luni, decembrie 09, 2013

Sa pietuim mai mult viata...

Românesti, de grădină, bio, eco, fara e-uri... asta este trend-ul actual.
"Pe vremuri" ne lăudam cu orice produs made in altă ţară decât Rumenia, astăzi ne dorim si portocale românesti daca se poate.
Și cum producătorii, comercianții și vânzătorii stiu cel mai bine sa se adapteze cerintelor cumpărătorului au apărut astfel produse care să satisfacă toate gusturile si pretențiile.
Găsim bunăoară prin galantare următoarele:
Pui de ţară crescut la bloc.
Roșii de grădină din balcon.
Struguri românești din Turcia.
Ţelină românească din Olanda.
Cireșe de Mai din Martie.
Cartofi de Harghita din Teleorman.
Ceapă de Buzău din Ialomița.
Pepeni de Dăbuleni din Istanbul.
Măsline grecești din America.
Salam de Sibiu din părti.
Cârnați de Plescoi din export.
Brânză de la Jina Sibiului din greșeală.
Iaurt de capră din lapte de vacă.
Cașcaval de oaie din păcate.
Salată de toamnă din vară.
Castraveţi cornișon din portbagaj.
Capșune din ladiţe românesti culese de români, din Spania.
Varză de Lunguleţu din Lessoto.
Muschiuleţ de vită din pulpă de porc.
Salam Bănățean din Maramureș.
Vin de Focșani din Chile.
Ţuică de Pitești din Sectorul Agricol Ilfov.
Roșii Cherry din Tom si Jerry.
Morcovi din fundul...grădinii.
Fructe de pădure din "pădurea de argint".
Salam de biscuiţi din e-uri naturale.
Oţet din mere cu miere din miere cu mere.
Suc de roșii bio din laboratorul de chimie.
Busuioc din păr.
Mere de Voinești din Olanda.
Ouă de prepeliţă din ce in ce mai rar.
Ulei de măsline din floarea soarelui.
Usturoi românesc din China.
Ceai de mușeţel din flori de tei.
Fasole verde galbenă.
Ciuperci sălbatice din piscină.
Deasemenea găsim și o mulțime de delicatese:
Fructe de mare din marea majoritate a apelor tulburi.
Icre de scafandru din Republica Moldova.
Somon din râuri repezi, trecători...
Patè de gâscă din ficat de porc.
Scoici, raci, craci, draci din Galaţi.
Midii si stridii din supermarket.
Unitatea noastră va mulțumește pentru atentie, si va dorește pofta bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu