miercuri, februarie 04, 2009

Inca Un Defect....

Daca la varsta noastra te trezesti dimineata,si nu te doare nimic,si te simti foarte bine...exista o singura explicatie...AI MURIT! Vorbeam cu Tyty la telefon azi,si ii spuneam ca in ultima vreme am mers cam des la spital....Azi..din nou! Calea Floreasca,Spitalul de Urgenta...merg recomandat.Sectia Ortopedie,etaj unu,Doctor Mehedintiu,eu,schiop,piciorul stang,ce dreacu' am,durere.Trec de intrare,alta lume.Durere,scancete,triaj,ambulante.Eu,modest cu piciorul meu,sontac-sontac.O doamna lovita de masina,care cauta soferul.Un brancardier fara suflet.Un amputat fara...fara picior! Cum dreacu sa alegi locatia Sectiei de Ortopedie la etajul unu' dupa niste scari foarte abrupte? "Daca veneati cand a aparut durerea,il puneam in ghips" Ce bine ca am tras de timp.Radiografie,picior stang,scris de doctor..."ruptura microfilibriana...tibul anterior stang, vechi de 5 zile"Asta am inteles din ce scrie.Evita mers.Control clinic la nevoie.Foarte tare.3 medicamente,din care 2 nu se gasesc pe piata.Am inceput anul intr-o ureche,am fost aproape de un infarct,acum sunt intr-un picior...ce urmeaza?!? Am sa stau ca un bou in casa,in pat sa treaca "ruptura de muschi" , sa ma bata mama,sa-mi bag....ceva! Urasc sa fiu defect! Ma umflu' de bere sa treaca durerea,sa treaca orice "filing" , sa-mi bag.. .ceva...Bah...lasa ma ca merge-asa!!!

4 comentarii:

  1. Da ba, asa e de la o varsta, sporturi extreme.
    Tot nu ai scris imprejurarile in care s-a rupt ?
    Ca si recomandare , am una , ar trebui sa incepi cu niste analize la cap ? de acolo pornesc toate :)
    Dupa aia vezi se restul ... picior , ureche, nas :)
    Ca si reclama , toti avem un pic de ZUZU in noi , tu ai un pic mai multi ZUZI : ))) .

    RăspundețiȘtergere
  2. Baaaa ,intai incepe si tu sa ne spui imprejurarile in care s-a stricat piciorul :)) daca nu e ceva intim : )) . Bine dreaq ca nu ti-ai rupt vre-un fir de par ca era naspa rau, piciorul isi revine cu medicamentele alea care nu se gasesc.
    Eu zic ca ar trebui sa incepi cu niste teste la CAP , apoi ureche, picior, unghie, fir de par, etc.

    Cum spuneau unii intr-o reclama " Fiecare avem un pic de ZUZU in noi " la tine se aplica mai multi ZUZI in tine :))
    Pana la urmatorul defect , hai pa .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce imprejurare baah? M-am trezit intr-o dim pur si simplu si ma durea piciorul...apoi din ce in ce mai rau...nu e nimic de spus pe tema asta...doar ca nu era pozitia misionarului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai grija cu sexul,cand,cum si cu cine il faci....la tine se pare ca are efecte secundare!

    RăspundețiȘtergere