vineri, iulie 24, 2009

Ce mai e nou pe la UNIKT:

Desi meritul este al lui Blackie, nu ma pot abtine sa nu va arat ultimul filmulet de nunta marca UNIKT. Moarfa frate!


1,2,3 SI ! Si ce?!?

Dupa atatea si atatea Apocalipse si Sfarsituri de Lume de pana acum, de-ale lui Nostradamus, Incasi, Mayasi, Preoti, Prezicatori, si alti distrusi, va mai dau una! Ce ziceti? Va bagati? Iata un fapt cutremurator, senzational, ciudat, dar foarte adevarat: anul acesta, in august, va avea loc ceea ce numesc eu "Alinierea cifrelor". Pe 7 august, la ora 12 si ceva, mai exact 12.34.56, ora si data Pamantului va fi, ATENTIE.... PAM PAM... ( tobe, surle, trambite de fundal) 12:34:56 / 07.08.09. Adica... 123456789. E?! Fa-o p'asta moshule! Cum suna? Ce 21/12/2012 ? Se intampla mai devreme! Isus vine! Fa-te ca crezi! Parerea mea!

ISUS se intoarce! In mormant.

Unii isi "cumpara" locul in Rai facand donatii. Altii merg la Biserica zi de zi, sau chiar de mai multe ori pe zi. Altii se retrag in munti sau la manastiri si isi dedica restul vietii Domnului. Unii fac fel de fel de juraminte, matanii, rugaciuni. Un tanar face melodii. De fiecare data cand cred ca nu prea mai au cu ce sa ma uimeasca romanii, apare cate unu' si ma contrazice. De data asta, neboonul asta... Rechinu'... Baga frate! Mane, stiu, viata e greu, sa canti bine deasemenea. Dar tu ai alte calitati: sa alungi duhurile rele. Pai nici Dracul n-ar sta sa asculte asta! Dar nu te lasa, tu continua, sa nu abandonezi ceea ce faci. Mai da si tu oamenilor subiecte de ras.

Cursul Leu - Cocalar...


Hei Can-Can / Cu picioarele-n tavan... Asa suna o melodie a formatiei Phoenix. Asta in Vremuri mai vechi. Acum sunt la moda altfel de melodii, ritmuri, versuri si gusturi. Hei cockalar / Cu dolaru' pe tavan...

Recomand Punct Ro. De vazut!

Aproape cel mai tare documentar vazut de mine pana acum. Si credeti-ma am vazut ceva documentare. Amprenta Umana se numeste si bineinteles pe National Geographic il puteti vedea. Trebuie vazut de cel putin doua ori. E plin de cifre statistici si medii. Stiati ca in medie ne indragostim de 3 ori in viata. Sau ca in fiecare secunda 0,7 % din populatuia globului este beata. Cate scutece folosim intr-o viata, cat lapte, cata bere bem, cate prezervative, tampoane, geluri, parfumuri folosim, cate dusuri facem intr-o viata, cate galeti de voma producem ( cinci, apropos) , cat dormim, cat mancam, cat fu.. pardon, fsex facem, cat par ne creste, cate cadouri facem in medie.... Si pot continua cu zeci de exemple. Dar mai bine incercati sa urmariti voi documentarul. Si, cum toti ne dorim ca atunci cand vom "da coltu' " sa lasam ceva in urma noastra, acest documentar ne arata exact ce lasam in urma...

Florin Compot.

Ma uitam azi la televizor. Si el la mine. Am avut parte de o coincidenta stranie pe saptamana asta. Ochei, nu stranie, amuzanta. Pe Antena 1, "Drumul Oaselor" , cu Florin Piersic. Un clasic. Si filmul si actorul. Imediat pe canalul urmator, Antena 2, o emisiune mondena, cu subiectul "Chicki Girls Anorexice". Mi-a fost teama sa schimb pe urmatorul canal, Antena 3. Cine stie peste ce subiect nimeream... Fiind un post de stiri, si 90 % dintre ele fiind politice, sigur ar fi fost un subiect legat de OSUL (ciolanul) de care trag de ani de zile politicienii nostri.
Trandafirul bejuliu.

miercuri, iulie 22, 2009

Catalina & Razvan.

Va mai amintiti de ei? Sunt cei doi din lanul de rapita... Hai sa vedeti ce nunta misto au avut

Daca doriti sa revedeti.

Lucrez in televiziune. De ceva vreme. Am schimbat si eu cateva televiziuni la viata mea. Credeti-ma toate par la fel. Si de cele mai multe ori chiar sunt. In schimb ce a fost candva nu va mai fi niciodata la fel. Mi-am aminti zilele trecute si m-am straduit sa fac rost de imagini cu genericele unor emisiuni din vremuri de mult apuse, pe vremea cand televiziunea era la inceputurile ei, iar pentru multi dintre noi alb-negru si fara telecomanda. Cam atat am gasit, desi ar mai fi fost ceva...

luni, iulie 20, 2009

Aia neagra cu gluga de respira greu....

Cine are, noroc are, cine n-are, funerare! Dupa www.cimitir.ro, acum a aparut si www.autenticbalsam.ro. Ai murit si nu sti ce sa faci? Intra pe site. Fa-ti o rezervare on line, ceva. Pe modelul celui care a inregistrat cateva domenii celebre pentru a le vinde mai tarziu (becali.ro sau nastase.ro) , ma grabesc sa cumpar si eu urmatoarele domenii: www.pelumeacealalta.ro, www.subpamant.ro, www.ladoimetri.ro, www.cripta.ro, www.te-ai_racit.com (id de mess rece_tzeapan@yahoo.com) . Astept asocieri cu site-uri de genul: bocitoare.ro , de_jelit.com , si unde_te_duci_tu_omuleeee.eu.
Autentic Balsam este o firma noua pe piata imbalsamarilor din Romania, asa ca trebuia sa vina cu ceva nou. Probabil angajatii sunt adusi din Egipt, si au o vasta si lunga experienta in domeniu, ocupandu-se din mosi-stramosi cu arta imbalsamarii. Autentic Balsam, acum cu flori de soc. (numar par de flori, logic).
Popa Prostu' .

Telenovele cu gust de... prost gust.

Am observat "zappand" printre canalele tv numele unei telenovele, unde altundeva decat pe Acasa Tv. "Tequila cu suflet de femeie" pe numele ei de mic ecran. Am dat un search pe "goagle" , "gugle", sau cum s-o numi, si chiar exista. Si, incredibil am mai dat peste una care se numeste: "Fara sani nu exista Paradis". Vazand cat de usor este sa gasesti titlul unor telenovele, m-am gandit sa incerc si eu:
- Femeie cu miros de tuica.
- Fara sani nu esti femeie.
- Femeie cu suflet de femeie.
- Cafea cu aroma de sani cu suflet de tequila.
- Suflet de femeie cu gust de tequila. (cu gheata)
- Femeie fara sani dar cu suflet de tequila.
- Fara femei si tequila nu exista Paradis.
- Paradis fara sani.
- Tequila fara femeie.
Si, preferata mea, ultima dar nu in cele din urma: Sani de femeie cu gust de tequila, in Paradis.

La Palate inainte!

De treci gropii din asfalt/ De departe vezi lucind/ Si-auzi mandra glasuire/ A padurii de Argint, Aur, Platina sau Cositor.... Mai exact la cativa kilometrii de Alexandria, spre Rosiori, in comuna Buzescu.
O productie a Casei de Filme de Prost Gust LYTZA.