joi, ianuarie 14, 2010

Boy or Girl.

Urmeaza sa fiua TATA! In august. Cam pe 25 august spun majoritatea calculelor. Deci fecioara. Ca zodie. Fata sau baiat ca sex. Mai putin important si una si alta. "Rup" interenetul in doua dupa toate informatiile legate de acest aspect. Sunt ca un burete ce absoarbe orice informatie legata de copii. Candva ii spuneam lui Cosminel, copilul unui foarte bun prieten, in momentele lui de "fitosenie" , ca ma poate face sa ma razgandesc. Acum e deja tarziu. Glumeam atunci, glumesc si acum, bineinteles. De fapt abia astept. Momentul in care toate dorintele mele, toate visele mele cele mai frumoase se vor implini. Pana atunci "rup" internetul in doua... Fata sau baiat...?!?
Deci, FETITA:

Sau BAIETEL:

Iata si cateva fotografii "pro" si "contra" bebelusi:









Una peste alta, voi fi TATA, si nimic din lume nu imi poate lua aceasta fericire suprema!

Un comentariu:

  1. Sa dea Dumnezeu sa ai parte de un copil sanatos, nu conteaza sexul.Este al tau, doar al tau.Ma bucur asa de tare pentru tine, pentru voi trei!!!
    Sa va iubiti mult,sa va respectati si mai mult daca vreti sa aveti o relatie pana la adanci batraneti, sa va spuneti cu multa sinceritate tot ce va deranjeaza, intr-un mod frumos, nu reprosativ, sa nu plecati niciodata certati de acasa, ORICE AR FI si sa imi dati mereu ocazia sa citesc numai lucruri frumoase despre voi.
    Cristi, esti un prieten de suflet pentru mine si ma bucur ca ti-ai gasit o partenera de viata, asemeni tie.Ca ultim sfat (si cu asta te-am cicalit mereu, stii bine)INGRIJESTE-TE DE SANATATEA TA!!!Acum ai toate motivatiile sa faci asta.Te rog, mult!
    De abia astept sa vi se nasca gargaritza,sa vad pozee muuuulteeee!
    La multi ani fara cusur va doresc din toata inima!

    RăspundețiȘtergere