miercuri, septembrie 01, 2010

La placinte inainte! Inainte uita-te sa nu fi filmat.


Acest proprietar de placintarie, fost mare om de afaceri, desi nu pare este o victima a crizei. Inainte omul nostru a avut o banca. Care banca a fost jefuita. A ramas doar cu un bancomat. Care bancomat a fost si ala furat. Asa ca s-a reprofilat. Tot ce i-a mai ramas de pe urma fostei afaceri a fost sistemul de supraveghere video. Si cum romanul sufla si in iaurt dupa ce s-a ars cu ciorba, pentru protejarea afacerii, s-a gandit sa-l foloseasca si pentru noul busines.
Pacat ca in tara asta sunt atatia vanzatori de gogosi pe care nu-i supravegheaza nimeni, nici Fiscul, nici DNA-ul, si nici macar camerele video de orice fel ar fi ele!

Fa un copil sa fi si tu cineva!

E

Am fost week-end-ul trecut la un botez. Sa filmez. Da vladut mai am si alte venituri, si imi merge, sa mori tu! Asa, scuzati paranteza! Si eram la botez. Antren, muzica buna, mancare ochei, afara 38 celsius, eu 38 tot celsius, durere in gat, nas infundat, coafura rezista. La un moment dat bunicul copilului, care parea a fi organizator, finantator, entertainer, si fericit, pune mana pe microfon si anunta, citez : " Doamnelor si domnilor, prieteni... acum surpriza serii, va canta "mama lu' Delia Matache" ! " Aplauze. "Mama lu' Delia Matache" canta. Foarte fain de altfel. "Mama lu' Delia Matache" chiar are voce! Melodii de dans, de pahar, mai noi, mai vechi. Aproape uitasem de cele 38 de grade ale mele. Foarte frumos! Sfarsit, multumiri, aplauze, ovatii, fluieraturi, toate pentru "mama lu' Delia Matache". Petrecerea s-a terminat devreme, dar mi-a ramas pana tarziu in minte intrebarea : cine e "mama lu' Delia Matache"?!? 
PS. Apropos, de astazi numai sunt Litza, sunt "tata lu' Raisa Maria" 
Asa ca - Fa un copil, sa fi si tu cineva!!!

Parerea mea!

Stiti cum s-ar numi Hannah Montana daca ar fi din Romania?! Hana Mortala ! Si ar arde-o pe manele clarr!