marți, iunie 16, 2009

Povestea merge mai departe....

NICOLETA & STEFAN from unikt on Vimeo. Un week-end, un El, o EA, emotii, doi de DA, flori, sampanie, o Petrecere.... si restul se poate vedea in filmulet! Enjoy!

luni, iunie 15, 2009

No Comment!

Deci de la o varsta frageda se pornesc ele, femeile, si se antreneaza pentru bla bla-uri... Nici nu vreau sa imi imaginez cum se va descarca de frustrari si stres, acumulate in timpul zilei, cand va avea o varsta care sa ii permita si coerenta in exprimare. Vai de cel ce-i va fi sot, prieten, frate, vecin. Parerea mea!

Un NU hotarat Discriminarii!Da cand cu Ieuropa asta frate trebuie sa avem mare grije la discriminari, da orice fel ar fi ele. Pa ideia asta cred ca a aparut si Gugle Rromales. Acum rromi din Romania au si ei un motor (a se citi caruta) de cautare. Foarte tare manca-i-as! Cu acest motor de cautare se gaseste toate lucrurile pa care vrea ei sa le afle, si mult mai usor. Praleo, intra si tu domnu' sefu' da vezi ce mijto ie! Si ilegal mo' se stie.... Pantru fratii mei din Ferentexax, fara numar... pagini web fara numar! Sunteti curiosi ce rezultate apare daca cautati cuvinte de genul: minune, salam, de la.... ? Cotrobaiti pe veb cu ajutorul lui Gugle! Hai pa... Bafta Delo Delo!