sâmbătă, noiembrie 15, 2008

FARA TITLU!

Nu-l luati in seama pe "poet"!El arata Luna,si,"prostul" se uita la deget!

"SLAGARE IN...REVENIRE!"

DACA DORITI SA REVEDETI!

Anul 1991!Grupul Divertis in forma maxima!Ce vremuri!

BANCPrOST!

“Mail mother fucker!”,asa ma anunta telefonul meu ca am primit un sms.De la 1862;”va reamintim ca ultima zi de plata pentru rata lunii Noiembrie este 18.11.2008..bla ,bla…va multumim!”Semneaza Banca.”Ce speriati!”Gandesc.Imi vine o idée,iau sms-ul din nou,si incerc “raspunde prin mesaj scris”.Nu-mi vine sa cred ca merge;”e abia paispe azi,speriatilor”.Dau send.Chiar merge…ciudat!”Mesaj expediat”.Ma intreb unde se duce totusi mesajul asta!Dupa 2 minute primesc raspunsul!Un sms de la 1862;”va multumim pt raspunsul dumneavoastra!”Foarte tare frate!

joi, noiembrie 13, 2008

ATUNCI I-AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE!

Marti.Noapte. “Combinatie”nereusita sau…nerecomandata. Merge… ma bag!” am soseaua mea/ cu un singur sens/ma va duce undeva…!” M-am ametit! Ce fain e! Ce lumina multa,ce colorata!.... “razi ca prostu`, mah!” ha, ha, ha! Nu-mi gasesc locul. Nu-I nici aici…. Al “cui” esti tu, mah?!? Ce?? Se ingroasa gluma? A fost subtire vreodata? Vine “raul”! ia wc-ul in brate! Ai grija la ochi! Imi este frica de mine sau pentru mine?!?Incep sa aud liniste.(sau linistea) Ce bine e!Si …cald!”Mother’s lap”!Iar prea multa lumina.Noaptea e facuta pentru intuneric. O voce de femeie care ma minte frumos,copilareste….o voce de barbat care are grija de mine.Nu!Nu e El!Nu m-ar intreba niciodata “Bah! frate,ce-ai?”!...” ?”!...”Am obosit…!!!”Si repet asta, de cateva ori,ca si cum m-as odihni putin de fiecare data cand o zic.Imi e sete!Foarte tare…. sa treci prin atatea stari diferite,in doar cateva minute!!! Care doua ore?!!!Ha, ha!Eu nu am umblat la timp!In noaptea aia l-am tinut pe Dumnezeu de mana!

miercuri, noiembrie 12, 2008

LOVE IN THE TIME OF CHOLERA!


Timidul cu fata de tamp,incurabil indragostit!EA nu-i primeste iubirea!Sufera!"Evadeaza" in bratele altor femei!Strict carnal!O regaseste!Un refuz din nou!Revine la viata lui!Nu-si pierde speranta!Tot o iubeste!In jurul lui e holera,dar el este bolnav de dragoste!Alte "evadari carnale"!Nr.347.Afla din nou sa iubeasca,dar ea este ucisa!Blestem?De femeile pe care le iubeste nu are parte!472...499..533.."Rutina e ca rugina!"Pentru EA,el este "o fantoma","totul a fost doar o iluzie"!..622..Dupa 53 de ani 5 luni si 11 zile inima lui e implinita!Se regasesc!EA realizeaza ca ar fi fost implinita alaturi de el!Fericita!Sa fie tarziu?622 e totusi o suma mare!Mai poate el pastra inima pura pentru aceasta iubire?"M-am pastrat virgin pentru tine...!"."Micinosule!"Nimic nu e mai complicat decat iubirea!Un film pentru ultimii romantici!Un film complicat chiar prin simplitatea subiectului!

THE LOST SONG!

THE CAT EMPIRE!

marți, noiembrie 11, 2008

INCEPATOR,SAU INCEPATOARE?!

Targoviste!In parcarea salii de sport!Eu zic ca e vorba de o incepataoare!Si blonda, cam ca mamaliga din luneta!Sau pur si simplu,cineva care vrea sa fie si trendy,cu geamuri fumurii la solenza,dar care vrea sa respecte legea!Sunt curios,cate semne ii vor trebuii pana ii trece anul de incepator,pentru ca sigur se vor gasii unii care sa ia semnul ala,si nu doar in poza cum am facut eu!

PUBLICITATE?!?


L-am cumparat din Timisoara!Nu am gasit Nivea,gelul de par pe care il folosesc de obicei!"Radical hold" scrie pe el.Il folosesc seara,ies in oras;coafura rezista!A doua zi pe stadion,vant puternic,ingramadeala;coafura rezista!Plec spre bucuresti,viteza pe sosea,geamul deschis(se fumeaza);coafura rezista!Ajung acasa,despachetez,merg la dus,imi pun dusul in cap;Incredibil,coafura rezista!Sa dea bolili in el de gel!O sa ma tina un an!

SARAH MCLACHLAN

Cause I'm a train wreck
Waiting to happen
Waiting for someone to come pick me up off the tracks
A wild fire born of frustration

ZEITGEIST! SPIRITUL VREMII!


Cine ne conduce?Cine face regulile jocului? Biserica element de manipulare?Un documentar ce mi-a zguduit unele convingeri!Sunt sigur nu doar mie!In decursul existentei Pamantului,s-au consemnat multe evenimente,nu imi puteam inchipuii ca unele pot fi atat de legate intre ele!Isus,fundamentul crestinismului este considerat doar o figura,careia sistemul politic i-a oferit un loc in istorie pentru a putea manipula masele!Biblia,un hibrid literalmente astrologic!Religia egipteana este considerata baza primara pe care s-a fondat teologia Iudeo-Crestina!Oamenii din spatele cortinei,o conspiratie la nivel mondial, menita sa duca la creearea unui singur guvern,unui singur conducator,unei singure monezi!"Dezbina si cucereste!",motto-ul dupa care se ghideaza ei!9/11.Septembrie 11.Pot oare niste "oameni din pesteri" sa produca atat dezastru?!? "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace"Cu citatul acesta se termina documentarul!Intr-o nota oarecum optimista!Jimi Hendrix a spus-o candva!Not gonna hapend...as spune eu!Un film de nota zece!Il recomand cu caldura!