luni, mai 11, 2009

Oalilii.

Pentru a incepe in forta, mai recomand ceva. Nu Punct Ro, ci fabricat in Ro. Vas Roman ii spune pe numele lui de scena, oala de lut pe graiul romanului ce-l vinde. Prima oara am achizionat unul acum o luna si ceva, inainte de Paste. Unul inalt, pentru sarmale cica. De Paste l-am incercat. Au iesit niste sarmale de m-am lins pe buze, si nu doar pe ale mele! Am mai luat unul, mai pentru fripturi, pui, si pentru alte idei ce-mi vor mai veni. Costa 25 - 30 de Roni, se poate achizitiona din zona Calimanesti - Caciulata, sau pe Valea Prahovei. Inainte de folosire se tine in apa calda cam 30 de minute, se baga in cuptor si abia apoi se porneste focul, nu se spala cu detergent, iar ce se pregateste in astfel de oala se consuma cu prietenii la un spritz. Am gatit o friptura cu cartofi copti si ciupercute la gratar de-mi ploua si acum in gura. Pentru alte idei si (sau) retete nu ezitati sa ma contactati. Daca dati voi friptura, dau eu oala si berea... Unitatea noastra va doreste... Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu