vineri, octombrie 02, 2009

DORELE, Las-o ma, ca merge - asa...

DOREL este cel mai prieten bun al romanului! DOREL este tot ce nu vrem sa vedem la noi. DOREL este cel pe care il dam exemplu sotiei, ca sa iesim noi in evidenta. DOREL este un idiot simpatic. DOREL ne provoaca zambete. DOREL il amuza si pe Basescu, si pe Geoana, si pe Boc. DOREL are Fun - Club. DOREL poate cumpara pe datorie fara sa fie trecut pe caiet. DOREL e recunoscut pe strada fara ii se ceara autograf. DOREL e din Bucuresti, din Moldova, din Ardeal, din Caracal. DOREL e peste tot. DOREL e putin din fiecare dintre NOI. In schimb, DOREL nu e atent, nu stie, nu vede, nu poate, nu vrea. DOREL are nevoie de ajutor. Aici intervine acel DOREL din fiecare dintre NOI. Asa ca, haideti cu toti sa il ajutam pe DOREL! DORELEEEE ATENTIE TATA....Ai grija la TARUSI! Nu de alta... dar.. doare mai DORELE!

A inchis si la Non - Stop, frate...

O ascultatoare fidea a postului de radio Radio Eternitatea Forever, intreaba: - E adevarat ca, din cauza crizei economice mondiale, programul de la Morga, Crematoriu si Cimitire s-a redus? Raspund pe aceasta cale si altor intrebari din domeniu : - Da! Nu este adevarat! Dimpotriva, se lucreaza peste program! Peste gard chiar. Gardul cimitirului. Si ce daca s-a terminat programul, si s-a inchis poarta?!? Se gaseste o solutie, o gaura, respectiv o groapa. Asa ca nu stati pe ganduri, nu va fie teama, daca va vine sa muriti... MURITI... fiecare are locul lui... cu o mica "atentie"... iti sapa cineva si tie groapa...

miercuri, septembrie 30, 2009

Anunt pe BUNE! RnB Party@Tan Tan Bucuresti

Echipa Diez1Production (urbanmusic ) lucreaza de mai bine de cinci ani la evenimente culturale urbane, colaborand cu nume si branduri importante din industrie.
Sub conducerea domnului Dan Apetria, s-au dus la bun sfarsit emisiuni televizate, concerte, videoclipuri si petreceri in Bucuresti cat si in tara, care antreneaza publicul consumator de hip-hop si RnB din Romania. Petreceri in fiecare zi de vineri timp de trei ani in clubul Malibu cat si in alte cluburi din Bucuresti iar in vara anului 2009 in club Tan Tan Mamaia.
Partyul va avea loc pe data de 16 octombrie2009. Programul artistic va fi compus din Dj resident si Dj invitat si MC host reprezentat de un artist cunoscut, care se va schimba saptamanal iar o data pe luna va avea loc un eveniment special ex: concert.
ECHIPA
Manager artistic/PR
Dan Apetria

DJ
Oldskull
Adi
J
Faibo X
Tweety
FDD
Machu Chuma

MC
Dan Apetria
What’s up
Piticu
JJ
Phelipe

Fotograf
Cosmin S
Raluca Kosmonavta
Ifrim Alexandru

Grafica/Art director
Koma
PARTENERI MEDIA

Blackout Magazine http://blackoutmagazine.ro/home/
Pro FM Black http://black.profm.ro/
Apropo.ro http://www.apropo.ro/

Un abonament dus - intors, va rog..

Se spune ca este cea mai veche meserie din lume. Sanchi, nu cred! Eu zic ca politica este. In anii 30 ambele meserii existau, co-existau as putea spune. Iata o dovada irefutabila ca pe vremea aceea cel putin una dintre ele era luata mai in serios decat in zilele noastre:
Si atunci existau promotii.
Sunt curios, la cate numere se facea rabat. Cat rabat? Stramosul lui 6 / 49 este noaptea? Vad ca da : "noaptea intreaga se socoteste 2 numere" . Unde sunt restul de 4 pana la 6? Cine este Nuti? Spaima constitutii? Cat de aglomerat este duminica? Ca in targul Vitan? Si cat de dimineata sa vina clientul? Sa vina inainte de dus, inainte de a merge la baie? Se facea coada ca la Lapte? Parca imi imaginez zeci de oameni, pe scaunele de pescar, facandu-si aer cu un abonament de genul asta, asteptand cuminti randul la fericire. Si din cand in cand, dupa o usa timid deschisa, apare capul "Antrepenoarei" care striga - Urmatorul! Haideti, domnu' , mai repede ca nu avem toata ziua la dispozitie. Ia, abonamentul sau biletul! Hai domne' de cate ori sa va spun, ce sunt proasta voastra?!! Asta e pe troleu si pe 34! Iar incercati sa ma pacaliti! E lasa ca va arat eu! Ia spuneti, vreti cu alifie, sau fara alifie.... ALIFIEEEE, ia vino ma ca ai un client.....

Familia, celula de baza a societatii...

Se spune ca prietenii ii alegi. Cu neamurile si familia te pricopsesti. Cu siguranta nu odata ati fost pusi de catre familie intr-o situatie stanjenitoare. Eu am fost de cateva ori ( dar asta va voi povesti intr-un episod viitor). Iata un mic exemplu de ajutor familial ( si de ce nu si familiar , pentru unii) :

Publicitate.

marți, septembrie 29, 2009

Nea Gigi a intrat in gura lupilor.

Asa zisul razboi dintre Gigi Becali si asa zisii suporteri ai Stelei exista, continua, iar acum s-a extins si pe Internet. Dupa cum stiti nea Gigi nu navigheaza pe Net, Netul vine la nea Gigi, avand si "bloc" latifundiarul stie cu netul asa ca sigur a aflat deja si el despre ceea ce va arat voua...

Lord of the things...

Sigur stiti emisiunea asta. Cu siguranta ati mai vazut secvente cu tot felul de personaje ciudate, haioase, si chiar idioate. Pe astia doi va amintiti sa ii fi vazut? Daca nu...