sâmbătă, februarie 07, 2009

La multi ani,Neboone!

El este Coco.Bogdan Aron pe numele lui de scena.Azi e ziua lui.De care uitasem,sincer.Am vrut sa-i urez imediat dupa 00.00,dar mi-a luat-o Hilcke inainte.Mde...tot din familie...Oricum...LA MULTI ANI BAH !CIOCOFLENDERE.Un prieten de suflet pe care e bine sa il ai pe langa tine.Ps.Sper sa nu ma imbeti prea tare neboone!

vineri, februarie 06, 2009

Dreptul (de fapt stangul) la replica !

In urma articolului "Inca un defect",la adresa mea si a respectivului defect s-au facut tot felul de remarci care mai de care mai haioasa ( ha ha, ce ma rad).Puteti observa asta numai in cele doua comentari adaugate la post.Asa ca tin sa fac o precizare importanta! NU! Nu de la SEX mi se trage defectul ci de la LABA! Asa a spus si doctorul,citez din memorie ; "muschiul care antreneaza laba,laba piciorului,are cateva fibroane rupte".Deci,cu cat imi folosesc laba mai putin cu atat ma vindec mai repede.Inca ma gandesc cum pot face asta,stand mai mult in pat,sau incercand sa ies...sa imi iau gandul...

Birocratia scufunda Romania! ODA nr. 1

Pe strada Lucretiu Patrascanu exista o cladire.In cladire se afla Administratia Financiara sector 3.In cadrul administratiei lucreaza niste functionari.Nu e cazul sa va povestesc de mutrele lor acre,de privirile superioare din spatele unui ghiseu,despre tonul vocii lor.Am sa ajung si la ei.Mai greu ce e drept pentru ca trebuie sa trec de "bodyguard".Nu am pus gresit ghilimelele,pentru ca cel despre care vorbesc,ma rog scriu,nu e altceva decat un biet portar,cu uniforma si conceptii de bodyguard.
La stat pana la ora 11 se beau litri de cafea,apoi intre 13.00 si 15.00 e pauza,dupa care la 17 se rup usile.Are dreptate ministrul cand spune ca sunt prea multi bautori de cafea in sistem.Sa revin la pandarul meu..."seful Vanndamilor"..pazitorul lor...Sa il descriu putin; 1,65 m,65 kg,55-60 ani,par valvoi,dinti lipsa,unghii lungi,pamant sub ele,mirosind a acru.Uniforma de r..t,salariu la fel,comportament pe masura.Il intreb daca "problema" mea se rezolva aici sau trebuie sa merg in alta parte.Raspunde ca un prost la alta intrebare..."E inchis!".-Totusi,fiti amabil,insist eu...e 13.30,nu are rost sa stau pana la 15 aici doar pentru a afla ca trebuie sa merg la alti nesuferiti ca voi.Pune piciorul contra si cu umarul inchide usa.Si gura mea. -Sa fi de ca..at ii urez eu sincer...mai mergi la scoala!...Se face ca nu aude.Plec cu coada intre picioare si cu gura plina de injuraturi,invins nu de sistem,nu de birocratie,ci de un portar fara scoala,mirosind a transpiratie,pus acolo de cineva la fel de idiot.Pentru toti patronii de firme de paza,pentru toti portarii care se cred salvatori,o mare oda...OO...DA...ti-va-n ...Si traditionalul...MURITI !

La metrou. ODA nr. 2

Defect,defect,schiop schiop,dar omu' tot are treaba prin oras.Printre altele trebuie sa ajung la Stefan cel Mare.Cel mai indicat e cu metroul.Acum inteleg si eu oamenii care injura scarile rulante care nu functioneaza sau nu exista.Culmea,mai greu imi e la coborare.Ajung pe celebrul Bulevard "Fane Babanu' ".Shit,numai mie mi se putea intampla asa ceva! "Incepand cu data de 2 feb. magazinul este inchis timp de o luna.....va asteptam pe Calea Rahovei..bla bla bla".Ma uit la stangul meu defect si il intreb telepatic;-te bagi frate?! Un mic junghi in dreptul muschiului si inteleg raspunsul.Alte variante pe langa Rahova;Unirii sau Iancului.Aleg Iancului.Iar metrou,iar scari NErulante,iar sontac sontac.La Iancului cobor,si apoi urc.Functioneaza scarile rulante! Imi aduc aminte de metroul din Vienna,si melancolic ma intreb aia de ce dreacu au si lifturi la metrou ?! Pe scara rulanta,pentru a mia oara in viata mea,un BOU care isi aprinde tigara.3 metri si 22 de centimetri numai puteai astepta,obositule?!? Tot fumul imi intra in nari,in ochi, in urechi,in suflet.Imi aduc aminte din nou de Vienna; fratee la aia nu bate asa vant,atat curent la metrou.Nu-ti ingheata pupilele cand iesi de la cald in frigul de afara.AIA cum puii mei pot mah? ODA si pentru metroul bucurestean....Dar mai bine..Las-o mah ca merge-asa...mai am nevoie de el...Ufff !

miercuri, februarie 04, 2009

Si HD !

Acesta este un filmulet HD. DA,facem si d'astea...!!! Rezolutia filmului HD 1440×1080 (25 fps) http://blognunti.wordpress.com/2009/02/04/mihaela-adrian-hd/

Inca Un Defect....

Daca la varsta noastra te trezesti dimineata,si nu te doare nimic,si te simti foarte bine...exista o singura explicatie...AI MURIT! Vorbeam cu Tyty la telefon azi,si ii spuneam ca in ultima vreme am mers cam des la spital....Azi..din nou! Calea Floreasca,Spitalul de Urgenta...merg recomandat.Sectia Ortopedie,etaj unu,Doctor Mehedintiu,eu,schiop,piciorul stang,ce dreacu' am,durere.Trec de intrare,alta lume.Durere,scancete,triaj,ambulante.Eu,modest cu piciorul meu,sontac-sontac.O doamna lovita de masina,care cauta soferul.Un brancardier fara suflet.Un amputat fara...fara picior! Cum dreacu sa alegi locatia Sectiei de Ortopedie la etajul unu' dupa niste scari foarte abrupte? "Daca veneati cand a aparut durerea,il puneam in ghips" Ce bine ca am tras de timp.Radiografie,picior stang,scris de doctor..."ruptura microfilibriana...tibul anterior stang, vechi de 5 zile"Asta am inteles din ce scrie.Evita mers.Control clinic la nevoie.Foarte tare.3 medicamente,din care 2 nu se gasesc pe piata.Am inceput anul intr-o ureche,am fost aproape de un infarct,acum sunt intr-un picior...ce urmeaza?!? Am sa stau ca un bou in casa,in pat sa treaca "ruptura de muschi" , sa ma bata mama,sa-mi bag....ceva! Urasc sa fiu defect! Ma umflu' de bere sa treaca durerea,sa treaca orice "filing" , sa-mi bag.. .ceva...Bah...lasa ma ca merge-asa!!!

luni, februarie 02, 2009

IN SFARSIT UN INCEPUT !

Absenta motivata de pe blog pentru ca am fost foarte ocupat.Am fost la Targul de Nunti de la Romexpo.O reusita totala! Nu a trecut decat o zi si primim comenzi.E clar,vom fi ocupati multe week-end-uri de acum inainte.Standul nostru a fost modest fata de unele,dar bine pozitionat,iar prezenta noastra si felul nostru de a fi a atras multi clienti.Plus cele 2500 de pliante,100 de carti de vizita,si 700 de dvd-uri impartite.Obositor al dreacu' ,dar folositor.
Ne-am si amuzat nitel,ne-am si distrat putin....
In concluzie a meritat tot efortul depus pentru a ajunge la targ.De acum e cazul sa ne punem pe treaba,sa gasim un manager sa urce firma pan' la cer...sa muncim si poate la anul pe vremea asta vom "sta altfel de vorba"!
Eu cred ca odata la 5 minute ma indragosteam....
UNIKT MEDIA RULES! IN SFARSIT UN INCEPUT....