luni, august 18, 2014

Lasa-ma papa mai moale!

Cateva lucruri inedite despre week-end-ul de Sfanta Marie:
 - Multi turisti au renuntat la check-in-uri de rusine pentru cele cinci ore facute pana la mare, dar si la celebrele selfie-uri pentru a nu se vedea incruntarea si nervii de pe fata.
 - Pe plaja nu mai erau locuri decat in picioare, iar pentru un loc la geam s-a platit si dublu.
 - Pentru prima oara in istoria litoralului romanesc porumbul fiert nu a fost destul, desi s-a tot strigat "sa se dea cate unu' sa ajunga la toata lumea"!
 - Dupa acest week-end Regia Apele Romane a declarat hamsia ca fiind specie pe cale de disparitie.
 - Din pacate ultra-violetele s-au terminat primele, multi turisti trebuind sa se multumeasca cu unele second-hand.
 - Daca se verificau buletinele turistilor se putea realiza harta Romaniei dar si cel mai exact recensamant din  ultimii ani.
 - Plimbarile pe faleza s-au efectuat in grupuri organizate pe criterii de varsta, sex si religie, fiecare grup  maxim 25 de minute.
 - O alta premiera absoluta este aceea ca numarul de valuri pe cap de turist a fost constant tot week-end-ul.  Aproape fiecare turist cu valul lui.
 - Numarul salvamarilor a fost dublat, lor alaturandu-se si alti colegi din Prahova si Fagaras, veniti ori un  concediu ori la schimb de experienta.
 - Multi turisti si-au continuat mini-vacanta in trafic, unde si-au definitivat bronzul, au socializat cu vecinii si au  terminat mancarea si bautura ramasa, luata la pachet.
 - Rasaritul nu a mai fost romantic deloc atata vreme cat a fost "impartit" cu alte mii de turisti mai mult sau mai  putin indragostiti.
 - Berea rece a fost lucru rar si greu de gasit pentru ca nu avea timp sa se raceasca.
 - Hotelierii au fost luati prin surprindere de numarul mare de turisti si astfel au fost nevoiti sa mareasca    preturile la cazare. Desi la fel de neplacut si pentru ei, patronii restaurantelor si teraselor au fost si ei nevoiti  sa creasca preturile.
 - Cateva geamanduri au fost scoase din uz ele suferind accese de claustrofobie.
 - Programul de functionare al Titicarului si tiribombeleor din satele de vacanta a fost prelungit. La fel si    timpul de asteptare.
 - PIB-ul Chinei a crescut cu 2% datorita vanzarilor mari de suveniruri de pe litoral.
 - Desi se mai intamplase candva in Pantelimon, soarele nu a rasarit pana nu a fost platit. Bine si pentru ca se   intinsese cu o seara inainte la bere cu niste  beizadele...
 - Turistii mai in varsta au fost cei mai multumiti ei retraind multe momente din tinerete: au avut parte de apa  calda rece, au luat masa pe serii, au facut plaja pe cearceafuri, au stat la coada la bere, mici, inghetata, wc...
 - Cluburile au fost neincapatoare inregistrandu-se un numar mare de cazuri de depresie in randul tinerilor  care nu au putut intra in niciunul.
 - Pentru ca gradul de ocupare a depasit procentul de 100% unii turisti au fost de acord sa doarma  impreuna. Impreuna cu cameristele, receptionerele si chiar cu chiriasele sau chiriasii.
 - La celebrele "impinge tava" oamenii au inceput sa soseasca de cu dimineata pentru a prinde loc, in unele  cazuri s-au facut liste de asteptare.
 - Farmaciile de la malul marii, si-au prelungit si ele programul, iar stocul de creme pentru arsuri si furalozidon  a fost epuizat.
 - Conectar nu a fost vazut deloc. Probabil inca doarme!


Text. Kostell Smith

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu