sâmbătă, aprilie 11, 2009

Size Does Matter! Parerea mea!

Se spune ma MARIMEA nu conteaza... Sanchi! Pana si culoarea conteaza. Parerea mea. Iata dovada! Diferenta dintre doi oameni de stat o face de fiecare data MARIMEA. De acord? MARIMEA tarii pe care o conduce. Se spune ca Presedintele Americii este cel mai puternic (MARE) om din lume. E normal, avand o functie MARE, ca tot ce detine sa fie MARE, puternic, convingator (armata de ex.). Daca Prima Doamna are dreptate si se refera la ce va ganditi voi (perversilor), Doamne fereste sa "ii se scoale lui" sa invadeze o tara ceva, sau sa se puna cu... pe cineva. Pe de alta parte, cealalta Prima Doamna, poate ca se refera la diametru... Sau poate, amintindu-mi un banc cu pescari.... "uite atat avea ochiu".. Ps. Imi cer scuze (preventiv) celor doi MARI oameni de stat, si mai ales serviciilor secrete ce ma vor cauta pentru acest articol, dar am vrut doar un subiect funny pentru blog si atat! Oricum, daca voi fi arestat pentru acest post am sa ajung MARE vedeta.... Fac ce fac si tot aduc vorba despre MARIME... Off!

Asemanarea dintre cei doi, si al nostru ar fi ca al nostru.... a calatorit mult pe MARE!

joi, aprilie 09, 2009

Adaugire la Atlasul de Mitocanie Urbana. By Litza.

PoPandarul de usi si bariere. Protectorus Inchipuitus. Il intalnim cel mai des la intrarea in institutii ale statului, dar si la firme private. Imbracat in uniforma scorojita, de cele mai multe ori mostenita de la colegu', mirosind a transpiratie, si inca avand sub unghii semnele unei vieti la tara sau in vecinatatea Bucurestiului, poPandarul duce o viata sociala foarte dezvoltata. Comunicarea cu restul speciilor se face de sus, si abia dupa ce in buzunarul lui asemenator cu cel al cangurului australian ajunge o mica gramajoara din fructele cu care acesta se hraneste, si anume bani. Fire modesta in cadrul familiei, pe teritoriul sau se considera rege. Stie tot, cunoaste toti sefii, te poate ajuta, sau dimpotriva ingropa. Simte mereu nevoia unei atentii sporite la adresa persoanei sale. PoPandarul de metrou, o specie nou aparuta, dar care se trage din poPandarul de usi si bariere, se crede protectorul si salvatorul tuturor speciilor, dar cand este incoltit se retrage umil. Ambele specii au un limbaj simplu compus din putine sunete si cateva zgomote. Cand interactioneaza cu alte specii, de cele mai multe ori ies invingatori, si asta nu datorita calitatilor intelectuale sau genetice, ci faptului ca avem nevoie de ei. Sunt mari consumatori de bere la pet si seminte (pe care uneori le consuma si in timpul servicului), iar hrana de baza in timp ce pazeste sunt mezelurile ieftine, asezonate pe ziarul de ieri, cu ceapa si paine. Cand sunt in grup comunica intre ei zgomotos, facand glume cu tenta sexuala la adresa femelelor din cu totul alte specii, la care ei nu vor avea acces niciodata. Odata cu avansarea in varsta, unele exemplare din specie devin mai serioase si cauta adapost in locuri mai linistite, cum ar fi sedii de firme, gradinite, sau farmacii. Raman totusi cu impresia ca, cel putin o data, vor salva de la extinctie restul speciilor.
http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/page.php?id=1107

Fumatul dauneaza grav si curateniei!

Inca o "bucata" din Romania mereu surprinzatoare. De data aceasta "bucata" am gasit-o in Craiova, intr-o parcare, din cadrul stadionului. No (more) COMMENT!

miercuri, aprilie 08, 2009

dEFECTUL DE TURMA!

Fusei la Targul Jiu. Jucara doua echipe ce-mi plac mie: raPandurii versus Steaua. Intrai si eu in tribuna. Si... nimerii chiar printre suporteri. Printre ei, Corul Mancatorilor de Seminte. In putinele momente de liniste, cand nici o echipa nu ataca, am experimentat noul sistem audio 18 punct unu, care depaseste usor cele mai noi sisteme audio de pe piata. In jurul meu se spargeau seminte iar zgomotele specifice acestei actiuni ma inconjurau precum efectele sonore ale unui film SF. Dar, despre altceva vreau sa povestesc. Despre un experiment care functioneaza si care ne-a amuzat la culme. De mult nu am mai ras cu atata pofta. Incercati si voi si urmariti reactiile. Iata despre ce este vorba: Intr-un moment mai relaxat al meciului, intoarceti incet incet capul si privirea spre un loc anume al tribunelor. Orice parte, numai sa insistati mai mult de 30 de secunde privind insistent spre acel loc. O sa observati cum, usor usor, toate persoanele din jur isi lungesc gaturile incercand sa vada ce se intampla acolo unde priviti cu atata insistenta. Va promit ca va fi foarte amuzant!