vineri, iulie 03, 2009

Salutari de la Agigea... Tuzla ma rog!

CORINA & DRAGOS TRAILER HD from unikt on Vimeo.

Pacat de Concediu... sau... Concediu de Pacat... sau de...!

Fusesem 5 zile la mare cu cooperativa, si ma bucuram in sinea mea ca mi-am pregatit pielea pentru bronzul din concediu ce urma. De fapt m-am ars ca prostu'. Urma sa ma mai "ard" odata. Varianta cu 5 zile in Bulgaria, all-inclusive, soare, bere rece cu prietenii, castele de nisip cu copiii, si alte activitati recreative, s-a dus pe apa sambetei. Sau cum zice un coleg de-al meu din Maramures: "S-a dus p..lii de zestre!" Am ales varianta cu no. 2 (ordinea e intamplatoare), si anume cateva zile pe langa Sibiu (aer curat, liniste, sanatate frate si viata de noapte...) In spiritul ideii "cum sa-i mai dam un sut lui Lytza" a cazut si asta! "Lasa ca si in Bucuresti e ochei" am zis. Ma trezesc dimineata, mai "vegetez" in pat, Discovery, National Geographic, apoi in fiecare seara cu rolele in parc plus o bere cu cine a mai ramas prin Bucuresti si nu e in concediu. Ce a iesit pana la urma? Goana dupa parchet partea a doua. Tata reamenajeaza sufrageria si cine sa-l ajute? Nu stiam ca tapetul se pune asa usor ( a se citi greu al dreacu' ) . Cat despre plimbarile in parc... n-a fost zi sa nu ploua seara, exact cand imi propuneam sa ies eu. Cu ceva tot m-am ales: "ceva" la ficat! Am baut, am fumat, si.. lucru ce nu-l mai facusem de mult, am gatit. Intr-o seara lasagna, in alta supa crema de ciuperci, gratare, mujdei, pastrame. Si iar am fumat! Mai am putin, foarte putin din concediu, si sunt curios ce "surprize" imi mai rezerva viata!?! Sambata o onomastica stropita cu multa bautura si gratare, duminica un concert Manowar!!! Suna bestial, numa' sa-mi iasa! Oricum sigur va ploua... iar de luni cand ma voi intoarce la cooperativa... pe cat punem pariu de-o CANICULA?!!? Pacat de concediu... sau concediu de pacat! Sau de ...ahat!

miercuri, iulie 01, 2009

Da' cat se te bucuri?!?

Inca "Una" de la UNIKT!

O abordare mai inedita … niste personaje principale putin mai neobisnuite:

- Honey Bunny aka iepurele roz aka Andrei

- Blondie the Duck aka ratusca blonda aka Diana

- Destiny Teddy aka ursul maroniu aka Destinul

Diana si Andrei sunt deja oficial o familie … au trecut de partea cu 2xDA, insa urmeaza partea spirituala dar si super petrecerea cu prietenii si familia.

DIANA & ANDREI TRAILER HD from unikt on Vimeo.

Cireasa de pe... Coliva!

Exista o emisiune la Prima Tv cu un "format" foarte "talentat". "Cireasa de pe tort" se numeste. Pana astazi nici macar nu mi-a atras atentia, nici macar promo-ul, nici macar "zapand". Fiind in concediul meu de ..ahat, in seara asta am urmarit cateva minute aceasta emisiune, manat de curiozitatea de telespectator, dar si de cea de operator imagine ( a se citi cameraman). Invitati de "marca" , de "renume" , de..geaba...marinela nitu, nick de la N&D, un mare atlet care chiar nu avea loc in peisaj, si marele, da' ce zic io marele... Micutul Mare sorinel copilu' de ceva... de geaba as putea adauga. Lasand la o parte stupizenia subiectului emisiunii, saracia vocabularului personajelor, expresiile de genul "sa mor io" , sa "moara gicu", sa moara cineva ... am observat un lucru al Dreacu' de intersant! Desi "emisinunea" incearca, dar nu si reuseste, sa promoveze bunul gust si retete complicate de gatit, desi tot felul de "vedete" gatesc mancaruri exotice, mai mult sau deloc, in emisiunea asta, cand toata lumea sa aseaza la masa.... NIMENI, dar absolut NIMENI, NU SE SPALA PE MAINI!!! Bun exemplu dau vedetele noastre! Macar la sfarsitul emisiunii sa apar un mesaj... Don't try this at home.. fara sa va spalati pe maini! Daca apar manifestari neplacute, schimbati postul, emisiunea, vedetele, mancarea...TARA! PAREREA MEA!

luni, iunie 29, 2009