vineri, mai 22, 2009

Casa Presei, nu-i Acasa!!!


Iata ca s-a intamplat! Dupa ani de zile de experienta, dupa sase numai la aceasta cooperativa, dupa milioane de kilometri prin deplasari, dupa nopti pierdute si negasite nici pana azi, dupa schimbari de locatii, sefi, situatii, dupa mutari dintr-un departament in altul, dupa sute de mii de fire de par albe, dupa cateva sute de grame de ficat stricate, dupa dureri de cap, mui, puli, isterii, dupa zile caniculare, ploi, furtuni, ei bine dupa atatea si multe altele, era normal ca prin atata experienta sa ma SEFUIESC. Da, m-am SEFUIT si eu, ce ...! Oficial de Luni, neoficial de joi, Litza va coordona echipa de cameramani (operatori imagine) de la departamentul stiri! Nu vreau sa sune a lauda, decizia a fost luata de altcineva si mie doar mi s-a comunicat, nu am avut de ales, iar dezavantajele, pentru ca avantaje nu prea sunt, ar fi ca prestez mult mai mult, am o responsabilitate pe care nu mi-am dorit-o niciodata, am program fix, ce faceam inainte voi face si in continuare, si pe acelasi salariu! Asa ca nu sariti sa va bucurati pentru mine. Este totusi un pas in plus, o avansare spre apogeul carierei mele in televiziune, cariera pe care vreau sa o inchei cat mai curand, pentru a ma dedica in totalitate firmei care merge de la excelent in sus. Asa sa imi ajute D-zeu! Ps. Dansul, felicitarile si masa vor avea loc la cantina populara, la o data ce o voi comunica cand o sa vreau EU! Comentarii??!!

Jurnal de Blog: Week-end de fock!



Totul a inceput de joi! Odata cu primele telefoane de "La multi ani! " Multumesc, apreciez sincer gestul, dar urasc numele Costel!!! (Da ma cheama si Costel, de unde credeati ca vine kostellsmith?!? ) Apoi a urmat invitatia la sedinta, la cooperativa! In timpul careia mi s-au comunicat noutatile despre care vorbesc in postul de sus. A urmat o lunga si obositoare iesire in parc, cu copiii, cu rolele, cu berile, de parca nu stiam ce ma asteapta a doua zi. Vineri ora 01.30 plecare spre Mamaia. Trebuie sa prindem rasaritul si reusim. Filmam un trailer de nunta pe care abia astept sa-l vedeti. Adi si Alina, pot spune noii nostrii prieteni, au ascultat indeaproape "indicatiile" noastre pretioase, desi erau la fel de obositi ca si noi. Va iesi ceva "de caterinca maxima" si foarte mijto. Promit si alte fotografii pe langa acestea, asta daca se misca Claudiu destul de repede, un fel de making off, si bineinteles trailer-ul in sine! Urmeaza ca maine dimineata sa reusesc sa ma trezesc cu alta noapte in cap, pentru evenimentul de la Calarasi, care se incheie "magistral" cu deplasare legata, de la Urziceni. Rugati-va pentru ficatul si "motorasul" meu care au inceput sa scoata fum si sa dea rateuri! Ne vedem luni la 10.00 la sedinta! Moama abia astept! Ps. Unde Dreacu' e emoticonul ala care se freaca pe maini?!

miercuri, mai 20, 2009

Dupa cum v-am promis!

Am promis, am promis! Si, cum eu am prostul obicei sa ma tin de cuvant, iata: First accident! Plimbare pe role, viteza, curaj in plus, o curba luata prea strans, si... pac pac... ma trezesc pe jos! Asa imi trebuie daca m-am apucat prea repede de "arogante"! Doare in mai multe locuri, dar de vazut se vede doar la genuchi. Obisnuit cu astfel de intamplari, m-am ridicat, m-am scuturat, am zambit "spectatorilor", si am pornit "iar din nou". Schiopatand ce-i drept. Nu se strica Litza asa usor! Celor dezamagiti de "doar asa putin sange", le promit ca urmatoarea cazatura va fi pe masura asteptarilor! Asa sa ma "ajute" frana de pe spate dreapta!

Parerea Mea: S-a mutat Caracalul in Bucuresti!

Cica America este tara tuturor posibilitatilor. Romania, in schimb, este tara in care orice este posibil. Iata o mo(n)stra a inteligentei ingineresti autohtone! Si doar scrie mare pe panou "Atentie la tren" , deci era oarecum usor sa nu se ajunga in situatia de fata. Sunt curios ce urmeaza! Si, ma mai macina o intrebare; cine ce traverseaza aici? Podul calea ferata, sau cablurile traverseaza podul?! Sau poate va iesi o minune a tehnicii ingineresti, si va fi un pod fix mobil. Trece trenul se da podul la o parte. Sau se da trenul la o parte. Cred ca deja o delegatie de la Discovery Channel a venit in Romania, pentru a se documenta legat de ceea ce va fi "Podul de Fiori". La ce tensiune exista in cablurile alea, cand vom traversa podul sigur vom avea ceva Fiori. Parerea Mea!Ps. Este vorba despre Pasajul din Pipera, un "obiectiv turistic" ce poate fi vizitat si de catre turistii straini! Adevarat, Romania The Land Of Choice!

E Priza de Crize!


- Buna ziua! Aveti Crize? - Sa traiti, buna ziua, Crize nu mai avem, s-au terminat. Mai am una, dar are un mic defect. Dar sa vedeti ce Prize frumoase am primit. De import, din aceiasi tara de unde au venit si Crizele. - Bine! Aratati-mi cateva. Mda, nu arata rau. As vrea un kilogram, dar iau intai una de proba. - Ok, deci o Priza. Aici sau la pachet?! - La pachet, va rog! - Poftiti, va multumim ca ati trecut pe la noi. Va mai aseptam saptamana viitoare, poate primim si Crize, stiti, in ultima vreme e Priza de Crize pe piata!

marți, mai 19, 2009

Recomand Punct Ro: De relaxare!


Astazi am o recomandare pentru pasionatii de pescuit (mincinosii, cum li se mai spune), dar si pentru cei, sau de ce nu, cele, ce vor cateva momente de relaxare. Este vorba despre un joc, pe care l-am descoperit pe un Torrent. Fishing Simulator for Relax 4.01, se numeste, si, dupa cum ii spune si numele, simuleaza pescuitul. Nu e acelasi lucru cu placerea si relaxarea din natura, dar e ok. Incepeti cu "scule" mai modeste, momeli ieftine, dar pe parcurs ce prindeti cat mai mult peste aveti posibilitatea sa "bagati banii" in scule, respectiv momeli. Jocul are 455 MB, asa ca daca il vreti... il dau pe mess. Hai, Pa si Bafta... Pardon, Fir Intins!!!

Publicitate!

Doua spoturi publicitare care mi-au placut foarte mult. Si m-am gandit sa nu fiu egoist si sa le impart si cu cei care nu au avut ocazia sa le vada pana acum. Vizionare placuta!

luni, mai 18, 2009

UNIKT e cel mai tare? DA Sa Traiti!!!

Desi meritul este al lui Blackie, nu ma pot abtine sa nu ma laud cu ultimul Trailer Unikt. Fiecare este unic, fiecare are alta poveste, dar asta e BESTIAL! And there's more to come! Pe cuvant! Enjoy si nu fi egoist, da link-ul mai departe sa vada si altii! Parerea mea! Ruxandra & Laurian TRAILER HD from unikt on Vimeo.

Nu conteaza cat de lung ai parul, important e unde-l irosesti!

Locuiesc singur, impreuna cu cele doua pisici ale mele: Pisi Mic si Pisi Mare! 21 respectiv 26. De ani, nu de vieti! Ne intelegem de minune, mai ales ca ele sunt surori. Una la Floreasca si una la Municipal. Dar destul cu vorbaria aiurea, despre altceva vreau sa va vorbesc: Despre "Alopecia Androgenetica". Adica caderea parului. Eu stau bine, al meu doar a albit dar se tine bine. Al lor nu prea... Casa mea e plina de par de diferite dimensiuni si culori. Parca as face colectie. A doua zi dupa ce aspir apar alte fire, din ce in ce mai multe parca. In pat, sub pat, in bucatarie, pe masa, sub masa, in baie, pe masina de spalat.... Daca imi amintesc bine am avut chiar si un cosmar legat de firele de par. Am cautat pe Google principalele motive ale caderii parului la femei. Am aflat ca un scalp contine in medie 100 000 de fire, si ca este normal ca 50 - 100 de fire sa cada pe zi. Tare! Iar unul din motive ar fi ceva legat de cauze genetice, un grup de hormoni (astia de cand umbla in grupuri? ) , testosteron, si dihidrotestoteron. Deci s-ar putea sa nu fie vina lor ci a mea! La naiba!

Ninge peste noi cu flori / Care pi__a matii arunci?!



Vineri dimineata prin traficul molcom si linistit al Bucurestiului, se strecoara un autoturism ceva mai deosebit. Altfel chiar. Si nu datorita puterii motorului, nici al interiorului de piele si mahon, ci din cauza locului de parcare. Stiu cel putin 123 de soferi care "au gasit masina lovita in parcare". Acest sofer a gasit masina ninsa! Cu flori. De tei, sau de ce-or fi.