vineri, iunie 26, 2009

La peste... peste timp si spatiu!

Intotdeauna am crezut in existenta lor. Mereu am spus ca sunt foarte asemanatori noua. Ca au aceiasi alura, fizic asemanator, gesturi la fel. Dar nu ma asteptam sa fie si "mincinosi" (asa li se spune in popor pescarilor). Iata ca poti da la peste si peste ani lumina... (apropos, anii lumina masoara distanta nu timpul).

Cateva lucruri despre Gigi Becali pe care nu le stiti:

-Majoritatea barbatilor au testiculul drept mai mare decat cel stang. Gigi Becali are fiecare testicul mai mare decat celalalt.
-Daca tu ai 1 leu si Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai multi bani ca tine.
-Unele persoane poarta pijamale cu SuperMan. SuperMan poarta pijamale cu Gigi Becali.
-Gigi Becali a luat examenele inainte sa se le dea.
-Gigi Becali are puterea financiara necesara de al plati pe Chuck Norris sa-si dea o palma .
-Gigi Becali poate sa deseneze un triunghi cu 4 laturi.
-De ce in calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu face misto de Gigi Becali!
-Becali nu are acces la internet, internetul are acces la el.
-Adresa de mail a lui Gigi Becali este Yahoo@GigiBecali.com
-Gigi Becali poate sa apara la mai multe emisiuni in acelasi timp. In direct.
-GiGi Becali a fost de 3 ori pe Luna, odata cu oile la pascut, odata cu Steaua in deplasare, si odata cu Radoi cand era mic.
-Gigi Becali face ceapa sa planga.
-Odata, s-a scris o carte despre Gigi Becali. Se cheama Biblie
-Gigi Becali sta cu viteza luminii.
-Gigi Becali a indeplinit trei dorinte pestisorului de aur.
-Gigi Becali sufla in supa pentru a o incalzi.
-Gigi Becali a castigat deja o partida de sah, cu un careu de asi.



Ce am facut in ziua cand a fost ziua lui Nea Gigi.

De data asta nu a taiat nici mama de miel, nici miel, ci tort.
A dat la toata lumea... Tort mah, nu va ganditi la prostii!
Apoi multimea l-a ascultat. Multimea de reporteri adunati "La Palat".
Pun pariu ca nu stiati ca sunt atatea televiziuni in Romania!
Mai multe camere decat are un hotel de 5 stele.
Grupul cersetorilor care beau apa de ploaie cu coji de lamaie i-au urat traditionalul "La multi ani!" , ceea ce isi doresc si ei.
Nu! Nu sunt de la DNA!
Sincer, m-as fi lasat si eu arestat, odata de doua ori... si a doua oara de trei ori!
Unde-i Nea' Gigi? In centrul atentiei, ca de obicei!
In concluzie, a fost o zi oarecare pentru majoritatea romanilor. Nu si pentru Gigi Becali si reporterii adunati cu mic cu mare "La Palat". A taiat un tort primit de la Gsp, din care nu au mancat decat cei de la Gsp, de parca daca lucrezi la alt mogul si gusti din tort iti ies bube la gura. A varsat sampanie pe telefonul mobil, dar in 5 minute a venit altul nou-nout la fel, a uitat la un moment ca are paharul in mana si a gesticulat cu el plin, l-a prezentat pe noul antrenor, s-a pupat si a glumit cu jucatorii, a ras zgomotos de cateva ori, a mai baut un pahar de sampanie, ma rog chestii pe care le puteti vedea la orice post tv. Ce nu se poate vedea la tv nu va povestesc nici eu, pentru ca tin la blogul meu, si , sigur cunoaste Nea Gigi un hacker doi.....

joi, iunie 25, 2009

Adam si EBA!

A tras batul scurt de mai multe ori. A dormit in patul cel mai naspa. L-am trimis dupa bere, dupa prosoape, dupa crema, dupa pizza. Si... cu ce s-a ales?! Cu niste buze asemanatoare cu ale Elenei Basescu... Doar ca nu e Botux e Herpes. El e Dani. De trei zile mananca cu paiul. Nu i-au ajuns arsurile de pe piele si nici cele din stomac. Trebuia sa fie el mai "smecher" ca restu'. Probabil a apelat la metoda japoneza de a scapa de o durere provocand alta. Pai credeti ca ii mai pasa de pielea arsa de pe spate sau maini? Lasa mane, orice defect se repara! Take care Buzitza! Mmmm...

Dedicatie!

Nu vreau sa fac din blogul asta altceva decat am vrut sa fie de la inceput... Dar, astazi am avut o zi interesanta dintr-un anumit punct de vedere. De aceea as vrea sa fac ceva in premiera pe blogul meu; si anume, o dedicatie... Deci, dedic aceasta melodie la toti barbatii care crede in pauze... Sau nu...
Pauza my ass...

miercuri, iunie 24, 2009

PUBLICITATE!

Atentie se imping usile...

Prima oara am vazut aceste imagini intr-un documentar pe Discovery. "Incredibil" , mi-am spus atunci. Acum am descoperit filmuletul asta iar. Foarte tare. Si foarte adevarat, chiar asa se intampla in China. Iar oamenii aia care imping sunt angajati fix pentru asa ceva. Sunt tare curios ce e trecut in cartea lor de munca?! Impingator, fortator...?
Haide-ti putin mai sus, avansati pe interval, ca sta unu' prost pe scara...!!!

marți, iunie 23, 2009

Linia fierbinte fierbinte.

Mi-am amintit de intamplarea asta azi in timp de calcam si am observat ca am telefonul suspect de aproape de fierul de calcat... Bine ca nu a sunat, pateam ca boul asta de mai jos!

luni, iunie 22, 2009

Am fost la Mare cu o filMare mica...

Cinci zile la mare, pe banii cooperativei, cu "bilet de voie" de la mogul.... O competitie de fotbal pe plaja, soare, apa rece, berea rece, minoretele asa si asa... Hotel Topaz, camere cu suflet, adica stafii, doua stele, una calatoare una cazatoare, junk food seara la restaurantul hotelului, sprit de la organizatori, un barman nesimtit, hartie higienica comunista... Crema protectoare ieftina = arsuri. Pat de campanie in camera, sorry Dani sti ca nu se mai fabrica bete lungi, iar tu erai si cel mai mic din grup. Club Kremlin, invitati de catre patron, Salut Lutu, multumim! Wisky si energizant, si cateva shout-uri cu naiba stie ce cocktail-uri, alte arsuri, de data asta pe instalatie. O iesire in largul marii cu salupa, cateva mile de la tarm, cu ceva noduri viteza si cateva in gat, la pescuit de chefal. Sprituri pe terasa, beri reci pe plaja, si o filmica, ba si cate o filmare... Cred ca am mai sarit niste intamplari, dar evit sa povestesc lucruri ce m-ar putea incrimina pe viitor.... Concluzia: m-am intors mai obosit decat am plecat! Nu-mi prieste genul asta de mini - vacanta!










Si pozitia oficiala a Primului Ministru este....

Sincer, eu cand l-am vazut prima oara pe Berlusconi asta am spus ca promite. Apoi am vazut tot felul de stiri legate de prostioare si gafe simpatice facute pe unde merge. Pana acum nu m-a dezamagit. Cand l-am vazut pe Basescu prima oara, am zis ca si el promite... Pana acum nici el nu m-a dezamagit, dar la scor conduce detasat Berlusconi! Hai Base' , hai ca se poate! Pasarica, Gaozar, Tiganca imputita e tot ce poti?!? Ia exemplu si invata de la clasici! Mr. B. RULES!

Noi probe olimpice!

Iata cele mai noi doua propuneri de probe olimpice pentru urmatoarea Olimpiada:

Decolteu barbatesc.

Cred ca urmarind acest clip Bote se cam oftica! Cum de nu i-a venit lui ideea asta... Ca el se pricepe si la... si la... Oricum, buna ideea, chiar daca nu poate fi pusa in practica. Sigur s-ar gasi destui nebuni sa poarte astfel de jeansi, dar imi imaginez cozi mixte in fata cabinetelor de ginecologie. Si discutii de genul; - Ce-ai fata? - Am racit la OVARE draga... - Esti bine frate? - Nu coae, cred ca am racit la OVALE!!!

Exemplu de Criza.

Va amintiti cand glumeam, legat de stiu eu ce aparatura electronica, cum ca in interior s-ar afla niste chinezi mici care trebaluiesc?! Iata ca cei de la Toyota o demonstreaza! Acest clip ar trebui sa fie un exemplu pentru marile si micile companii lovite de Criza. Nu e nevoie sa va concediati angajatii, doar schimbati-le incadrarea.... Parerea mea!

Tot de la UNIKT!

DANA & LUCIAN TRAILER (DRACULA IN ZA HOUSE) from unikt on Vimeo. Frumossss, nu?!!