalnim zilnic prin redactie, pe hol, la tigara, si, (neoficial bineinteles,si nu in timpul programului) la bere. A fost si el in concediu. Ca tot romanul care se respecta (te salut cu respect Maestre) a ales ca destinatie de vacanta (mama, ce-mi place expresia asta) Grecia. Insula Corfu mai exact. La 40 de km de Kerkyra, capitala insulei, la Sidari, si mai exact. De ce insist pe locatie? Pentru ca iata, in sfarsit mi-am gasit si eu locul! Da, fratele meu cu pielea rosie (de la soarele din Grecia) , oriunde vei merge, orice vei face, macar fantoma mea obosita si gresita, si tot te va urma! Si nu esti singurul! Suntem peste tot acasa.... na na na...

Multumiti, de dati in gropi!

Si cum mergeam noi dinspre Craiova spre Piatra Neamt, la intrarea pe Cheile Bicazului, ne intalnim cu niste gropi. Si cu un idiot cu numere de Italia. Care idiot face o manevra, care manevra ne baga pi noi intr-o groapa. Mare. Strambam doua roti dintr-o lovitura. Acest episod neplacut ne duce la un service. Bineinteles primul care ne iese in cale. Si care ne jepcareste de bani, apoi ne multumeste pentru ca i-am ALES pe ei. No binie, AM AVUT DE ALES? As incuraja si in alte locuri astfel de afise. VA MULTUMIM CA NE-ATI ALES PE NOI, la: Urgenta, Cimitir, dar mai ales la Administratii Finaciare, Primarii si alte institutii ale statului, unde vrei nu vrei tot ajungi de cateva ori in viata. Parerea mea!

marți, august 04, 2009

Foarte tare!


Deci despre ce este vorba? Doi baieti simpatici si tare destepti, Marc Groothelm si Rafaël Redczus, s-au gandit sa faca o filmare 3D. Si le-a cam iesit! Puteti roti imaginea la 360 de grade doar cu mouse-ul! Incercati, e marfa!

duminică, august 02, 2009

E vremea deplasarilor ce dor.


"Trust Media, organizam excursii si expeditii in tara. " "Doar cu buletinul. Sau doar cu legitimatia. Preturi mici,salarii la fel. " Asa ar trebui sa sune un anunt pus pe un perete anume, dintr-un birou anume, pe la mine pe la cooperativa. Motivul absentei mele de pe blog este tocmai subiectul acestui "afis". A inceput campionatul, au inceput deplasarile. La asa campionat, deplasari pe masura. Un inceput "light"... Bucuresti: 10 dimineata, soare puternic, nervii rezista! Craiova, ora 16, canicula, cod galben afara, cod rosu in gat, nervii rezista! Drumul Craiova - Piatra Neamt, ora unu si ceva in noapte, incep muntii, serpentinele, gropile, muistii cu faza lunga, handicapatul ala italian din cauza caruia s-au rupt rotile pe dreapta, rasarit de soare puternic, picoteala, gropi, alte serpentine, la dreacu' nervii nu prea mai rezista! Au trecut 12 ore, sase sute de kilometrii, care trebuiau sa fie cinci, care am gresit drumul, care este, si am ajuns la Piatra Neamt! Degeaba! Comunicarea de mare exceptie din cooperativa face din nou victime: tot NOI! Acum stau pe stadion si scriu porcaria asta de post. Si astept sa treaca si noaptea asta, sa ajung la filmarea de maine de la 19.00 (un meci de fotbal in sala intre Artisti si Aurolaci) , apoi marti noapte sa plec spre Timisoara! Ma doare (si ordinea e pur intamplatoare) : ficatul, stomacul, fundul, capul, spatele, ceafa, si undeva in stanga, unde dreacu' stie ce organ se afla! Asa ca dedic o frumoasa ODA pentru trustul meu preferat (OOO... DA-L in... ) si va las. Mai vorbim! Take care! PS. Multumesc pentru urari, voi avea grije.....