miercuri, octombrie 23, 2013

John Lennon, eat this!

Imaginează-ţi că nu bagi ca berilă pentru a avea un trai decent. Imaginează-ţi că ratele si facturile nu există. Că supermarketurile există doar pentru a afla ce produse noi mai apar. Că mașina nu merge cu benzină. Că orice boală se repară cu aspirină.
Imaginează-ţi că ce vezi la televizor e opera unui scriitor prost. Că nu e aglomerație la metrou. Că la piată toate produsele sunt bio. Că vântul bate doar ca să răcorească si că ploaia vine doar pentru grâu și porumb.
Imaginează-ţi că copilul tau are cele mai bune conditii la grădiniță. Că cei mai apropiati tie sunt fanii tăi. Că prietenii sunt prieteni. Crede că ai de unde să iti alegi colegii. Gândește-te că ești stăpânul propriului stăpân.
Imaginează-ţi că cea mai frumoasă muzică e cea ascultată de tine. Că tutunul nu dăunează grav sănătătii și că să consumi doi litri de lichid pe zi e o labă. Că ești cel mai bun in meseria ta.
Imaginează-ţi că ești cel mai bun tată si cel mai meseriaș soţ. Că poti sa dormi dor doua ore și să fi fresh. Că cinci sute de kilometri nu înseamnă așa mult. Și că stai plecat doar ca să fie venirea mai frumoasă.
Gândește-te la tine ca și cum esti cel mai bun prieten imaginar al tău. Că te scuturi și te ridici cum nimeni altcineva nu o face.
Imaginează-ţi că ești un actor foarte bun intr-un film scris și regizat chiar de tine. Că ai un inel magic care iti îndeplinește dorintele și că peștișorul de aur e o glumă. Crede că ești ceea ce ţi-ai dorit să te faci când erai mic.
Imaginează-ţi că poți hotărâ numerele de la loto dar n-ai s-o faci. Că superman și omul păianjen se strică si ei la stomac și le ies coșuri pe obraji. Că intr-o zi Dumnezeul tău o să-ţi răspundă și că Paradisul nu e doar in ofertă.
Imaginează-ţi că poți să fi un filosof trist dar ei să te creadă. Că nu contează de unde pleci ci unde ajungi. Că nimic nu e pe bune. Că tușesti doar ca să te faci auzit. Că mâine dimineață te vei trezii mai tânăr.
Imaginează-ţi ce vrea mușchii tăi și vei fi puţin mai fericit.
Imaginează-ţi că ești puţin mai fericit.
Imaginează-ţi că tu hotărăști cât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu