marți, ianuarie 26, 2010

Andrei si Marina!

ANDREI & MARINA HD [1080i] from unikt on Vimeo.

Pe unde mai filmam noi...

luni, ianuarie 25, 2010

Nu tot ce zboara TE mananca!

Stiti ce pasarica zboara cel mai sus? Cea a stewardess-ei bineinteles! Ma intreb, alaturi de voi, care o fi mai gustoasa?! Una calatoare, mica, mare? Dupa cum stiti, gaina batrana face ciorba buna. Dar una mai tanara intareste morcovul. In Sinaia, la restaurantul Casa Noastra, ciorba de pasarica are morcov, are telina, are de toate. In schimb reteta este secreta. Acestea sunt singurele ingrediente pe care bucatarul a vrut sa le dezvaluie. Gustoasa, ieftina, recomand sa se consume fierbinte alaturi de o cePUTA mica! Unitatea noastra va doreste : Pofta Buna!
Ps. Daca va ploua in gura, cand va ganditi la ciorba de PASARICA, se numeste POLUTIE?!?

Lock & Roll

Cum se numesc locuitorii Bucurestiului? Bucuresteni! Cei din Ploiesti? Ploiesteni! Cei din Piatra Neamt?!? Pietroi Nemtoi!!! Parerea mea. Un singur locuitor nu poate fi numit Pietroi, ci chiar Bolovan! Tot parerea mea. La Piatra Neamt a aparut Dacia care porneste la cheie. Adica, daca nu ai cheia de la lacat nu ai cum s-o pornesti. Alarma este si ea una la fel de neaosa, adica daca totusi reusesti sa deschizi portiera, masina fluiera si striga "Fugi ma D'acia" ...

DEziluzie optica.

Am primit zilele trecute un mail de la o fosta. Am crezut ca nu vad bine. Deschid mail-ul si ma uit mai atent. Si, mi s-a confirmat! Nu vedeam bine! Pentru ca mail-ul continea niste fotografii cu iluzii optice. Unele foarte faine de altfel. Iata cateva dintre ele: