sâmbătă, martie 20, 2010

Cine nu sare/Cine nu sare , Ori este schiop/Ori n-are picioare!

Pe langa frig, jandarmi, stelisti si dinamovisti injurand si imbrancind, "stiuarzi" , presa, camere, microfoane, reporteri, alti suporteri injurand, gaze lacrimogene, fum, trasoare, petarde, fumigene, tobe, mui, flegme... Pe langa toate aceste lucruri frumoase intalnite la marele derby, meciul meciurilor, Steaua vs. Dinamo, cel mai mult mi-a placut de un grup de muncitori-suporteri, sau suporteri-muncitori, ca nu prea stiu cum sa le zic. Dar, clar sunt si una si alta. Dovada o aveti in fotografia alaturata. Desi nu foarte clara, ea ne arata gradul destul de ridicat de inteligenta al muncitorilor-suporteri romani. Micutul santier din incinta Stadionului Dinamo le-a oferit acestora cele mai bune locuri. Ce peluza zero, ce tribuna oficiala, ce locuri in fata... Sus, pe elevator. Si, asa s-a dovedit, ca au fost suporteri care au fost la inaltime si la propiu si la figurat.

duminică, martie 14, 2010

Polutia la datorie.


In urma accidentului care s-a soldat cu un accidentat, se va stabilii cu exaccitate vinovatia accidentului care a provocat accidentarea accidentara a accidentatului care este. Procesul verbal scris a fost intocmit de catre al doilea agent principal sef Ilie George. Parerea mea!

NU recomand punct ro.

Din celebrul ciclu "10 lucuri pe care sa nu le faci... " astazi, zece lucruri pe care sa nu le faci la SPA. Luati aminte!