sâmbătă, martie 21, 2009

Slagare in... REVENIRE...

Ma pregateam azi de "ecspeditzie". Asta inseamna o deplasare mai lunga de 3-4 zile. Maine Craiova, apoi pana duminica viitoare Constanta. Cuprins de melancolie am cautat pe Odc. melodii celebre de pe vremea tineretii mele. Asa am ajuns sa re-ascult; Azur, Naste din Berceni, Generic, Tomis Junior, si altele, printre care si aceste doua melodii. Am "ars" niste cd-uri pe care le vom asculta pe drum, la spritz, si oriunde vom avea ocazia. Va recomand si voua o mica incursiune spre inceputurile muzicii romanesti de drum, de pahar, de club (discoteca pe vremurile alea) de orice vreti voi. Asa ca, sa va incerce si pe voi melancolia.... Ce tineri eram, ce ascultam, ce dansam, ce "a" trecut anii!

Just another fucking sad song!

Dedicatie pentru mine...

La Pitesti, manechinele sunt usor usuratice!

O vitrina de magazin intr-un mare centru comercial din Pitesti. Un manechin care ne arata tot ce ar trebuii sa aibe. Se stie ca in domeniul in care "activeaza" manechinele concurenta este acerba, se castiga foarte bine, se poate ajunge la celebritate. Pe de alta parte, toata lumea stie ca pentru asta trebuie sa faci unele concesii, unele sacrificii. Se pare ca si manechinele neinsufletite o fac. Si cum multe manechine reale ajung sa pozeze goale in diferite reviste, iata ca si celelalte ajung sa isi expuna unele zone intime care pe unde pot. Sau poate e o forma mai ciudata de exchibitionism. Ma intreb cate forme de fetish-uri pot rezulta din vizualizarea acestor imagini? Parerea mea!

duminică, martie 15, 2009

La Cimitir birjar!

Toate au un inceput si un sfarsit. La fel si traseul unui autobuz. Autobuzul 17 din Sibiu are acelasi capat de linie cu oamenii din Sibiu. Cine spunea ca de la cimitir nu se mai intoarce nimeni? Prostii, 17 chiar acolo intoarce si se intoarce, si asta de mai multe ori pe zi. Ma intreb, pe traseul liniei 17 cumperi bilet dus-intors, sau nu are rost? Serviciile de pompe funebre din Sibiu au un concurent serios in transportul in comun. De ce sa mergi la cimitir cu alai, dric, si tot "deranjul" cand poti lua atuobuzul 17? Daca circuli fara bilet si te prinde controlorul si iti propune; "Coboram la capat si ne intelegem noi" ce faci? Imi imaginez si dialoguri de genul; "Nu va suparati ce statie urmeaza? - Ultima ultima! " Iata ca nu intotdeauna la urmatoarea e prima, in cazul de fata la urmatoarea poate fi si ultima. Avand in vedere ca traseul liniei 17 se sfarseste la cimitir, putem spune ca soferii de pe aceste autobuze merg zilnic de cateva ori, pe ultimul drum. Si, ca sa imi pun imaginatia la munca, "desenez" in minte urmatorul traseu al liniei 17; pleaca de la Maternitate, urmatoarea la Biserica, face stanga la Gradinita, are iar statie la Scoala nr... dreapta la Liceul... alta oprire la Primarie, la Restaurant face brusc stanga, opreste de cateva ori la Spital, alta Biserica alta statie, si ultima, capat de linie, la Cimitir

Acum doua zile Ninja iara... La Cluj.

Am fost la Cluj. Vineri 13. 13 Martie. De la 20.40 pana pe la 00.30. Pe stadion. Si.... a cam nins nitzel.... Cam asa:


Un articol fara importanta.

Ce-si mai cumpara romanul prin deplasare. Mai ales intr-o deplasare prin Ardeal. De multa vreme imi doream un vas ceramic pentru sarmale. Achizitionat! Acum ramane sa il testez, si am sa va povestesc cum au iesit sarmalele. Ceapa rosie, sau de apa, cum ii mai spune. Achizitionat! Din zona Tg. Mures neaparat. Branza de burduf. Achizitionat! De pe Dealul Draganului. Bata romaneasca de baseball american. Achizitionat! De la Calimanesti. Ramane sa le incerc si pe astea si revin cu comentarii. Mai ales legat de bata. Bata am pus-o la usa, daca vine un hot ceva, poate calca pe ea si cade pe scari.... Parerea mea!