miercuri, noiembrie 18, 2009

no comment (parental control)

marți, noiembrie 17, 2009

Vine Shumi, da o tura, amesteca o bautura!

Dupa cum spun si statisticele (sper ca am scris corect, ca la pronuntat nu imi iese mereu) , NU e bine sa amesteci sofatul cu bautura. Iata inca un filmulet care sa ii convinga si pe ultimii sceptici:

TU cu CINE votezi? Da' , votezi?!?

Recunoasteti personajul?
Ce faci pe 22? Cade duminica. E zi de balci. Deci stai acasa. Parerea mea!

Tantza... mi-ai stricat clantza... la Legantza...

Cate usi ni s-au inchis in fata? La cate usi am batut fara sa ni se deschida? Cate usi ni s-au trantit in nas? De cate ori am crezut ca e inchis? De prea multe ori, sunt sigur. Si, totusi, cat de la indemana era solutia. Cat de usor se pot deschide usile. Trebuie doar sa apesi clanta. Acolo unde exista clanta. Asa ca iata noua "sesame deschide-te" ; CLANTA! Apropos, azi e greva la metrou, asa ca... "Atentie, NU se mai inchid usile! " Si, un mesaj pentru grevisti ; Pssst CLANTA!

Fugi mah, D'ACIA...

Criza loveste peste tot! Romanul insa se adapteaza. Dupa OTV, "televiziunea din garsoniera" , iata ca a aparut televiziunea din autoturism. Dacia Tv. Eram zilele trecute la Pitesti (unde nu poti sa te Ploiesti, in schimb, la Ploiesti poti sa te Pitesti) , si, am vazut in premiera prima televiziune mobila. Dacia Tv este o televiziune revolutionara. De acum emisiunile se vor tine in intersectie, in parcare, pe sosele sau autostrazi. Nu vei mai fi tu invitat la televiziune, va fi televiziunea invitata la tine. Dam acum legatura in pistonul... pardon studioul doi, pentru rubrica meteo.