vineri, noiembrie 06, 2009

DUTE BAH LA VOT !

Nu frate! Nu incerc sa te conving sa mergi sa votezi! Nici eu nu sunt convins. E doar ultima productie MADE BY UNIKT. E FULL HD (deci recomand vizionarea full screen) , are un mesaj, are vedete, e filmat cu un aparat foto foarte tare (CANON 7D) , deci e misto' ! S-a filmat pe parcursul catorva zile, cu duble (chiar si triple) multe, cu atentie, cu daruire, bla bla bla... Apropos de bla bla bla.. Ce faci pe 22 ?!?

joi, noiembrie 05, 2009

De HALAUIN.

copyrights catavencu.ro

Fotbal.. inclusive....

Lucrez in presa. In presa sportiva mai exact. Deh, trebuia sa am si eu un defect, nu?! In sport, ca si in alte domenii exista oameni si oameni. Vanghelii, Basesti, Elene, Iliesti, Boci, se gasesc si in sport nu doar in politica. Fotbalul fiind considerat sportul rege, voi incepe cu niste "bule" care apartin unor mari oameni de fotbal:
- "Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!"(Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95)
- "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."(Gigi Becali)
- "Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1."(Uli Hoeness, manager Bayern Munchen)
- "Suporterii nostri sunt 80 la suta din Bucuresti si 40 la suta din provincie".(Ionel Danciulescu)
- "Sunt momente cand joci bine si pierzi sau nu castigi".(Vasile Maftei)
- "Sunt pesimist. Cred ca putem invinge Olanda".(Nicolae Mitea)
- "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv".(Marius Maldarasanu)
- "Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile".(Cosmin Moti)
- "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier". (Cornel Dinu)
- "Daca am avut ceva probleme cu Moldova, nu inseamna ca va fi la fel cu Olanda. Va fi un meci mult mai dificil".(Victor Piturca)
- "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu".(Ionut Popa)
- "Rapidul fara spectatori, e ca o ... " Gigi Netoiu se baga in vorba ca virgula intre subiect si predicat." (Adrian Paunescu)
- "Important e punctele".(Gica Hagi)

marți, noiembrie 03, 2009

O nunta "ASA DA" !

O nunta tare misto! O nunta la care 250 de invitati s-au oprit sa ii cante cameramanului "La multi ani! " O nunta la care absolut toti invitatii au dansat si s-au distrat. O nunta de la care am invatat doar "cum sa" nu si "cum sa nu". Desi venisem de la o alta nunta m-am simtit bine si eu. Foarte tare frate! ASA DA!

Ceva ce pare a fi ceva, sigur e altceva! Parerea mea!

"Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi" . E o replica din celebrul serial Twin Peaks. Va amintiti cu siguranta de el. Iata ca nici altceva nu este ceea ce pare a fi ceva. Cel putin ceea ce pare a fi la inceput. Ce vreau eu sa spun este ca ceea ce pare a fi ceva, poate fi altceva, desi pentru cateva momente arata a ceva. Sunt sigur ca ati inteles altceva din ce am scris aici, nu ceea ce parea a fi atunci cand am scris, ceea ce tot ar fi ceva fata de ceea ce parea sa fie atunci cand era altceva. Sau asa ceva....