sâmbătă, martie 13, 2010

Asa si-asa! Adica, si asa, si asa!

Cu o floare nu se face primavara. In schimb, o bere iti mai insenineaza ziua. Iata, doamnelor si domnilor, si, de ce nu si domnisoarelor, cum este indicat sa fie asteptat acasa barbatul, respectiv femeia. Romania fiind o tara care a dat multi gimnasti si gimnaste, sunt sigur ca se poate. Singurul lucru la care trebuie sa fim atenti, foarte atenti, este "timpul de asteptare" (T.a) . T.a este esential pentru reusita "exercitiului" ! Iata si explicatia, logica de altfel :
1. - In cazul barbatului, pozitia corpului favorizeaza irigarea cu sange a altor organe decat cele importante momentului. Cu cat T.a este mai mare, sangele ajunge in cap, altul decat cel implicat in exercitiu, astfel incat la un moment T zero, florile isi pierd punctul de sprijin, starea fleasca a punctului de spijin facand ca M.c (unde M.c = momentul culminant) sa tinda spre minus.
2. - In cazul femeii, T.a trebuie sa fie cat mai mic, pentru a pastra astfel constanta T.p (unde T.p = temperatura propice) , a recipientului , respectiv lichidului din recipient.
Deci, facand o recapitulare, tragem urmatoarele concluzii, si formulam urmatoarea ecuatie :
F.b= T.a/T.p respectiv F.f=T.a+bani+bani+cadouri+bijuterii...
Unde F.b=fericirea barbatului, F.f=fericirea femeii, T.a=timpul de asteptare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu