miercuri, ianuarie 26, 2011

Steady Fucking Cam.


Pentru cunoscatori, si nu numai ; priviti acest cameraman! 

8 comentarii:

  1. Ma Smith e veche mah:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma Anonim,daca erai atent la data publicarii ai fi vazut ca am postat prin ianuarie...Sau, sti cum se zice...poanta e veche...altcineva e nou! Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Smith, nu intzeleg deloc de ce tii neaparat sa jignesti o persoana care iti comunica un adevar cunoscut de multa lume,mai putin de tine? Tocmai pentru ca am vazut data postarii am spus ca E VECHE, fiindca filmarea a fost realizata in timpul repetitiilor pentru EUROVISION 2009, si cum tu ai facut marea descoperire in IANUARIE 2011...wooau..am zis ca poate e bine sa te documentezi mai mult.Cauta pe Google sau Youtube:
    Eurovision Song Contest 2009
    "Performance Shot - Rehearsal", By Karsten Jacobsen.Ia de vezi cine e nou si cine e....:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Anonim,scuze de jigneala! Nu asta era ideea sau subiectului comment-ului.Nici al meu nici al tau. Eu nu postez pe aici in ordinea aparitiei ci in ordinea descoperirii. Nici macar nu am pretentia de a fi original. Nici legat de clipul in cauza nu am avut-o.A fost doar un titlu si un copy paste.Ma bucut in schimb ca, desi nu am mai postat de ceva vreme,inca am vizite, si, ma mai bucur ca acest articol a produs atata "valva". Legat de "mea culpa" , bad publicity is good publicity!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu acum am vazut-o si e suuuuper!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am de gând să urmăresc filmulețul, nici să citesc. Am intrat pe aici agățat de linkul unui prieten, dar nu pot să plec fără să constat că în țara asta nu te mai poți răsti la un idiot care șade cu piciorul pe grumazul tău fără ca imbecilul să se simțească jignit.Măi, puiul lui Descartes, a venit Smith la tine în baie să iți spună că ai calcar pe robineți? Atunci ce mucii lu Zeus te dai tu impresionist pe la dânsul prin ogradă? Și asta cu curaj maxim cocoloșit de anonimat ... S-a sfârșit șmecheria nu mai poți să râgâi oțâră de usturoi pe stradă că sar 10 mironosițe ofilite că le-ai întrerupt firul vieți. Marș la fecale autist anonim...

    RăspundețiȘtergere
  7. ba deci vechi sau nou este demential ,,,,eu acuma il vad pt prima oara pe un link de pe facebuci...

    RăspundețiȘtergere
  8. ba deci vechi sau nou este demential....eu acuma il vad pt prima oara pe un link de pe facebuci...

    RăspundețiȘtergere