joi, iunie 26, 2014

Axa Londra - Bucuresti, via I.N.M.H. sau coafura rezista!

Dacă in cuierul tău se găsesc cel puţin trei sau patru pelerine de diferite modele, culori și mărimi, sigur locuiești la Londra. Sau la București! 
Dacă in ultima lună ai scos copilul in parc doar de 3-4 ori, și atunci cu umbrela după fundul lui, se prea poate să fii in Londra. Sau in București! 
Dacă numeri pe degetele de la o mână și iţi mai rămân două, de câte ori ai văzut cerul senin in ultima vreme, înseamnă că ești la Londra. Sau la București!
Dacă ai folosit mai des cizmele de cauciuc decât restul încălțămintei, înseamnă că locuiești la Londra. Sau Bucuresti! 
Dacă ţi-ai mai cumpărat cel puţin incă o umbrelă, pentru a putea asorta și alte haine, înseamnă că locuiești in Londra. Sau Bucuresti! 
Dacă te-a trezit pentru a 27 oară in ultimele 30 de zile zgomotul stropilor de ploaie din geam, cred că ești la Londra. Sau la București!
Dacă la meteo "câţiva nori" înseamnă o zi insorită, e posibil să te afli la Londra. Sau la București! 
Dacă știrile incep cu prelungirea codurilor portocalii sau galbene, de ploi și vijelii, cu siguranță e vorba despre Londra. Sau despre București!
Dacă nu ţi-ai mai spălat mașina "pentru că oricum plouă" de astă primăvară, înseamnă că locuiești in Londra. Sau in București! 
Dacă citești in ziare că a crescut numărul de sinucideri din cauza depresiei, se poate ca asta să se întâmple din cauza vremii din Londra. Sau din Bucuresti! 
Dacă nu-ţi amintești ultima oară când te-ai plimbat cu iubita sub clar de lună, inseamnă că locuiţi in Londra. Sau in București!
Dacă Facebook-ul e plin in fiecare zi de statusuri legate de ploaie și de fotografii cu diferite forme de nori, sigur check-in-ul e dat undeva in Londra. Sau in București! 
Dacă vânzările la tricouri și bermude au scăzut la jumătate in schimb au crescut cele la haine impermeabile, se întâmplă pentru că suntem in Londra. Sau in București! 
Dacă ţi-ai stricat cel puţin patru weekend-uri in ultima lună din cauza ploilor, e din cauză că locuiești in Londra. Sau in București! 
Dacă ai reușit să ajungi la stadiul de a nu mai înjura prezentatorul care pune nori, alți nori, și iar nori, și mai mulţi nori, peste tot pe hartă, înseamnă că ești din Londra. Sau din București! 
Dacă s-a pus praful pe grătar, pe ustensilele și pătura de picnic, pentru că nu le-ai mai folosit de la Paște, înseamnă că locuiești in Londra. Sau in București! 
Dacă "iar plouă" nu mai sună așa deprimant de mult timp, asta înseamnă că te-ai obișnuit cu vremea din Londra. Sau din București! 
Dacă lumea înjură mai des vremea decât politicienii, înseamnă că te afli la Londra. Sau la București! 
Dacă folosești mai des șteargătoarele decât semnalizarea, e clar, ești in Londra. Sau in București! 
Dacă ai mașină decapotabilă,  și te-ai săturat de glumele prietenilor pe seama ta, pentru că n-ai mai decapotat-o din concediul trecut...in Grecia, asta înseamnă că locuiești in Londra. Sau in București! 
Dacă unul dintre prezentatorii de la meteo spune ghicitori și se îmbracă ca un papagal, înseamnă că are reducere la H&M-ul din Londra. Sau ăla din București! 
Dacă oriunde întorci privirea, fie că ești afară sau in interior, vezi umbrele peste umbrele, înseamnă că ești la Londra. Sau la București! 
Dacă spui soției cel puţin o dată pe zi " ţi-am spus eu că trebuia să ne luăm pisică, aia nu trebuie scoasă afară de trei ori pe zi", înseamnă că locuiești in Londra. Sau in București! 

Dacă in timp ce citești asta nu ai observat că iar plouă de zece minute, înseamnă că ești obișnuit cu vremea din Londra. Sau din București!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu