joi, mai 07, 2009

Am fost prin rapitza!

De ceva vreme nu m-am mai laudat pe aici cu ce facem noi, UNIKT MEDIA adica. O fac acum. Ultimul trailer pentru un eveniment ce va avea loc pe 30 mai. Trailer-ul pentru nunti este o "gaselnita" de-a noastra, ca multe altele, pe care le pueti vedea pe blogul nostru special creat pentru asa ceva, dar si pe Vimeo. La filmarea acestui clip ne-am distrat, ne-am si murdarit, am fost si regizori si scenaristi, iar ce a iesit se vede... Si abia ne-am pornit!

Catalina & Razvan TRAILER HD from unikt on Vimeo.

miercuri, mai 06, 2009

Biletul sau abonamentul, sau aperitivul, sau ....

S-a deschis sezonul la NBC! Nunti, Botezuri, Cumetrii! Am inceput cu un mic botez. La multi ani, Luca, sa-ti traiasca parintii, super oameni! Mai multe detalii pe blogul firmei. Petrecerea, masa si dansul la Cantina... fosta IMG, actual Restaurant RATB. Obisnuit ca in spatele unor usi pe care scrie RATB sa se afle un controlor, un bilet gresit compostat, o amenda, m-am simtit oarecum frustat la petrecere. Gresit! Restaurantul RATB, undeva pe Stefan cel Mare, este super ochei. Servire prompta, mancarea buna, calda, atmosfera placuta, toaleta curata, aranjament modern. Recomand!

Amintiri din copilarie.

Cel mai prieten bun al oamenilor!

No binie, e ziua ta de nastere, de nume, de sfant, de... geaba... Nu conteaza, o sarbatoresti la Litza acasa! Clarrr... Ca e super oferta! Ce ramane in urma?! Pete, fum, deranj, si altele. Dar mai ales PETE. Pe Covor. Nu e treaba ta! Clarrr! E treaba lui, a lui Litza... Sau a lui Kirby.... Cel mai prieten bun al petrecaretilor! Curata, spala, aspira, face spume, sau spuma.. nu lasa nimic in urma. S-a dovedit! Au iesit PETELE! Urmatoarea petrecere cand?!? Multumesc frumos Kirby, multumesc frumos Ioana! Mai ales Ioana!

Eu am sa ajung la Dracu'!

Clip foarte tare frate! Super misto realizat, filmat HD, regizat de exceptie, versuri adevarate. Recomand sunet maxim in boxe puternice! Si MUSAI full screen, doar e HD ce naiba!