vineri, noiembrie 27, 2009

CASA este acolo unde Sufletul se adaposteste.

O zi de sambata, o toamna tarzie, un soare ce incalzeste modest si umil obrajii nostri. Un cer senin, o usoara adiere a unui vant ce ne mangaie buclele de par. O zi obisnuita pentru mine, pentru voi, pentru majoritatea noastra. Una deosebita pentru cateva perechi de ochi curati, pentru cateva suflete sincere, pentru cativa copii deosebiti prin simplitatea lor de a fi, de a exista. As fi putut trece de zeci de ori prin acea zona, fara a observa frumusetea locului, si nu ma refer la peisaje. La Valea Plopului, o mana de suflete ingrijeste, invata, creste, educa, si hraneste, alte sufletele sincere, curate si nevinovate. Aici, bunatatea, simplitatea, omenia s-a mai nascut odata. Pe aici Dumezeu trece mai des. Ar trebui sa o facem si noi. Multumirea nu am simtit-o din cuvinte, nu din gesturi, nici macar din priviri. Era acolo, in aerul rece de munte, in mirosul hainutelor, in cartile de colorat. Incercati si voi. Si eu am fost putin reticent. Nu veti salva Lumea, nu veti aduce Pacea, dar va veti simti mai curati, poate mai frumosi.
Ps. Multumim tuturor impicati in "povestea" asta! Multumesc Patrascoo pentru montajul video!

Noi vrem Cosbuc, de George Pamant.

"Ca deh, asa e la patron! " Obisnuiam sa urasc expresia asta. Pe vremea aceea lucram la Patron. Si imi era bine. Acum, oarecum s-a modificat schimbarea; lucrez la Mogul. Care e diferenta? Hmm, pe Patron il mai intalneam, ma mai saluta, si, cel mai important, ma platea la timp. Ironic, trustul in care lucrez a lansat Campania "Noi Vrem Respect!" . MULTUMESC FRUMOS! Dar, lasa! De unde vin eu (Dristor) , respectul se poate castiga cu o bata, un pumn, o injuratura... NOI VREM SALARIUL!!! LA TIMP!!! ATAT!!!

Andreea & George.

Trebuie sa recunosc, la putine nunti am intalnit atatia oameni frumosi ( a se citi, femei frumoase ) ! Incepand cu Nasa, Mireasa, chiar si Nasul. Ginerica foarte de katerincka... ce mai, o nunta foarte reusita! Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Pustiulica de la sfarsit, absolut genial! Enjoy!

miercuri, noiembrie 25, 2009

Alt NO COMMENT ( ? ) !

Nu stiu ce se intampla cu Lumea asta! Am observat ca, in ultima vreme, am cam multe articole cu titlul "No Comment". Si asta nu din cauza lipsei de inspiratie. De departe, acest No Comment, le intrece pe toate! Care-i faza?!?

Anonymous Philanthropist Donates 200 Human Kidneys To Hospital

Sa Traiti Maine!

Eu am considerat intotdeauna ca de noi, si numai de noi, tine "Sa traim bine" . Zilele trecute mergand prin Bucuresti mi s-a confirmat. Asa ca daca vreti sa "traiti bine" , sau, macar ashea si ashea, iata ce aveti de facut:
Mergeti la o sala ( sala de mese, sau de Masa' ) , trageti de greutati ( ca d'astea avem cu totii ) , faceti un masaj ( la mesaj numai pune nimeni botu' ) , incercati un "bodyguardbuilding" ( adica un bodyguard care pazeste o cladire, adica un portar ) , si, in loc de solar, polar ca vine iarna. Asa ca.... SA INTELEGETI BINE!

Viteza, egal acceleratia plus... foamea! Parerea mea!

Va amintiti bancurile care incepeau cu : "Un francez, un american si un tigan... " ?!? Iata aici o mostra, un "banc" , cu un jaguar, o antilopa si un tigan.... !!!

marți, noiembrie 24, 2009

Un promo, un making of, o bascalie...

Viata e greu! Viata de televiziune are si rele, are si bune! Fara poezie, viata e ... pustiu! Fara bascalie nu e meserie! Pentru a ramane "intregi" la minte si trup facem bascalie-n grup! Si cam asta iese:

SPORT CENTER [PROMO & MAKING OF] CANON 7D from unikt on Vimeo.


Aici se incerca filmarea unui promo pentru o emisiune. Pana la urma a iesit. Se vede la sfarsit.

Muzica frateee! (boing, boing)