vineri, martie 27, 2009

Un fleac... ne-au confundat!

Inca o stire din "tabara".... Se stie ca jurnalistii speculeaza orice, dar nu ma asteptam sa fie si speculanti. Ziarul Click de astazi, 27 Martie, prezinta o fotografie in care vedem patru bisnitari din Constanta, care fac specula cu bilete la meciul de sambata. Dati-mi voie sa va si prezint cei patru bisnitari, de la stanga la dreapta; Costel, sofer Telesport- Lytza, adica eu, cu spatele, cameraman- Razvan, cameraman stiri- si Duhu' producator locatie Telesport. Sincere felicitari paparazzilor de la Click! Profesionalismul lor ne-a dat pe spate. Pai bine fratilor, ne dam in gat asa intre noi?!
Ps. Bisnitzarii fara vina, cer sa se FACA LUMINA!!!

miercuri, martie 25, 2009

Din "TABARA".

Constanta. Ziua trei. Eu sunt bine sanatos, ceea ce va doresc si voua! Nu am timp de scris. Deocamdata doar niste fotografii. Voi revenii cu impresii si comentarii! Promit!




luni, martie 23, 2009

AMINTIRI


O melodie. Nu stiu de ce, dar cam imi plac versurile. Ascultati si voi. Tare frate! ATENTIE! EXPLICIT LYRICS! Cam asa e....

Craiovenii nu cred in semne!

Fuseram la Craiova. Ca de fiecare data cum intraram in oras intrebaram cum ajungem unde aveam treaba. De ce intrebaram? Pentru ca, Craiova este un oras plin de olteni, dar sarac in ceea ce tine de semne. Indicatoare in termeni mai exacti. Doar cateva din loc in loc, ca si cum nici anul asta nu prea s-au facut. De parca trebuiesc udate, ingrijite si sapate la radacina ca sa iasa. Oamenii, de treaba de altfel, ne raspunsera, asa ca ajunseram unde trebuia, dar doar dupa indicatii nu dupa indicatoare. Acum ii inteleg pe colegii mei olteni care de fiecare data cand ajungeam la servici, dupa salut, ma intrebau; VENISHI?

duminică, martie 22, 2009

Pastila de dupa pastila de dinainte.


Tarasesti. Undeva langa Faget. Un tanar dezamagit din dragoste. Nu mai vrea sa traisca. Vrea sa moara. Pana aici nimic anormal. Isi gandeste sinuciderea. Foarte prost o gandeste, prostu'. Ia un pumn de... de... ANTICONCEPTIONALE! Cum mah, sa incerci sa te sinucizi cu anticonceptionale? Te gandeai ca asa iese in paguba si ea, nu numai tu, nu?! Nu ti-a iesit! Fraiere, sansa ca tentativa ta de sinucidere sa reuseasca ar fi fost daca pastilele ar fi fost inghitite de mama ta, cam cu noua luni inainte de a te aduce pe tine pe lume... Parerea mea!