miercuri, august 04, 2010

Saluto pe pisi! Sau... Soluto pe pc!

Am colegi care vin la servici, saluta, pornesc calculatorul, ies la cafea, tigare, o mica barfa ca sa inceapa ziua bine, apoi se aseaza la birou. Abia atunci se aude sunetul de Windows Start. Incep treaba la calculator, a se citi ; messenger, facebook, travian, hattrick, kostellsmith.blogspot, sau mai stiu eu ce mizerii. Calculatorul merge greu. Dar, ce zic eu greu. Abia se abtin sa nu il arunce de la geam.
Eu. Am un laptop. La calculator am renuntat din lipsa de spatiu. Acum am spatiu in casa, dar nu am in laptop. Merge greu. Ma enervez des. De obicei ma ajuta IT-ul meu personal ITyty, sau HackerBerryFinn, un vecin de 16 ani, de ocupatie ochelarist de tastatura. Dar ei nu sunt mereu langa mine, respectiv langa laptopul meu.
Pentru ambele probleme, a colegilor si a mea, exista o solutie! SALUT SALUTO! Aha, ati vazut bine! SALUTO este un pui de soft care face calculatorul sa nu mai mearga ca o Dacia veche, ci ca una noua, sau opt. Deci toti cei care nu se prea pricep la "restartare" , "rebutare" , "reinstalare" , "re-enervare" , vizitati http://www.soluto.com/ . De aici va descurcati singuri nene! Hai, succesuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu