sâmbătă, octombrie 10, 2009

Ultima ODA la mODA! ClickFuckingNet.

Sa presupunem ca ai internet acasa, si el vine de la ClickNet. Adica Romtelecom. Adica niste greci, din cate stiu eu. Si, ai cam vrea sa renunti la acest "provaidar" de internet. Si il anunti. Pe "provaidar". Sa presupunem ca titularul contractului este mama ta. De altfel sa presupunem ca ea are 51 de ani (multumesc frumos, la fel si voua) , si, nu se pricepe deloc la internet, contracte, mega, "provaidari" si altele din domeniu. Asa ca, in loc sa reziliezi un contract, te trezesti cu altul, pe inca doi ani, la o viteza de 20 de mega, pe langa amaratii de 6 de pana acum , si asta la un pret de numai noua euro (fara tva ) , fata de 12,5. Mergem mai departe cu presupunerile si ajungem la un centru Romtelecom pentru a schimba modemul "vechi" cu cel nou, pentru ca, nu-i asa, acum nu ai doar o viteza mai mare ci ai parte si de o noua tehnologie. Pana aici totul ochei. Ajungi cu modemul acasa. "E simplu, il pornesti si singurel se configureaza in retea. Dureaza maxim 4 zile pana se face trecerea la noul abonament." Asa a spus mocofanul ala de la centru. Acasa, surpriza! Modemul functioneaza. Netul NU! Suni la asistenta. " Nu va grabiti, dureaza putin pana se configureaza in retea. Aveti rabdare! " Asa a spus mocofanul numarul 2. Mai presupunem ca urmeaza week-end-ul si pleci din Bucuresti. Te intorci, si, cu inima cat un purice si ochii la fel de mici de oboseala, te uiti la cele 3 leduri care ar trebui aprinse. Nimic. Luni suni din nou. De la mocofanul numarul 3 afli alte nouatati. "Mai dureaza putin. Acum trimit o sesizare in numele dumneavoastra, sa grabim procedura." Ziua patru, mocofanul numarul 4. De la el descoperi ca internetul nu functioneaza pentru ca in zona nu este montat inca un aparat care sa "imprastie" noua tehnologie. Dar te asigura ca va trimite o echipa. A, si e suparat pe tine ca suni prea des la asistenta. Ziua cinci, mocofanul 5. Asta urma in mod logic, doar ca ajuns prea tarziu acasa renunti. Ziua sase, INCREDIBIL.... AI NET! Renunti la telefoane, la mocofani, la explicatii idioate. Acum astepti sa vezi diferenta. Good luck! A, si presupunem ca vrei sa dedici o ODA. Nu-i asa?! Pai HAI, cu totii, si acolo in spate: Pentru mocofanii de la Romtelecom, ClickNet, pentru aia mici de la asistenta, cu ochelari si cosuri, fara viata personala decat virtuala, pentru toti IT-iisti din sitemul asta de rahat: ODA... OOOO DA - I in......!!! Sa presupunem ca acum te-ai descarcat!

Recomand Punct Ro. Week-end la Simon.

Hai ca e simplu. Iesi din Bucuresti pe la Otopeni, ti DN1, centura Ploiesti (nou - nouta in proportie de 90 % ) , mergi spre Brasov, la Predeal stanga imediat dupa pod, spre Bran, treci de Zarnesti, mai faci o stanga, prin Bran spre Moeciu, la Moeciu de Sus, stanga spre Simon. Dupa biserica a patra pensiune. Scrie "De vanzare " la poarta. Dor de Munte ii spune. Deci nu e greu de ajuns. Sau puteti alege traseul Bucuresti - Targoviste - Moeciu. Sau Bucuresti - Pitesti - Mioveni - Campulung - Moeciu. Mdea, indiferent pe unde o luati, ideea e sa ajungeti la Simon. E cu sh nu cu s. V-ati prins voi. Buey nene, deci aer curat, de se cereau plamanii afara non - stop, un mic
dejun mare, caldura in camere ( recomand camera sapte, dar numai daca nu suntem si noi acolo), gratarul gratar, spritz-ul spritz. Nu recomand milioanele de cacaturi chitcioase din zona Bran, toate Made in China. Urat! Incercati cinematograful 5D din Bran, dar doar daca va plateste cineva biletul. Si branza de la sateni. Si, pe bune, daca tot ati ajuns intr-o asemenea zona, HAI putina miscare!

Pensiunea Dor de Munte. Simon.
Bucatarie: ca la mama acasa.
Preturi: 80 ron camera
20 ron/pers mic dejun, mare!De toamna!

Toamna se numara bobocii! Nu-i asa? Ei bine noi nu ne-am apucat de numarat nimic. Nu inca. Vine el si timpul numaratorii "succesurilor". UNIKT inca produce. Ce anume? Ce va obisnuit: lucruri frumoase!

GABRIELA & ADRIAN SAVE THE DATE [ HD ] from unikt on Vimeo.


ADINA + ALEXANDRU CANON 7D [ WEEDING TRAILER ] from unikt on Vimeo.

Cinci minute.

Ce vrei tu de la Mine, L-a intrebat Dumnezeu atunci. - Nimic! - Nu se poate, fiecare om vrea ceva de la Mine. - Da-mi cinci minute sa ma gandesc ce vreau. Ce sunt pentru Tine cinci minute? A stat si s-a gandit cinci minute, apoi D-zeu nerabdator L-a privit, asteptand o dorinta. - Deci... si a zambit. - Daca tot esti atotstiutor, de ce nu imi spui Tu ce vreau, ce imi doresc?! D-zeu L-a privit si I-a zambit din nou. Bine, uite, am sa iti mai dau cinci minute, cinci minute de-ale Mele sa te mai gandesti ce iti doresti. - Asa putin?! Incepu sa isi faca o lista imaginara cu dorinte, intr-o ordine anume la inceput, intr-una aleatoare apoi, incerca sa se gandeasca si la cei din jurul lui, la cei dragi, la prieteni, la dusmani. Cu gandul sa nu uite pe cineva, dar si cu frica ca cele cinci minute vor trece fara sa termine lista, nici nu si-a dat seama cat timp s-a scurs de fapt, si cat a stat ocupat cu lista. D-zeu L-a privit din nou, la fel cum L-a privit cu cinci minute in urma. De data asta nu I-a mai zambit. - De ce nu imi mai zambesti? - Ai pierdut prea mult timp! - Nu e adevarat, doar cinci minute! Ce sunt pentru tine cinci minute? In timp ce spunea asta a realizat importanta celor cinci minute, importanta oricaror cinci minute, cinci minute de-ale noastre, cinci minute de-ale Lui....

Cati ca voi....

Cati dintre noi ne-am laudat, si nu odata, ca suntem puternici?! Ca suntem barbati adevarati. Ca facem, ca dregem. Cati dintre noi am zambit usor vazand pe cineva mai slab. Pentru toti "cati dintre noi" astia, acest filmulet:
Si cum ar spune fratele meu: Fa-o p'asta moshule!!!