sâmbătă, martie 13, 2010

Recomand Punct Ro: UTIL

Primavara e din ce in ce mai aproape! Bine, am mai zis asta de doua ori pana acum, si a doua zi dadeam la zapada. De data asta e oficial. "Am vazut si la televizor". "Au zis aia la meteo ca gata cu iarna". Deci, vine primavara, cu alaiul ei de flori! Soare. Gaze. Ciripit de pasarele. Natura reinvie. Copacii inverzesc. Florile infloresc. Dar cel mai important, se redeschide sezonul la BERE! Si la GRATARE! Asa ca vin in ajutorul cititorilor mei fideli, dar uituci, cu acest filmulet!


Asa ca, daca sunteti "la un gratar" si descoperiti ca aveti bere dar nu si desfacator, macar sa aveti tinere de minte sau net. Sau pe tipa de la final!

Reactii dupa OSCAR.

Stiu pe cineva care a vazut Titanic de 11 ori. Si a plans de fiecare data. Am auzit de unii care au vazut Avatar si s-au sinucis. Altii au ras. Astia de exemplu:


In Canada, unii sunt destepti de nu dau in gropi.

Erau candva niste actiuni umanitare, verzi, ecologiste, cum vreti sa le spunem, gen "Adopta un spatiu verde" sau "Adopta un caine fara stapan". Mdea! Cum suna "Adopta o GROAPA" ?!? Sa ai tu groapa ta, doar a ta. Sa o uzi, sa o sapi, sa o ingrijesti. Sa creasca mare. Sa faca alte gropi mai mici. Niste gropite frumoase si ascultatoare, care la randul lor sa creasca si ele mari... Eu zic sa umanizam gropile. Doar fac parte din viata noastra. Sunt peste tot cu noi, mai ceva ca sotia, mama, sora... De sotie mai scapi, de gropi nu prea. Ele te insotesc la serviciu, acasa, la sifoane, la carciuma, la munte, la mare, in orice imprejurare! Groapa sora, groapa prietena, groapa surogat, groapa colega, groapa vecina... Gropile nu sunt ale noastre, si nici ale copiilor nostri, ci... Asa ca, HAI! Adopta o groapa!
Nu aveti de unde sa stiti, dar pe spatele acestor gropi scrie MADE IN ROMANIA. De unde stiu eu? Pai fratilor, au fost ale mele!!! Am adoptat cateva gropi cat erau mici, le-am crescut, le-am invatat o limba straina, cei 7 ani d'acasa, apoi le-am trimis la munca in Canada. Si produc saracutele! Imi e teama in schimb sa nu se obisnuiasca cu viata de acolo si sa nu mai doreasca acasa...




Asa si-asa! Adica, si asa, si asa!

Cu o floare nu se face primavara. In schimb, o bere iti mai insenineaza ziua. Iata, doamnelor si domnilor, si, de ce nu si domnisoarelor, cum este indicat sa fie asteptat acasa barbatul, respectiv femeia. Romania fiind o tara care a dat multi gimnasti si gimnaste, sunt sigur ca se poate. Singurul lucru la care trebuie sa fim atenti, foarte atenti, este "timpul de asteptare" (T.a) . T.a este esential pentru reusita "exercitiului" ! Iata si explicatia, logica de altfel :
1. - In cazul barbatului, pozitia corpului favorizeaza irigarea cu sange a altor organe decat cele importante momentului. Cu cat T.a este mai mare, sangele ajunge in cap, altul decat cel implicat in exercitiu, astfel incat la un moment T zero, florile isi pierd punctul de sprijin, starea fleasca a punctului de spijin facand ca M.c (unde M.c = momentul culminant) sa tinda spre minus.
2. - In cazul femeii, T.a trebuie sa fie cat mai mic, pentru a pastra astfel constanta T.p (unde T.p = temperatura propice) , a recipientului , respectiv lichidului din recipient.
Deci, facand o recapitulare, tragem urmatoarele concluzii, si formulam urmatoarea ecuatie :
F.b= T.a/T.p respectiv F.f=T.a+bani+bani+cadouri+bijuterii...
Unde F.b=fericirea barbatului, F.f=fericirea femeii, T.a=timpul de asteptare...