sâmbătă, mai 30, 2009

Nu am avut L' Incontro!

Din ciclul Recomad Punct Ro, astzi un local unde puteti manca bine si foarte bine: L' Incontro. Pe strada Postavarului, la numarul 92, undeva prin Salajeeaan, dupa Cimitir pe dreapta, putin mai sus de Billa, se afla de ani buni de zile, L' Incontro. Astazi, avand in vedere ca asteptam sa plec spre Timiosara, m-am gandit sa nu mai fac deranj pe acasa, si sa iau (iar) masa in oras. Nu am ales la intamplare aceasta locatie, ci stiind de ani de zile ca se mananca foarte bine, la preturi ochei. Asa ca, neavand L' Incontro, am rezolvat repede un Mix Grill, Garnitura de Cartofi Prajiti, Ciupercute cu Piept de Pui si Sos de Vin cu Smantana, plus Papanasi, si inevitabil doua Beri. Total saptezeci roni, in doi, deci aproape ieftin! Toaleta curata - curata, servirea ochei, preturi pe care ti le poti permite si in alte zile decat 15 si (sau) 30, mancarea ca la mama acasa! Mai recomand: Tigaie Picanta, Ciuperci cu Telemea, Ciorba de Burta si Pizze-le. Unitatea noastra va doreste: Pofta Buna!!!
BURSUCUL GASTRIC.

vineri, mai 29, 2009

Am comis-o din nou...

De data asta pe porunci! Comentariile sunt de prisos. Va puteti da seama, singuri, despre cum ne-am "descurcat" doar urmarind Trailer-ul.

ALINA & ADRIAN TRAILER from unikt on Vimeo.

MARFA, NU?!?

marți, mai 26, 2009

Un fel de Making Off.










Recomand Punct Ro : Time warp.

- Buna ziua! Ma numesc Litza, si sunt dependent de Discovery! Time Warp este o emisiune difuzata pe Discovery Chanel, unde niste baieti, cu niste camere "smechere", filmeaza orice le vine in cap, dar altfel decat sunteti voi obisnuiti. Iata un exemplu! Clipurile le puteti viziona aici, sau le puteti gasi si pe You Tube, vreo 39 la numar. Ajuta la relaxare, credeti-ma! Incercati!

Cu alifie? Alifieeeee!!! Parerea mea!

Avand in vedere noua mea functie, care ma face un fel de "tampon" intre alti sefi si "aia micii" cum imi place mie sa le spun, avand in vedere si noul meu program, m-am gandit sa imi achizitionez acest produs. De cum l-am vazut am simtit ca este facut pentru oameni ca mine. Cum ar spune o generatie anume de copii, e TRUE frate!
Pelvis the King.

Blestemul Doamnei Baba!

Prima oara cand m-am prezentat la noua cooperativa m-am ratacit prin labirintul ce se numeste Casa Presei. Luni, in prima zi de functie, am intarziat, apoi m-am ratacit again. Azi ma intalnesc la metrou cu colegul-prieten Alex. Sa traiti, sa traiti! In statia de autobuz ma interesez la ghiseu despre "portofelul electronic" pus la dispozitie de RATB. Incredibil de amabil capul din spatele geamului incepe sa imi explice tot ce stie despre subiect. In spatele meu o Doamna Baba nu se poate abtine si incepe: - Hai Domnu cu explicatiile ca am pierdut toate autobuzele! - Sunt trei sute de autobuze pe traseul asta, Doamna, e imposibil sa le pierdeti pe toate! - Da, dar eu merg la servici! - Pai si pe mine daca ma vedeti asa frumos imbracat si fardat credeti ca merg la discoteca?! Doamna Baba murmura ceva in barba si urca intr-un autobuz. Eu cu colegul-prieten la fel. Din statia Aviatorilor catre Piata Presei un singur autobuz nu ajunge. Ala in care ne-am urcat noi! Cred ca stiu ce a murmurat Doamna Baba; o "incantatie-blestem", un acatist, un pomelnic ceva.... Si a functionat! Asa am intarziat si in a doua zi de functie! Si ziua abia a inceput! Sunt curios ce urmeaza! Tine-ti Aproape!!!