vineri, aprilie 03, 2009

Acum si cu aroma de banana...


Noua banana cu gust de ... banana. Putin modificata genetic.

joi, aprilie 02, 2009

O zi de... pacat!

Vremea ploioasa din dimineata asta m-a facut sa imi schimb usor planurile. Asa ca mi-am ocupat jumatate de zi cu oarece activitati gospodaresti plus un film (Valkyrie). Pe la 16.00 putin ispitit de vreme, am iesit prin zona. Trebuia sa merg la OTP sa scot ceva bani de pe card, apoi la BancPost sa ii depun pe alt card (combinatii a la Litza). Intre cele doua banci dau pe la Biserica Sf. Constantin si Elena din Piata Muncii. Vroiam sa vorbesc ceva cu Cineva... Hmmm, la Biserica nu doar ca era inchis, dar suna si alarma! M-am retras usor intimidat de sunetul puternic al alarmei si de iminenta aparitie a agentilor de paza, care nu-i asa, trebuiau sa apara in maxim 2 minute. Sau 3, sau 5. Sau deloc, dupa cum am descoperit la intoarcere, cand alarma suna la fel de zgomotos. Se pare ca D-zeu are propiul Lui serviciu de paza si protectie... Cu ultimul numar din Academia Catavencu sub brat, aducand usor cu un pensionar trist, ma indrept spre Parcul Titan cu gandul sa citesc si ma imi pun ordine in ganduri. In parc, SURPRIZA! Santier in lucru! Zgomote de picamere, excavatoare si ceva muncitori. Iar bancile ude si murdare. M-am intors acasa, la problemele mele, incercand sa ma gandesc cum ies din belele tot in micutul meu sanctuar. Cred ca ma doare iar capul. Viata de pacat.. zi de pacat!

Poezie noua! Sau opt, sau chiar sapte...

Nu am mai scris de mult o poezie,
Tie nu-ti pare rau, nici mie....
Dar, scriu acuma una buna,
Sa nu raman deloc in urma.

O poezie vesela, si fara rima,
Nici la misto, dar nici cu stima.
Compusa inainte sa adorm,
Asa.. ca de la om la somn.

Mai torn in mine inca-o bere,
Plamanu' o tigara imi mai cere.
Mai dau ceva si la ficat,
Si maine am sa ma vait de stomac.

Dar viata mea e faina, nu-i asa?
Si nici n-as vrea s-o schimb cu altceva.
In schimb, mai am un singur dor,
Pe Britney Spears la mine-n dormitor!

Fabricat in Romania.

Sunt fabricat in Romania! Cu piese romanesti. Din constructie sunt obisnuit sa fiu ospitalier, sa cred in D-zeu, sa imi iubesc parintii, sa traiesc de la un salariu la altul, sa am incredere in oameni, sa fiu roman. Din (ne) fericire, cand am fost fabricat s-au pus prea multe piese la partea cu increderea in oameni. Cineva, un muncitor neatent, sau poate prea zelos, a scapat mai multe piese. Drept dovada, "pun botu' " la oricine. Ma poti pacali ca pe un copil, desi am o varsta, cu o "ciocolata" sau o "bomboana" intr-un "ambalaj" stralucitor. Si... nu ma las! Cu cat mi-o fur, parca de-al dreacu' ma ambitionez sa am incredere in oameni. Si ei mi-o trag! Eu ma ridic, ma scutur de praf, si o iau de la capat. E parca un ciclu care nu se mai termina. Tatal meu mi-a spus odata... "Un sut in CUR un pas inainte" Atunci i-am replicat, fara sa dau prea multa atentie; " Da, dar un genuchi in COAIE, e o tavaleala prin iarba" Ma gandesc sa imi pun niste aparatori! As vrea sa ma fac tigan (scuze,rrom) , sau poate eschimos, eschimosii sunt mai reci. Parerea mea! Chiar, exista pastile de nesimtire?!? Ps. Acest text este un pamflet! Persoanele care se regasesc in el sunt rugate sa se adreseze medicului sau farmacistului. Daca apar manifestri neplacute inseamna ca se simt. Daca nu, inseamna ca imi sunt prieteni si pentru asta le multumesc sincer!

marți, martie 31, 2009

TARZAN se intoarce, din nou, partea a doua...

Cu gheata, va rog!


E Martie. Plaja din Mamaia e goala. E frig. Radio Vacanta e in vacanta. Localnicii si micii intreprinzatori se pregatesc oarecum pentru sezonul estival. Cum criza economica pare sa nu aibe sfarsit, patronii s-au gandit la tot felul de oferte. Cum este si aceasta. Prin metode deloc ortodoxe am facut rost de intreaga lista de oferte a acestui mic mare patron de dush pe plaja;
- Dus caldutz 2.5 ron.
- Dus cand cald cand rece, pret; cand 2 lei cand 2 lei jumate.
- Dus asa si asa; 1,5 lei. -
Dus Scotian; doar pentru turisti straini, cu valuta.
- Dus gang bang, pentru grupuri de turisti (reduceri pt grupuri mai mari de 3 persoane).
- Dus fierbinte, doar pentru detinatori de jeep-uri si lanturi groase, si doar cu abonament.

Jurnal de TABARA.

Daca as sta sa scriu despre cele sapte zile petrecute in Constanta si Mamaia, nu ati sta voi sa cititi. Asa ca, iata cateva fotografii cu oarece comentarii lamuritoare.