duminică, septembrie 21, 2014

Soluții nesănătoase pentru sănătatea dumneavoastră.

De ceva vreme fac niște filmări și in domeniul medical.
Aș vrea, cu ocazia asta, să împărtășesc cu voi experienţa mea in domeniu.
Iată, așadar, unele sfaturi utile pentru sănătatea dumneavoastră și a celor din jur:
- Ești constipat?!? De zile intregi nu ai scaun? Ești disperat dar nu vrei să apelezi la medicamente?!? Nimic mai simplu: mănâncă ceva stricat!!! Ai să dai afară și pe gură și pe cur, cât ai zice pește!
- Te doare măseaua de te înnebunește?!? Nu mai suporţi,simţi că o iei razna?!? Dar nici nu vrei să auzi de albocalmin sau alt calmant?!? Soluția e mai la îndemână decât ai crede: prinde-ţi degetele la ușă, sau frige-ţi un ciocan peste dește! Crede-mă, are să te doară in kur de durerea de măsea!
- Te caci pe tine?!? Și la propriu și la figurat?!? Lat ca cearceaful și subțire ca aţa?!? Smecta iţi pare un medicament chimic și  plin de e-uri?!? Caută in debara! Sigur mai găsești o lingură două de ipsos! E Smecta fără e-uri! Atenţie totuși la cantitate, altfel reveniţi la punctul unu!
- Ai insomnii?!? Te perpelești in pat fără să te ia somnul? Nu vrei să apelezi la somnifere! Nimic mai simplu! Trei căni cu votcă băute pe nerăsuflate și ai să dormi ca un prunc până dimineaţă. Sau până la prânz dacă ești începător.
- Te doare spatele?!? Nu poți să stai drept?!? Cocoșatul de la Notre Damme e "pistol cu apă" faţă de tine?!? Stai juma' de oră in căldură, transpiră până ești ud leoarcă, apoi ieși in frig! O să te îndrepți de spate instantaneu! E verificat!
Aceste "sfaturi" se pot administra și fără prescripția medicului. Citiţi cu neatenție printre rânduri. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă preotului...

     Text. Kostell Smith.

Un comentariu: