joi, februarie 26, 2009

Pentru Doamne !

Cateva ganduri pentru ELE.
Cateodata nu ne gandim la voi. Si asta nu e neaparat un lucur rau .Nu intrebati la ce ne gandim decat daca sunteti dispuse sa vorbiti despre sex, masini, fotbal, politica, economie sau bautura.
Nu are rost sa intrebati la ce ne gandim, in 90% din cazuri e vorba de sex. Si asta nu pentru ca suntem obsedati, ci pentru ca ne face o mare placere.
Daca doriti ceva, este de ajuns sa formulati o intrebare , o rugaminte. Noi nu intelegem aluzii subtile si indirecte. Intrebarile indirecte nu au rezultatul scontat, asa ca spuneti exact de doriti.
Daca puneti o intrebare la care nu asteptati raspuns, nu va mirati ca primiti un raspuns la care nu va asteptati.
Daca suntem in vizita undeva, orice haine ati purta va stau foarte bine, pe cuvant!
Daca credeti ca v-ati ingrasat ,probabil asa si e. Nu ne intrebati pe noi, vom refuza categoric sa raspundem la intrebarea asta.
Vineri, sambata, duminica inseamna: multa mancare, prieteni, fotbal la televizor, bere si maniere proaste; este ca fluxul si refluxul sau ca ciclul vostru... este inevitabil.
Raspunsuri simple cu Da sa NU sunt mai mult decat de ajuns ,indiferent cat de lunga a fost intrebarea.
Durerile de cap sau migrenele care dureaza mai mult de 4-5 zile nu mai sunt dureri de cap... mergeti la doctor!
Cand aveti o problema rugati-ne sa o rezolvam, nu ne rugati sa va compatimim cum fac prietenele voastre.
Daca intrebam "Ce ai?" si raspundeti "Nimic" vom considera ca asa este si ne vom comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat!
Daca spunem ceva ce poate fi interpretat in doua feluri iar unul dintre ele va enerveaza cu siguranta ne-am referit la celalalt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu