vineri, octombrie 30, 2009

Votati Pizza!

Ce este o pizza pana la urma? Paine cu carne si branza. Si sos de rosii. In plina campanie electorala, presedintele (de)jucator nu isi face doar sediu de campanie ci si pizzerie. Si nu oriunde, ci in Anglia, undeva prin Londra. Londra anului 2009. Incerc un exercitiu de imaginatie pentru a vedea cum arata un menu in sediul de...scuze... celebra pizzerie Base.
In loc de Pizza Romana, Pizza Romania – parizer, branza de mama de miel, patrunjel, leustean, marar. Topping : jumari reci.
In loc de Pizza Quatro Formagi , Pizza Tuti Alifiile – specialitatea casei, gatita de bucatarul sef, patron, jucator, s.a.
In loc de Pizza Quatro Stagioni , Pizza Due Stagioni – se stie ca vara nu-i ca iarna, toamna si iarna nu mai avem, traiasca Incalzirea Globala!
In loc de Pizza Napoletana , Pizza Ferentara - asta este doar o pizza care este.
In loc de Pizza Capriciosa , Pizza Spriciosa – se serveste la temperatura camerei. Hac! Pardon!
In loc de Pizza Calzzone , Pizza Blatone – cunsocatorii stiu de ce. Si cu CE.
In loc de Pizza Marquerita , Pizza Matusica – sa stea in gat la dushmani.
Pizzeria ofera si o mare varietate de topping-uri : ceapa, ceapa de apa, ceapa degerata, ceapa alba, ceapa de buzau, ceapa rosie.
Oferta de sezon, special pentru concurenta ( a se citi contracandidati) pizza cu ciuperci. ( Pe ideea ; si ciupercile otravite sunt comestibile! O singura data! )
In fiecare seara "very fucking happy hour" cumperi doua pizza si, surpriza, o platesti si pe a treia.
Se fac si livrari la domiciliu. Doar zonele Cotroceni (doar pizza spriciosa), Zambaccian (doar pizza matusica) , Victoriei (doar pizza blatone) , Palatul Parlamentului (doar resturi de pizza).
Se pot face si comenzi on-line la adresa www.asmancaopizzaproasta.com

Recomand Punct Ro. Pentru doamne, si nu numai!

Habar nu am ce vrea tipa asta de la mine. Nu am inteles nimic din ce arata in filmulet. Dar cineva mi-a "soptit" ca poate fi foarte folositor pentru o lady, o doamna, o domnisoara, un gay, un travestit ceva. Si cum , sper, ca am cititorii din toate categoriile, nu puteam sa risc sa fiu discriminatoriu (asa se spune , nu? ).

luni, octombrie 26, 2009

Doua din sport.

Ca deh, trebuia ca ei, americanii, sa faca ei ceva altfel, sa fie ei deosebiti. Si cum roata si apa calda erau inventate deja, au trebuit sa umble la o alta inventie pentru a iesi iar in evidenta:
Asa am aflat cat inseamna in metri 95 de yarzi: