vineri, iulie 30, 2010

M-am intors! Cu fundu' - n sus.

Ce-am mai facut... de cand nu am mai scris pe aici?! Pai... intr-o ordine cat de cat cronologica, ar cam fi : O mica schimbare in viata profesionala, am urcat, dar doar la propiu, in sensul ca am urcat doua etaje pana sus in regia de emisie unde am trecut la sunet. Am mai facut cateva nunti, cam sapte, pe la Cluj, pe la Bacau... Am mai facut si niste kilometri, am facut baie in mare, am trait canicula, ploi, inundatii. M-am lovit la o unghie, mi-am turnat picaturi in ochi, m-am epilat la subbrat si in urechi. A urmat o perioda ingrata cu vizite dese la spital, un cerclaj, nopti nedormite, dureri de mijloc, contractii, travaliu, cezariana, nota 7-8. Pui de Om! Fericire suprema! Implinire, completare (parintii stiu de ce ) ! Urmeaza alte nopti nedormite, "50 de.. " din trei in trei ore, sterilizat, pampersi, baita, creme, suzete. Urmeaza viata mea...
Sper ca revenirea aceasta sa fie aceea revenire cu care m-am mai laudat candva! Voi reveni cu amanunte si despre Pui de Om, despre pampersi, biberoane, "50 de... " , colici, alte nopti nedomrite, primii dintisori, prima olita... Promit si fotografii imediat ce va fi apta de o sedinta foto. ( Ostafi nu te-am uitat, si nici pe tine Claudiu).
Promit posturi cel putin ca cele de pana acum.
Asa ca... sa incepem!
Wellcome back Litzene! Pune mana si sicrie... pardon, scrie!

BD. La munte si la moare.

Nu vreau sa fac din blogul asta ceea ce nu s-a vrut niciodata, si anume un loc unde sa imi vars amarul, supararea si frustrarile. Sau, daca ar fi s-o fac, macar sa o fac in stilul meu caracteristic. Dar, fiind sezon estival si cum multi dintre voi o sa, sau ati, sau stiti pe cineva care va, merge pe litoral, sa va spun ceva placut. Ati sesizat doza de sarcasm, daca nu va spun eu ca exista. Deci, e dimineata rau, sau, e dimineata bine, te trezesti, duci bagajele la masina, verifici presiunea din colac, salteluta, mangai ratusca colac pe cap, iti pui ochelari de soare si pornesti la drum. Alimentezi. In pretul carburantului se regaseste si o anume taxa de drum. Corect? Corect! Iti cumperi rovigneta, ca sa mai platesti o taxa de drum. Corect? Corect! Asa.. drumm drumm, vrumm vrumm, A1, ajungi la Fetesti. Sa traiesti! Frana, bariera, taxa de autostrada, pod sau ce e acolo. Ma rog, drum. Corect? Corect! Mamaia, plaja, soare, turisti, drum, bariera. Taxa de intrare. Corect? Corect! Hotel 3 stele, dus, tv, aer conditionat. 250 lei camera. Ba nu, 257 lei camera. 7 lei taxa de staiune. Corect? NU tata, nu e corect! 5 (cinci) taxe doar ca sa ajungi pe plaja sa dai 10 lei pe sezlong si 5 pe umbra (nu umbrela)!
Asa ca, haideti cu toti, turisti, de week-end sau nu, de la oras sau de la sat, sa ne unim intr-o singura voce, si sa dedicam o ODA si traditionalul MURITI, celor care ne fac concediul mai "placut" !
Ps. Nu uitati de crema protectoare! Nu vreti sa va ardeti.

Asa e-n tenis. Pardon, in fotbal.

Lucrez intr-un mare trust. Asta stiti. In cadrul departamentului sport. Si asta stiti. Nu-mi place fotbalul. Asta nu trebuie sa stie sefii mei.In timpul Campionatului Mondial din Africa, (parca Africa nu?! ) nu am urmarit decat jumatate de repriza din finala. Nu imi mai amintesc care. Care repriza, nu care finala. Dar, tot am vazut ceva la campionatul asta. Ceva frumos, funny, foarte tare! Va arat si voua. Cel mai moment misto' ! Antrenorul echipei Coreei de Nord cheama la el un jucator pentru indicatii, iar Eboue, de la echipa adversa, vine si el sa asculte pretioasele indicatii. Nu are rost sa specific ca nu stie o boaba coreeana...

Peste mari si tari...

In timpul mondialului care s-a scurs exista un premiu pentru cea mai tare "coregrafie" legata de bucuria inscrierii unui gol. Nu stiu daca chiar s-a dat premiul acesta si daca da, cine l-a castigat. Dar, undeva in Islanda, in afara mondialului, o echipa de fotbal a gasit un mod tare original de a se bucura. Eu sincer, astora le-as da un premiu. De la Gipo Pescar, evident.

Alina si Mircea.

Prima nunta pe anul asta. Am inceput frumos! Luati de vedeti!