joi, septembrie 09, 2010

Sa moara nemuritoru' !

Il stiti pe asta din fotografie? Edward Michael Grylls (născut pe 7 iunie 1974), supranumit Bear (Urs), este un aventurier britanic, scriitor şi prezentator de televiziune. Ultimate Survival, ultima lui emisiune o puteti vedea pe Discovery. A luat toate junglele, toti muntii, deserturile, lacurile , si marile lumii la rand, doar pentru a ne arata cum sa supravietuim in situatii disperate. Mai nou, Ursulet asta, s-a gandit sa produca o noua serie Ultimate Survival, si a lasat salbaticia la o parte, dedicandu-se altei jungle. Jungla Urbana. Mama ce-mi place sintagma asta! Sincer abia astept seria asta, eu fiind dependent de Discovery si tot ce inseamna el. Tot din acelasi motiv as vrea sa le propun producatorilor de la Discovery cateva subiecte si emisiuni filmate pe mioriticele noastre plaiuri.
Urban Ultimate Survival. Cu Bear Grylls. Daca se crede asa urs, si nu ursulet il asteptam in Romania sa filmeze cateva episoade: In episodul unu sa supravietuiasca o noapte in Ferentari doar cu cutitul ala al lui. O sa ramana fara el si fara rucsac si fara haine. Daca reuseste sunt sigur ca inca o noapte in Dristor sau Salajan ii va veni de hac. In episodul doi sa se interneze intr-un spital din tara. Daca are oaie, chiar in sectia unde lucreaza Doctor Ciomu, si daca scapa de acolo o noapte la Giulesti. Episodul trei poate fi dedicat unei ture prin piete si super-market-uri. In episodul patru l-as sfatuii sa aplice tehnicile lui de supravietuire la un miting de pensionari revoltati. Spre mijlocul serialului, pe la episodul sase, testul suprem, tehnici esentiale de supravietuire in trafic, pe un traseu prin centru pe la orele sase seara. Daca mai are putere, in episodul sapte sa coboare in subteran, si sa ia metroul cand ies toti muncitorii de la Republica si se imprastie spre case. Un episod opt poate fi dedicat tehnicilor de supravietuire in 102, 311, 336, fara bilet si fara sa ii se spuna ca e plin de ciorditori. In episodul noua se poate deplasa intr-unul din satele romanesti sa dea la sapa pe 38 de grade, sa ajute in gospodarie, iar pe seara sa-l mai tina picioarele sa bea cu satenii tuica si palinca, dar mai ales soricioaca. Daca scapa din toate astea intreg, in episodul zece va trebuii sa umble ca bezmeticul sa plateasca taxe si impozite pe drepturile de autor pentru tot ce a facut in cele noua episoade. Asta sigur ii va veni de hac si va recunoaste ca undeva in sud-estul Europei exista vre-o 22 de milioane de Bear-i Grylls-i ! Parerea mea!

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere