miercuri, decembrie 09, 2009

Ce-a fost verde s-a uscat, ce-a fost prost s-a cam VOTAT.

Trecura si Alegerile astea. Apropos, ce-ati facut de Alegeri? Ati mancat, ati baut? A fost bine?! V-a iesit? Vi s-a aplecat? Mie cam da, si nu de la mancare.
Whatever... Pe langa sutele de mesaje electorale, de data aceasta au circulat si cateva bancuri, glume si poante pe tema asta. Pe mess, prin sms, sigur ati primit si voi. Am incercat sa adun cateva, mai reusite sau mai putin reusite:

- Ce inseamna PSD?
- Presedinte in Seara de Duminica.
- Dar PDL?
- Presedinte in Dimineata de Luni.

Adobe a hotarat ca verisunile de Photoshop distribuite in romania vor salva fisierele in format .pdl nu .psd ca pana acum!

Stiti ce au facut Romanii in timpul mandatului lui Geoana? Au dormit!

O nouă culme a somnului : să te culci preşedinte şi să te trezeşti prostrănac.

Cine este în spatele lui Băsescu? Mircea Geoană.

Ce face acum Vanghelie? Caută pe google să vadă cine e diaspora, să o cheme la ordine.

De ce a acceptat Bush să apară în fotografii alături de Geoană? Pentru a părea mai deştept.

Când te culci cu un preşedinte şi te scoli cu altul, e clar, politica e o... femeie uşoară.

Băsescu şi Geoană în elicopter, fac turul României înainte de alegeri. Geoană scoate 100 de lei şi îi aruncă pe geam: "Vreau să fac un român fericit." Băsescu scoate 200 de lei şi îi aruncă: "Vreau să fac doi români fericiţi!" Pilotul se întoarce şi zice: "Nu săriţi mai bine amândoi şi faceţi o ţară întreagă fericită?

Adrian Năstase, Theodor Stolojan şi Traian Băsescu naufragiază pe o insulă pustie. Năstase le propune să o ia toţi trei pe altă parte, prin junglă, ca să îşi crească şansele de a găsi resurse pentru supravieţuire. Zis şi făcut, se despart. Năstase merge ce merge, caută, dar degeaba! Nici urmă de hrană…Într-un final, ajunge într-un luminiş în care Băsescu tocmai îşi făcea un grătar! Fericit, se duce şi îl îmbrăţişează!
- Bravo, Băsescule! Ştii să te descurci în orice situaţie, se vede că ai fost marinar... ce mai, eşti tare! Auzi, între noi fie vorba, mie Stolojan ăsta nu mi-a plăcut niciodată!
La care Băsescu, sec:
- Nu-ţi place, nu mănânci!

Nm. (adica nota mea, adica un fel de Ps. ) Unde e MILUT?!? Imi lipseste!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu