sâmbătă, august 07, 2010

www.unarticolpeblogulmeu.ro

Ca mare Ti-e internetul Doamne, si nu ai pus un gard mai inalt, ca prea multi au inceput sa-l sara in ultima vreme. Cum criza a reusit sa inchida multe afaceri, mici, mari sau mijlocii, IMM-uri, SRL-uri, SA-uri, multi au incercat sa isi schimbe domeniul de activitate. Si, cum au auzit ei ca pe internet se gasesc domenii de vanzare s-au apucat de treaba. Asa a aparut, doamnelor si domnilor, dragi copii, stimati cititori, pam pam... www.laptesibranzadecapra.ro
Asta ma face sa ma gandesc serios, mai ales acum in prag de insolventa, sa imi schimb si eu domeniul. Si, iata cateva idei ce mi-au venit:
www.painecuuntsigem.ro , www.painecuuntgemsiceai.ro , www.parizercumustar.ro , www.borsdeputina.ro , www.castravetibulgarestidinromania.ro , www.salatadevinete.ro , www.micipegratarcuberelapet.ro , www.salatadeardeicopti.ro ,www.pastramadeoaiecutulburel.ro , si nu s-ar putea fara www.mamaligacubranzasismantana.ro si www.mujdeicurosiicoaptepegratar.ro .

2 comentarii:

  1. Hai ca esti amuzant rau... Ti-ai ratat cariera. Altceva nu ai de facut pe lumea asta? Care cum va credeti interesanti va faceti blog si refulati ce va trece prin cap. Personal nu ma deranjeaza sa cumpar painecuuntsigem daca este buna asa cum nu ma deranjeaza sa cumpar si laptesibranzadecapra. Ti se pare ca daca gasea omul un nume pompos avea mai mult succes? Sau preferi sa-i zica goatmilk.ro ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut "anonim" ! Pe cuvantul tau ca tu nu ai blog?! Sau ceva asemanator... un site ceva... De citit vad ca citesti bloguri. Catavencu citesti? La Carcotasi te uiti? Nu ca as avea eu tupeul sa ma compar cu acestia, dar de pamflet ai auzit? Ai invatat de el la scoala. Generala. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere