joi, decembrie 24, 2009

Plecat sa petrec Craciunul in familie. Meri cristmas la toti!

miercuri, decembrie 23, 2009

Cati ani sunt intr-un La Multi Ani?!?

NU, nu ne aflam in Caracal! Ne aflam in Tecuci! Tecuci, acest Caracal al Moldovei. NU, nu ne aflam in 20009. Si, NU, nu urmeaza 20010. Obisnuit in tinerete, in timpul scolii sa "manance" litere si cifre, ca orice adolescent aiurit, acest edil, "regurciteaza" acum din cifrele si literele de atunci, si le atarna la vedere. Sau, poate avem de-a face cu un optimist. Da' ce zic eu optimist, tatal optimistilor, seful lor. Cel care a ridicat optimismul la nivel de arta. Am sa va urez si eu, in stilul meu, La Multi Ani 20010, dar acum. Mai astept putin. Oricum trebuie sa trecem peste anul 20012 pana una alta. Si numai e mult! Sau mai e?!

luni, decembrie 21, 2009

Daca taceau, filosofi nu ramaneau,de murit... mureau!

Cum imi strabate mie un gand capatana, cum ma apuc sa astern pe hartie (a se citi laptop). Ia sa vedem, de data asta, ce mi-a mai venit in minte! Pai, spalam vasele si ma gandeam la oameni celebri, citatele lor la fel de celebre, si, si... cum au sfarsit acestia. Iata cateva exemple :
- "Nu te gandi ce poate face Tara pentru tine, gandeste-te ce poti face tu pentru Tara! " John F. Kennedy - A murit impuscat in cap.
- "Bucurosi le-om duce toate/De e Pace de-i Razboi! " Mihai Eminescu - A murit de sifilis.
- "Pacea eternă nu va dăinui pe pământ decât atunci când ultimul om îl va ucide pe penultimul. " Adolf Hiler - S-a sinucis.
- "Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici." Friedrich Nietzsche - A murit de nebunie.
- "Live fast, die young, leave a beautiful corpse. " James Dean - Accident de masina (24 ani).
- "Daca vrei sa dai peste cap viata cuiva, da-i ce-si doreste! " Patrick Swayze - Cancer pancreatic.
- "Viaţa este minunată dacă nu te temi de ea." Charlie Chaplin - A murit in somn, in noaptea de Craciun.
- "Toate cunoştinţele ne vin de la inimă. " Leonardo Da Vinci - A murit de inima.
- "Anatomia este destin. " Sigmund Freud - A murit de cancer.
-" Soarele, cu toate planetele învârtindu-se în jurul său, depinzând de el, poate totuşi să coacă un ciorchine de strugure de parcă n-ar avea nimic altceva de făcut în întreg Universul." Galileo Galilei - A fost ars pe rug.
-"Functia principala a conducatorului este sa creeze indivizilor de rand o ierarhie de valori. " Nicolae Ceausescu - Niste soldati "de rand" l-au ciuruit in Ajun de Craciun.
Ar mai fi cativa dar mi-e ca v-ati plictisii. Apropos, o fi murit careva de plictiseala?!?

duminică, decembrie 20, 2009

Recomand Punct Ro. IndyMogul.

IndyMogul este un site unde putem invata cum sa facem efecte speciale acasa si cu costuri minime. Pentru pasionati, dar si pentru curiosi, recomand o vizita pe http://www.indymogul.com/ , apoi o vizita pe la cateva magazine, o camera video, un scenarist, un regizor, un cameraman ( sau de ce nu, 3 in 1 ), putina transpiratie, si, poate ajungi vedeta. Am inteles ca asa a inceput si Spielberg!
Iata si un mic exemplu ales la intamplare:


Give Piss a Chance!


Stiti care e diferenta intre o bere si o pishare?! Maxim 20 de minute! Un meci de fotbal are doua reprize, a cate 45 de minute, total 90, 15 pauza, plus cateva minute de prelungire, impartit la 20...