joi, februarie 19, 2009

Din nou despre "fotbal" si "blaturi"

"Continoare" la articolul mai vechi "Blat cu D-zeu"

Anul trecut am terminat campionatul pe ultimul loc.Ca atare am fost singur in cantonamentul de sarbatori.Si ca orice sportiv,mai ales unul de pe ultimele locuri am facut prostii.Chiar am exagerat la un moment.Apoi mi-a venit mintea la cap,odata cu venirea noului an,si mi-am propus sa am mai multa grija de mine si de carierea mea.Campionatul asta sa fie fara blaturi cu arbitru,fara meciuri aranjate,dar mai ales fara accidentari grave.In vederea pregatirii mele,am avut deja 4 (patru) meciuri amicale.Patru partide in nici doua luni e o realizare,mai ales ca am iesit invingator din fiecare.Meciurile amicale fac foarte bine spiritului jucatorului si mai ales il mentine in forma.Si altfel joc intr-un amical,sunt relaxat,nu pot pierde puncte,iar palmaresul oricum nu ma intereseaza.Momentan ma antrenez singur,dar ma pregatesc pentru un transfer din strainatate,care daca imi iese voi ajunge la apogeul carierei mele.Ma gandeam sa joc si pe alt post,sa vad cum ma descurc,un varf mai impins de exemplu (nu va ganditi la prostii,fundas n-am sa joc niciodata).Sau extrema...ori-ori! Desi nu am facut nici un transfer si joc cam in aceiasi formula,sunt optimist! Experienta esecurilor campionatului trecut m-a facut sa nu mai las garda jos si sa tintesc mai sus.Sper sa pot lasa in urma accidentarile si reputatia mea de jucator ghinionist.Sper ca arbitru sa imi mai dea o sansa (stiu sigur ca merit).Imi doresc ca urmatorul meci oficial sa fie pe teren propiu,sa am sprijinul suporterilor,sa am parte de un arbitraj corect si sa fac macar un egal.De acum voi fi foarte atent si la accidentari.Nu vreau sa pun capat prea devreme carierei si sa trec la antrenorat,la dreacu' sunt inca tanar! Desi cred ca as fi un antrenor bun.Acum ma scuzati,uitati cat e ceasul...iar am sa intarzii la antrenament..si ma pedepsesc singur! Succesuri si voua! Hai LYTZA !!!

marți, februarie 17, 2009

Carrefour-Campia Libertatii via Ikea.

Merg la cooperativa.In vizita ca sa zic asa.Apoi ma vad cu "soferul meu" (adica tata,pe care l-am angajat sofer la firma la noi,asta pentru a-l avea la mana...cum nu-mi convine ceva,il amenint cu concedierea).Carrefour.Cumparaturi,400 roni,numai prostii in cos.Apoi Ikea...."agatzau" pentru ustensilele de bucatarie (ale marelui bucatar care ma aflu),plus doua "policioare",cum frumos le-a denumit tata.Ajung acasa fericit,dar fara bani,si pregatit de montaj.Bormasina,avem? Avem! Dibluri avem? Avem! Ruleta? Nope! Boloboc? Nici! Masuram,insemnam,dam gauri.Gresit.E stramb! Alte gauri,praf,zgomot.Kkt..peretele e stramb..eu ma uit drept...ba nu..cine e mai stramb dintre noi doi?Nu intra pana la capat rahatul asta de diblu! Se strica bormasina,cade mandrina,eu ma umplu de spume,tata face pe calmul.Aia nu functioneaza,aia lipseste,d'aia nu am...Tata pleaca,eu aprind o tigara si deschid o bere! Las-o bah ca merge-asa! Ce ma mir ca nu-mi iese...m-am obisnuit asa...Pana cade si asta...tine sigur!

No more sad movies...

Ana,daca imi mai recomanzi filme d'astea...eu nu ma mai joc! "August Rush".Frumos film.Impresionant fara doar si poate.Nu stiu cum l-am sarit pana acum.Poate motivul e ca incerc sa evit filmele "lacrimogene".A fost "Slumdog" acum August Rush"...la "Seven Pounds" nu ma uit nici sa ma bati...A mers mai bine "Rock and Rolla",iar maine sigur am sa vad "Pineaplle Expres".Sunt doua filme pline de..."iarba","fumuri","junkies"...si tot ce tine de "domeniul" asta.Astea sunt mai aproape de gusturile mele.Daca tot l-am vazut,sa va spun ceva despre "August Rush"; o poveste despre un copil orfan,care urmarind o muzica doar de el auzita ajunge sa isi cunoasca parintii.Cel putin 5 scene la care iti dau lacrimile (asta daca nu esti un "nonsimtit" ca mine),jocul micutului actor genial,aparitie episodica de mare exceptie a lui Robbin Williams,un happy end de bun gust! Totusi,incercati filmele cu drogati de care v-am spus mai sus! Parerea mea!

duminică, februarie 15, 2009

Operata...maine-i gata...

Pe scurt! S-a produs si mult asteptata operatie,s-a taiat ceva,s-a pus ceva,o tija doua,s-a cusut ceva...s-a pansat...e ca nou.Nu nou nout..dar merge! Ti-am zis mane ca o sa fie bine...Lytza nu minte niciodata..Ma bucur pentru tine ca esti pe revenire,tine-te bine de cadrul ala (aporopos,am un baston de pensionar primit cadou de ziua mea...cand ajungi la capitolul asta sa nu ai retineri sa il ceri).Azi a mers Defectu' pentru prima oara.Cica luni are sanse sa mearga acasa.O sa pregatim un afis cu "Wellcome home!" Si atat!

Mi-a venit mintea la cap! Era in dulap!

Cata prezenta de spirit am avut sa bag mana sub el si sa-l prind.S-a intamplat exact cand am deschis usile.Si cati m-au avertizat mai in gluma mai in serios..."bah,dulapurile astea sunt prea sus,bah peretele de caramida nu prezinta siguranta....","o sa-ti cada in cap!" Iata ca s-a intamplat.Si daca nu aveam instictul de conservare la mine acum postam postum pe blog.....Pe de o parte poate era mai bine,stiti ca valoarea unui artist creste mult dupa moartea acestuia...Acum ma scuzati, ma duc sa dau gauri,sa repar, sa agat la loc dulapul ala.Si sa le asigur si pe celelalte.Mi-a venit mintea la cap...aveau dreptate aia!Ps. Se intreba cineva zilele trecute ca e vineri 13 si nu am patit nimic...M-am pastrat bah!