marți, ianuarie 19, 2010

Ce conteaza daca nimic nu conteaza?!

Imi place muzica populara romaneasca. Din orice zona a tarii ar fi. Pe Liviu Vasilica l-am scultat si inainte sa moara si dupa. Chiar live. Bine, asta doar inainte sa moara! Ascult Ploiesteanu, Maria Dragomirescu, ma rog lista e lunga... Ideea este ca de multe ori, prin nenumaratele carciumi pe unde ma mai uita Dumnezeu, si uneori ma mai uitau si prietenii sau colegii, imi doream sa ascult si altfel de muzica. Poate suna ciudat, dar la un sprit mie imi vine pofta si de Gun's, AC & Dc, sau Metallica. Acum caut carciuma unde canta omul asta!!! Macar odata trebuie sa merg! Altceva nu mai conteaza!!!

PS. DA, de data asta prima oara am vazut filmuletul pe blogul lui Racu. Traian Racu.

Mi-e o LENE de... o doare!

Nu de putine ori s-a intamplat sa va fie lene. Nu de putine ori mi s-a intamplat mie sa-mi fie foarte lene. Sa-mi fie lene si sa-mi fie lene. Dar, cu siguranta nu cred ca s-a intamplat sa va fie lene sa faceti sex! Daca totusi, presupunem prin absurd, ca se va intampla si asta candva, japonezii (sau chinezii, ca doar dupa limba nu ma prind ce sunt) au inventat un aparat special pentru aceasta categorie defavorizata de oameni. Lenesii lenesi. Asa ca lasati lenea, si nu mai leneviti de lene in pat sau fotolii si dati fuguta repede la magazin si achizitionati o noua inventie a oamenilor pentru oameni. Bine ca inventatorii nu sunt lenesi! Sau sunt?!

FC. AVATAR.

Pentru microbistii fani AVATAR, sau , pentru fanii AVATAR microbisti.












duminică, ianuarie 17, 2010

Cu siguranta FOARTE UTIL !!!

Niciodata nu esti prea prudent!
Important de citit!
Saptamana trecuta un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa) a vazut ca era un bon de benzina. Din fericire unul din prietenii i-a zis sa nu se opreasca, caci e posibil ca cineva sa astepte sa coboare din masina.
Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor.
Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs!
O noua maniera de furt a masinii ( nu e o gluma) !
E SIMPLU!
Mergeti in parcare, deschideti masina si intrati inauntru.
Porniti motorul si bagati in marsarier.
In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia care va blocheaza vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de unde . Intra in masina si pleaca in mare viteza practic fara sa puteti reactiona. Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs sunt compromise!
ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE!!!
Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu!

Scuba Bebe Diving.

Chiar pastrez o fotografie cu el in calculator. Luca, o frumusete de bebelus cu niste parinti de mare exceptie. A trecut ceva vreme de atunci, acum Luca e ceva mai mare, si , desi nu intelege el mare lucru din imaginile de la botezul sau, acum le poate viziona in varianta "masterizata". Aici aveti un mic exemplu.

LUCA from unikt on Vimeo.


Si cand ma gandesc ca acum trece timpul si ajung si eu in postura asta. De TATA, nu de Scuba Bebe Diving...

Diploma de mirosit.

Astazi, in jurul orei 10.00, dar si in jurul blocului, a avut loc festivitatea de premiere a celui mai jegos loc de locuit... La festivitate au participat reprezentanti ai Asociatiei de Locatari, Asociatiei de Gandaci care conlocuiesc impreuna cu locatarii, dar si reprezentanti ai SANEPID sector 2 aripa tanara si foarte tanara. Premiul a fost inmanat de un reprezentant al Asociatiei Tinerilor Mirositori de Mirosuri de Scari de Bloc, care pe o scara de bloc de unu la zece a dat nota "unspe" pentru mirosuri! Cu aceiasi ocazie au mai fost dati in folosinta inca 50 de metri patrati de gandaci pe metrul patrat, cu toate utilitatile plus loc parcare. Incepand de astazi, in varful ultimului etaj al blocului de pe strada Piscului, flutura semet drapelul crucii rosiatice, semn al intelegerii si colaborarii dintre om si gandac...

Cerere ... si ti se va strica...

Deci, defectiunea s-a stricat in momentul in care a aparut doo lini drepte pe partea dreapta si doua linii strambe pe partea stanga. Ma-m chinuit juma de ora s-al bag in priza pentru ca nu incapea, era priza prea mica... Dupe ce l-am scos din priza numai arata nimic si numai avea sonor dar in rest mergea foarte bine. Pot sa primesc telefon, pot sa dau telefon, dar doar daca formez numarul, suna, face fotografii in rest nu functioneaza. Cred ca s-a stricat pana si defectiunea aparuta prima oara. Imi dati telefon cand e gata. Va multumesc anticipabil! Cu exces de respect, Nastasa Dumitru Miticka from Maltezi Village comitatul IamiOlita...