sâmbătă, ianuarie 03, 2009

A doua ODA pe 2009


Locuiesc singur.... impreuna cu cele doua pisici ale mele,Pisi Mic si Pisi Mare.21 respectiv 24...Stiu una de alta,pentru ca sunt surori.Una la Floreasca,una la Municipal.Cea mica e mai noua,cea mare e mai zece.Din pacate si din nefericire a trebuit sa locuiesc in timpul sarbatorilor in apartamentul alor mei,la bloc.Am stat departe de pisicutele mele si asta m-a intristat si mai rau.Dar de departe cel mai greu mi-a fost sa suport din nou zgomotele si sunetele specifice locuitului la comun.Pe 31 dec. descopar o mica inundatie.Pana aproape de seara pata semana cu Fasia Gaza dupa bombardament.Vecinul "responsabil" de opera de pe perete nu colaboreaza deloc la remedierea problemei.Alti vecini care vin in vizita sub diferite pretexte si uita sa mai plece,se ofera sa ajute.Lasa! Vine si miezul noptii,trecerea dintre ani.Aceleasi petarde,artificii,tasnitori,jerbe luminoase....slab..A doua zi,spectacolul care se infatiseaza in gradinile si parcarile dintre blocuri imi accentueaza depresia post-revelion.Idiotul cu petarde,imi strica prima dimineata din noul an.Vecini care vin iar in vizita,nu i-am mai vazut de anul trecut,ce dor imi era de ei. 2 ian,ora 10.00; nu ma mai trezesc in zgomot de petarde ci in zgomot de bormasina si ciocan.Comunistilor! Fratele meu venise din tura de noapte.Nici nu stiam ca are atatea injraturi in vocabular.Eu ma imbrac si plec.In scara blocului doi eterni-fosti-comunisti-pensionari-barfitori discuta despre "criza mondiala" si despre ce "au anuntat la televizor".Las in urma locul unde mi-am petrecut o mare parte din viata si nu-mi pare rau.Aerul rece al diminetii de ianuarie imi mai taie din nervi.Totusi...dedic a doua ODA pe 2009...si traditionalul...tuturor fostilor mei vecini de la bloc!

La vremuri noi...tot NOI !

Sa traiasca domnu' Vantu! Aaa si La multi ani Ciprian! Iti dadu' tie Vantu prima,iti dadu'?!! O bauram noi,o bauram! Ieri Ciprian a schimbat prefixu' (si eu puteam sa jur ca faci 31,pustiule),azi ne doare capul.Cat am incercat sa fim mai multi,cat am sunat si insistat....pana la urma tot noi,vechea garda,indespartibilii,ne-am strans.Locatia aceiasi ca la fiecare strangere,"casa dragostei" also known as "la Lytza la Palat".Pentru Chistoc,pentru Eusebiu,care au fost invitati dar nu au putut veni,dar mai ales pentru cei care nu au fost invitati...: sic,sic ce marfa a fost...ofticati-va!!! Acum trebuie sa ma scuzati ma intorc la curatenie...e doar ora 14 si abia daca sunt la jumatate! Ps.Nico BELEA salata,senchiu!

vineri, ianuarie 02, 2009

Numai vad cu stanga...

Unul dintre lucrurile cu care m-am pricopsit in noul an,pe langa durerile de ficat,stomac si cap,si pe langa o "mica" intoxicatie ce a "erupt" pe unele zone ale pielii mele,mai este si urechea mea stanga.Bine, ea era acolo si anul trecut,dar nu asa.Acum e doar de design.Are rol strict estetic.Numai vad cu stanga....Cunoasteti expresia..."Ce bah esti intr-o ureche?"..ei bine eu o experimentez pe pielea,adica urechea mea...Foarte tare! Chiar sunt intr-o ureche..la propiu.Acum ma apuc sa scriu un anunt la ziar ; "Vand sistem audio 5.1....".Stiam eu ca 2009 e primul an din restul vietii mele...dar ma gandeam la cu totul altceva...Parea mea! CEE? Ati spus ceva??!

joi, ianuarie 01, 2009

Cum mi-am petrecut sfarsitul....lui 2008....


Cu manutele lui cele doua,anul nou,ne-aduce noua...UN CARNAT si 2 OO 9 !!!

Venishi?!Asa ma intampina destul de des un coleg si prieten de-al meu,oltean.Din Caracal.Asa am intampinat si eu 2009.VENISHI?! l-am intrebat pe 2009.Fix la 00.01.Tot prietenul meu oltean,cautand candva un alt coleg,dupa cateva ore imi spune ca..."Il gasii,dar il gasii plecat".Asa m-a gasit si pe mine 2009.Putin plecat,mai mult dus.I-am promis cuiva ca voi intra in 2009 zambind.Am intrat nu doar zambind,ci chiar razand.Ca prostu' putin.Etajul opt,dar eu eram mai sus..aproape am atins un nor...auriu...La multi ani 2009! Venishi?!?

ODA


1 Ianuarie 2009.Ora 10.00 (zece dimineata).Abia daca am dormit 4 ore.Ma trezeste zgomotul unor petarde! Puteam jura ca se va intampla asta! S-a gasit un dobitoc sa nu le foloseasca azi-noapte pe toate.I-au mai ramas lui vre-o doua duzini si acum le foloseste.De ce ma boule?!? Cu ce ocazie? Prima ora de zece din 2009? Idiotule,tu nu ai capul mare? Nu ai baut azi-noapte? Mata ce face,e bine?Cred ca nu a fost de mult asa fericita ca acum,are zeci de orgasme! Mai ai mah multe? Pentru CRETINUL cu petarde prima ODA pe 2009...OOOOODA...TE-N plm!!! Si traditionalul...MORI !!!

miercuri, decembrie 31, 2008

2008 IN IMAGINI ...(cu mine)

3 Ganduri pentru 2009

1. Ce ar trebuii sa imi doresc de la 2009 ; sanatate,dragoste,bani....

2. De ce nu imi doresc nimic de la 2009:

-de ce sa imi doresc sanatate,ca sa ii pot ajuta pe lenesi si defecti?
-de ce sa iubesc,oricum voi suferii din nou (asta e blestemu' meu)?
-de ce sa castig mai multi bani,ca sa ii dau pe si mai multe prostii?
-de ce sa ma las de fumat,berea la ce mai merge?
-de ce sa iert,ca sa pot sa-i urasc din nou?
-de ce sa imi pun ochelari,ca sa vad mai bine mizeriile?
-de ce sa ajut,ca sa mi se ceara din nou ajutorul?

3. La multi ani 2009 ?!?

De unde urarea La multi ani 2009? Cum ii poti ura unui an,mai multi ani?!
Cati ani are un an?? UNU in p..a mea!!! Daca e la fel ca 2008 multi nu
cred ca isi doresc ca 2009 sa aibe nici macar 365 de zile,dar mai multi ani?
Asa ca mai bine...La multi ani 2008....asta macar stim cum e...ne-am
obisnuit cu el! Parerea mea!

marți, decembrie 30, 2008

Sunt atatia muisti in jurul nostru si curva aia neagra ii alege numai pe astia misto!


REALITATEA.NET - Operatorul de imagine Bogdan Pătru a încetat din viaţă

EVA ?!? TU ESTI?

Se pare ca moda se intoarce...cu spatele...si in timp.Costumul Evei este din nou la moda.E iarna asa ca si frunza a cazut.E Romania, e Bucuresti,e Grozavesti.E TRUE, fata!Hmm...imi pare foarte cunoscut spatele asta...Nu.Nu , n-are cum!!!

Legenda Mesterului Malone

Va aduceti aminte de gaura din peretele meu din living?Cu greu (pentru ca arta cere sacrificii) am reusit sa o repar.Nu eu personal,ci Mesterul Malone,cum l-am poreclit chiar eu.Lucrarea in sine nu a fost de o complexitate prea mare ci chiar redusa,dar s-a intins pe parcursul a mai multor seri,si a mai multor serii.......de spritz-uri.Oricum opera executata magistral pana acum de Malone,nu este definitivata in proportie de 100%.Dar nu a mai cazut nimic,nu s-a gaurit nimic, si nu au aparut fisuri noi.Asta datorita faptului ca am facut si "sacrificiul suprem" dupa cum se poate vedea si in fotografie.

luni, decembrie 29, 2008

Sborrr !!!

De ce sa bei,si apoi sa conduci
Cand poti fuma,si apoi sa zbori,
Sa sti de unde pleci,dar nu si unde ajungi
Si sa te duci usor, usor cu capu'-n nori.

Sa razi si relaxat s-o arzi
Prin cap sa zboare fluturi colorati
Sa-ti para totul frumos si bine
Sa nu-ti mai pese nici de mine, nici de tine.

Sa nu iti pese de dragoste,de Ea
C-asculti un blues sau o manea
Sa crezi ca toti sunt buni si drepti
Sa razi de inorogul din pereti.

Sa uiti ca ai pierdut candva
Sa crezi ca acest moment e ziua ta
Sa fi si print si cersetor de-odata
Sa nu ti se mai puna nicio pata.

duminică, decembrie 28, 2008

M-am descurcat si cu doua!

Lytza rules!Din pacate e singura fotografie care atesta oarecum,ca....M-AM DECSCURCAT SI CU DOUA........(saniutze)!!!

Partieeee !!!

"Daca doriti sa tranzitati Valea Prahovei va sfatuim sa va inarmati cu multa rabdare!".Asta aud la Europa Fm."Si cu calmante, eventual ceva droguri",completez eu.Noi ne inarmam cu buna dispozitie,cu fete, cu baieti,doi copii,opt litri de vin,sarmale,si altele...si pornim spre Bran-Moeciu.Patru ore Bucuresti-Predeal par totusi prea multe pentru rabdarea noastra,dar mai ales pentru a copiilor.Ajungem intr-un sfarsit in zona si incepem sa cautam pensiunea.Dupa ce am intrebat,am intors,iar am intrebat,am sunat...am si reusit sa o gasim.Doamna Liliana ne astepta,dar nu era acasa.Incet incet intram in atmosfera.Copiii sunt cei mai fericiti.Si noi imediat dupa ei.Saniute,doi cai frumosi,chiar trei cateodata,"Partieeeeee...",bulgareala,oameni de zapada.Bucuria din ochii celor mici imi intra in suflet.M-am jucat cu ei,iar la un moment ar fi trebuit sa ma clonez pentru a-i impaca pe amandoi.Eram ba itza ba itzi.Cand strangi doi copii in brate,in acelasi timp,si ei se "cearta" pe tine,poti spune ca ti-ai luat portia de fericire.Eu am fost aproape de supradoza! Frigul de afara nu ne opreste sa "scoatem fum" din saniute,sa strigam cat putem de tare Partieeeeee!!!!.Panorama superba,linistea zonei,aerul curat,caldura casei si a gazdelor,mancarea gatita in casa (bulz cu carnita si carnati,muraturi),tuica Domnului Urzica,sunt ingredientele unei zile superbe si a unui somn adanc.Aa si am uitat de partidele de ping-pong pana pe la doua noaptea.Ne-am odihnit intr-o noapte cat am fi dormit in Bucuresti zece nopti.Si totul la un pret incredibil.A meritat oricum fiecare leu.Mi-am oxigenat creierii,plamanii si sufletul.De Craciun,mi-am luat portia de fericire!

Doi cai frumoshi!